Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצר - איך מוצאים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קצר באורות ברקס + רברס (פיוז משותף, ככה שאני לא יודע איפה באמת)

הרכב המדובר - לנדרובר דיפנדר דיזל.

שני פיוזים שהוחלפו נשרפו תוך דקות של בדיקת אורות (האור רברס פעל, אני לא חושב שהברקס עבד אבל אולי הפיוז כבר נשרף)

איך אני מתחיל לחפש את הקצר ?

תודה

גלעד

פורסם

קצר קבוע קל, יחסית, לאתר לעומת קצר רגעי שקשה לאתרו.

יש לנתק את אורות הרברס ורצוי ממתג הרברס ואז לראות הלאה מה קורה.

קרה לי, בעברי המקצועי, שבקצר רגעי הייתי מפריד בין מערכות ומתקין, צמנית, נתיך נפרד לכל מע' ולפי הנתיך הנפרד שהיה נשרף הייתי יודע איזה מע' מקצרת ומתמקד רק בה ולדוגמא זה היה בנתיך של מע' אתותים, אורות בלם, אורות רברס והזנת לוח שעונים.

חשמלאי רכב טוב יכול לקצר לך תהליכים ויש כאלו המומחים ללנד רובר (מהיכן אתה בארץ?).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גש אל חבר הפורום, דני זומרשטיין, מנהל חשמלית הרכב "מצת אור" שברח' יפו 100 חיפה,

טל' 04-8525366 או 04-8535106 או 04-8511494 ובשיטתיות מקצועית (הוא כזה) וקצת מזל אז יאותר מהר הקצר.

כסקרנות מקצועית, נא עדכן בממצאים.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

גם אני ממליץ בחום. על דני זומרשטיין. תהיה בטוח שתקבל טיפול חם ומסור עד אחרון הבעיות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...