Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותכם, נדמה לי שדווקא התיאורים על נהגים צעירים המתעללים ברכבי הליסינג של הוריהם מוגזמים קמעה. לא מפני שאין התעללות, אלא מפני שנהגים צעירים מתעללים במכוניות, נקודה.

כשאני וחבריי קיבלנו רשיון, המכוניות של הורינו סבלו סבל אמיתי ומזוקק, ואף אחת מהן לא היתה מכונית ליסינג. לא היו אז חברות ליסינג...

אני חושב שבאופן גורף ניתן רק לדבר על רמת התחזוקה שמכוניות ליסינג מקבלות.

לגבי יחס הנהגים לרכבי ליסינג- כנראה פחות טוב בממוצע, למרות שיש לא מעט נהגים שמתייחסים לרכב הליסינג כפי שהיו מתייחסים לרכבם הפרטי.

יחס הנהגים הצעירים לרכבי ליסינג- כרגיל. רע. :wink:

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארנון,

כתבתי שהפוקוס ליסינג סובלת בעוד שלמאזדה ליסינג מתייחסים בכפפות של משי.

אבל שוב, הדחף הראשוני של כל נער ממוצע (כמוני וכמו חבריי) הוא להתייחס לאוטו כמו לאופניים.

הדבר היחיד שבא כקונטרה הוא הנזק הנגרם שיוצא מכיסיהם של הורינו האהובים.

אם לא?

אז על הפאטה דה לאון:twisted: .

אפשר לחשוב שמתי שאתה (או כל אחד אחר) מגיע לקארטינג הוא משתדל לא להחליק בשביל לשמור על הצמיגים.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
ארנון,

כתבתי שהפוקוס ליסינג סובלת בעוד שלמאזדה ליסינג מתייחסים בכפפות של משי.

אבל שוב, הדחף הראשוני של כל נער ממוצע (כמוני וכמו חבריי) הוא להתייחס לאוטו כמו לאופניים.

הדבר היחיד שבא כקונטרה הוא הנזק הנגרם שיוצא מכיסיהם של הורינו האהובים.

אם לא?

אז על הפאטה דה לאון:twisted: .

אפשר לחשוב שמתי שאתה (או כל אחד אחר) מגיע לקארטינג הוא משתדל לא להחליק בשביל לשמור על הצמיגים.

בשביל הזמנים, לא הצמיגים.

ולעניין קיצורי השטח: אני נוסע גם עם הרכב הפרטי בדרכי עפר, וגם עם הקנגו.

ההבדל: אני יודע את המגבלות של כל אחד - ובין כה לא עושה נזק לאף רכב. גם עם רכב גבוה - לא בושה לצאת מהמזגן ולבדוק את המכשול לפני שעוברים.

בחיים לא עשיתי שום נזק בשטח.

אביעד

פורסם
בשביל הזמנים, לא הצמיגים.

אביעד

על זה אני מדבר.

ואם המטרה שלך היא אחרת מלהוציא זמנים טובים לא תהסס לזרוק פה ולזרוק שם.

מנסיון, אני מרשל במגה קארטינג ולא פעם מגיעים אלינו לקוחות שכל המטרה שלהם היא לפרק את הקארטים.

אגב,

זה ברור שקארט שנוסע ישר יסע מהר יותר מקארט על הצד8-)

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

מי לא היה רוצה לקבל רכב חדש כל שלוש שנים ולסוע עליו חופשי מכל דאגות של עליות אחזקה (וגם דלק...) ?

...ולא לשלם על ההטבה הזו את שווי המס המלא שלה.

במדינה מתוקנת קוראים למצב בו חברות (הליסינג) ואזרחים מקבלים יתרונות כלכליים בגלל שיטת מיסוי לא שיוויונית - שחיתות.

אם המעביד לא רוצה שתשלם עבור הרכב, שיגלם את עלות המס המלאה שלו. אין שום סיבה שדווקא על הטבה של מתן רכב אישי יהנה המקבל הנחה ממס. יש אחרים לפניו שמגיעה להם הטבה כזו לאור מצבם הכלכלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
...ולא לשלם על ההטבה הזו את שווי המס המלא שלה.

במדינה מתוקנת קוראים למצב בו חברות (הליסינג) ואזרחים מקבלים יתרונות כלכליים בגלל שיטת מיסוי לא שיוויונית - שחיתות.

אם המעביד לא רוצה שתשלם עבור הרכב, שיגלם את עלות המס המלאה שלו. אין שום סיבה שדווקא על הטבה של מתן רכב אישי יהנה המקבל הנחה ממס. יש אחרים לפניו שמגיעה להם הטבה כזו לאור מצבם הכלכלי.

יש גבול לכל תעלול- אתה מדבר שטויות במיץ:

העניין של זקיפה לצרכי מס לפי קבוצה קיים בארץ ה-ר-ב-ה לפני עידן הליסינג. אתה יכול לטעון שיש כאן עיוות של המחירים - אבל לטעון שמישהו כאן מושחת ? הטענה הזו משליכה בעיקר עליך.

בפעם האלף: חברות הליסינג נהנות מיתרון מול היבואנים מסיבה אחת פשוטה: הן קונות הרבה מכוניות. הן דורשות מיבואן X הנחה של 15% ( סתם מספר שהמצאתי כרגע) ואם היבואן לא רוצה - הן לא עובדות איתו. מכיוון שהן קונות מספר רב של רבים - יש להן כח רב מול היבואנים. אין כאן שום דבר מושחת. יש כאן מסחר בתנאי שוק חופשי.

תיפנה לחברת בואינג ותבקש הצעת מחיר לקניית 100 מטוסי 747 - ואני מבטיח לך שיעשו לך מחיר יותר טוב מאשר לאלעל. זה נראה לך מושחת ?

לגבי המסכנים שמגיע להם הטבה בגלל מצבם הכלכלי - קהילת הנוהגים ברכבי ליסינג משלמים ביטוח לאומי ומס הכנסה בסכומי עתק- תנחש לאן הסכומים האלה הולכים ? הם בטח לא חוזרים אלי.

לסיכום - אתה נשמע לי כמו עוד אחד מאלה שהקנאה מדברת מגרונם. בשניה שיתנו לך רכב ליסינג אתה תשיר שירים אחרים לגמרי.

פורסם
חברים כולכם דיברתם פה על קניה של רכב חדש בליסינג ועל שירות החברה/מוסך אחריות וכו'.

דיברתם על קניית רכב מליסינג כיד שניה ועל מצבו הטכני.

שכחתם רק משהו אחד:

לפני שנה התחיל צה"ל לעבוד בשיטת הליסינג ועד סוף השנה הזו לא אמורים להישאר בצבא רכבים שהם לא בליסנג-משמע-בעוד שנה וחצי שנתיים השוק יהייה מוצף ברכבי "ליסינג" שעברו תחת ידייהם האימתניות של חיילי צה"ל היקרים - וכולנו יודעים אייך נוהגים על רכבים בצבא ומה עובר עלייהם .

בקיצור-אני לא שולל קניית רכב מליסינג אבל באמת שכדי לעשות לרכב בדיקה מקיפה ולוודא מה מצבו האמיתי לפני הקנייה ולא לסמוך על התאוריה שרכב ליסינג - הוא רכב שמור ומטופל הייטב-בדרך כלל הוא לא!!!

נכון שצה"ל החל לעבוד עם ניו קופל לאחרונה אך יש גוף נוסף שעובד עם חברות אלדן וניו קופל,

משטרת ישראל... ועדיין לא נתתם את הדעת על מכירת כלי רכב שבעברם היו ניידות משטרה

ללא מספרים אדומים...מעניין מה יופיע ברשיון הרכב?

שיהיה...

פורסם

קניה של רכב מליסינג צריכה להיות זהה לקניה של רכב מאדם פרטי (או מדילר שמתחזה לבעל הרכב..), כלומר לבדוק בציציות ולא להאמין לדבר..

עברו של הרכב צריך להיות גלוי, ואם החברה טוענת לנהג יחיד,יש לדרוש ולדבר איתו (הם יודעים בדיוק מי נהג ברכב), ולוודא שאכן הרכב היה שלו ולא כפקידה פלוגתית.

אין להסתמך על בדיקה מוכנה שמציג המוכר בחברה, אלא לדרוש לקחת את הרכב למכון עצמאי, הרחק ממקום מושבה של החברה,או למכון שאתם סומכים עליו, ולא להתבייש לדרוש בכתב החזר כספי במקרה של תאונה אשר גורמת לירידת ערך הרכב.. (באם לא נאמר מראש)

בקיצור ולעניין, להתייחס לרכב מליסינג באותה רמת עירנות כפי שמתיחסים לרכב מיד פרטית, לחקור ולדרוש כיוון שאתה לא רוצה להיות הפראייר הבא של הליסינג, או הדילר שעומד להשחיל לך את האלמנט..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בפעם האלף: חברות הליסינג נהנות מיתרון מול היבואנים מסיבה אחת פשוטה: הן קונות הרבה מכוניות.

.

ולמה חברות הליסינג קונות הרבה מכוניות?

כי למעבידים (ולעובדים) משתלם לתת רכב במקום העלאה רגילה בשכר.

ולמה משתלם?

כי הטבה זו פטורה בחלקה ממס.

ולמה היא נשארת פטורה?

כי זה משרת את האינטרסים הכלכליים של מספר מעסיקים וחברות הליסינג.

אני מקווה שהלוגיקה הזו לא מסובכת מדי להבנה בשבילך, כי אתה נוטה להתעלם ממנה על בסיס קבוע.

שאלות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ניר פשוט לא מבין שיש אנשים שמאזדה 3/יונדאי גטס/"שברולט" אביאו עם מספר מינימלי של כריות אויר ורמת תחזוקה בסיסית הן לא בדיוק החלום הרטוב שלהם. מבחינתו כל מי שאין לו רכב בליסינג מקנא בכל ליבו באלו שיש להם אחד כזה. בדיוק בשביל זה המציאו את המושג צרות אופקים.

פרטים? עובדות? אל תבלבלו אותו.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
ניר פשוט לא מבין שיש אנשים שמאזדה 3/יונדאי גטס/"שברולט" אביאו עם מספר מינימלי של כריות אויר ורמת תחזוקה בסיסית הן לא בדיוק החלום הרטוב שלהם. מבחינתו כל מי שאין לו רכב בליסינג מקנא בכל ליבו באלו שיש להם אחד כזה. בדיוק בשביל זה המציאו את המושג צרות אופקים.

נכון גל לא כולם, אבל את הרוב הגדול של אנשי הליסינג סוג הרכב הספציפי לא מעניין אותו, אלא העובדה שהוא לא זה שצריך לטפל ברכב..

דרך אגב, מעניין שיש קורולציה לא רעה בין הרכבים אשר נמכרים לליסינג, לבין אילו שנמכרים לפרטים, כשהשוני הוא רק ברמת ציוד..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ניר פשוט לא מבין שיש אנשים שמאזדה 3/יונדאי גטס/"שברולט" אביאו עם מספר מינימלי של כריות אויר ורמת תחזוקה בסיסית הן לא בדיוק החלום הרטוב שלהם. מבחינתו כל מי שאין לו רכב בליסינג מקנא בכל ליבו באלו שיש להם אחד כזה. בדיוק בשביל זה המציאו את המושג צרות אופקים. כול הכבוד כול מילה בסלע :mm_yeah: :mm_yeah:

וניר מי בדיוק הפך את ניו קופל לחברת ליסינג ? היא הייתה חברת השכרת רכב די כושלת , מה פתאום היא עכשיו בליסינג ? ואלדן ? ממתי פתאום אלו נהפכו לאריות כאלו שיכולים ללחוץ על היבואנים ולקבל הנחות עתק שיהיה שווה ללקוחות לקחת רכב מהם בליסינג , בלי שתהיה הטבה במס ?

שתבין הכוח העצום של החברות האלו לא בא מהשכרת רכבים , אלא ברגע שנחקקו החוקים שמאפשרים הטבת מס לעובד ולמעביד (הוא משלם פחות מיסים על שכר העובד )

וברגע שיש אפליה מיסויית יש שחיתות ולא משנה מה תקרא לזה

ולשם גילוי נאות אני אחד מאלו שאם לא יתנו לי מרצדס או לחילופין מיאטה חדשה לא מוכן לקבל שום רכב בתור ליסינג ולא משנה כמה שארוויח , כי עם כול הכבוד אני עדיין חייב לבלות ברכב כמה שעות ביום וחשוב לי במה אני מבלה

אז לא אני לא מקנא אני מרחם

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
וניר מי בדיוק הפך את ניו קופל לחברת ליסינג ? היא הייתה חברת השכרת רכב די כושלת , מה פתאום היא עכשיו בליסינג ? ואלדן ? ממתי פתאום אלו נהפכו לאריות כאלו שיכולים ללחוץ על היבואנים ולקבל הנחות עתק שיהיה שווה ללקוחות לקחת רכב מהם בליסינג , בלי שתהיה הטבה במס ?

שתבין הכוח העצום של החברות האלו לא בא מהשכרת רכבים , אלא ברגע שנחקקו החוקים שמאפשרים הטבת מס לעובד ולמעביד (הוא משלם פחות מיסים על שכר העובד )

וברגע שיש אפליה מיסויית יש שחיתות ולא משנה מה תקרא לזה

ולשם גילוי נאות אני אחד מאלו שאם לא יתנו לי מרצדס או לחילופין מיאטה חדשה לא מוכן לקבל שום רכב בתור ליסינג ולא משנה כמה שארוויח , כי עם כול הכבוד אני עדיין חייב לבלות ברכב כמה שעות ביום וחשוב לי במה אני מבלה

אז לא אני לא מקנא אני מרחם

בברכה יהודה

לא צריך להפוך את ניו קופל ל"חברה כושלת".

"שלמה - השכרת רכב במוסך ויקטור , פתח תקוה " היה השלט על דלתות ה 127 שהשכיר שלמה שמלצר לצ"הל כבר לפני יותר מ 30 שנה ,במלחמת ההתשה . - כשבצהל ניסו לתת צ'ופר למשפחות אנשי הקבע בסיני . ( אח"כ הרשו לנשים בארץ לנהוג בכרמלים הצבאיים ) יותר צעיר מגילם של רוב המחרתתים כאן . מאז הוא לא נכשל בכלום. הוא היה נהיה איש עסקים מצליח במה שלא היה עוסק . חלק מהכשרון הוא לעלות על הזדמנויות בחקיקה .

פורסם

כשתקנה עוד כמה שנים מכונית מליסינג ברמת תחזוקה של 127 חלודה תזכור את המחמאות האלו...

למרות הרבה אנשים שייפגעו מצמצום שוק הליסינג למימדים הגיוניים בעקבות השינויים בשווי המס,

זו חזרה למצב הגיוני מבחינת מחירי רכבים חדשים וקניית רכבים יד 2 שהם אולי קצת פחות "יפים"

אבל לפחות אפשר לבדוק את אופן הטיפול ואת איכות החלפים ששמו בם.

• תוכן חדש...