Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התקנתי מערכת באוטו

hu-panasonic cq-c5301u

amp1-rockford t1001 mono block

amp2-rockford p8004 4 channel

sub-focal sb-33v1

6X9-focal 690cv1

component-focal 165 v1

אחרי השקעה די גדולה נשאר לי רק לבנות פודים

וממש אין לי שמץ בזה..

אם אפשר כמה שיותר מדריכים ומקורות מידע יהיה נחמד

פורסם

bben_567,

ברוך בואך לפורום.

על הנושא הנ"ל נכתב הרבה בפורום. לפורום יש מנוע חיפוש. אם תחפש את המילים: בניות, בניות מפיברגלס, פודים וכו... תמצא הרבה כתבות על הנושא הנ"ל.

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אכן, תוכל למצוא את כל החומר התיארותי כאן בפורום באמצעות חיפוש.

אני ביצעתי בניה במהלך השבוע האחרון (עדיין בשלבים) ויכול לומר שמילת המפתח היא סבלנות. לא למהר, לשקול כל צעד, לבצע ניסוי קצר עם החומרים טרם הבניה המיועדת ולחשוב שלושה צעדים קדימה.

בסה"כ לא קשה אבל דורש ידיים טובות וזהירות רבה עם חלק מהחומרים.

בהצלחה.

(אם תזדקק לסיוע ספציפי שאל כאן בפירוט דגם הרכב ואם אפשר תמונות)

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

בחור אם אין לך שמץ כמו שאתה אומר אז אני יגיד לך שבניית פודים לקורות זה לא עסק כזה פשוט, וצריך הרבה דיוק, לכן אם אין לך שום ניסיון בדבר עדיף שתקח את הרכב למתקין מקצועי,

בכול מקרה בהצלחה

יובל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...