Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים נסעתי בכמו מפרץ צר, ובשתי הצדדים מכוניות חונות צמוד למדרכה, מישהו שחנה בצד ימין לכביש ובצד ימין שלי רצה לצאת מהחניה, ובדיוק בעשירית שניה שנסעתי לידו הוא שבר את ההגה ימינה והתחיל לסוע קצת רוורס, החלק האחורי של הגלגל השמאלי הקדמי שלו פגע לי בדלת של האוטו והמכה המשיכה גם לאחרי הקורה של הרכב(הרכב שלי הוא קופה).

בקיצור יצאנו מהרכבים וביקשתי להחליף פרטים, והוא סירב למסור לי בטענה שלא יכול להיות שנהייתה לי מעיכה בפח מהגלגל שלו, למרות שהסברתי לו שהאוטו שלי שמור ואין לי עליו שריטה, הוא מצידו לא רצה לתת לי את הפרטים שלו, כשהזמנתי משטרה הוא כבר קצת נלחץ והסכים למסור לי, אז ביטלנו את המשטרה.

פניתי לחברת ביטוח, הם ביקשו את הפרטים שלו ושל הפוליסה שלו, מסרתי להם, והם אמרו לי שבגלל שזה לא באשמתי אני יכול ללכת לשמאי, להערכת נזק, ואז ללכת לתקן את האוטו, לשמור חשבוניות, לשלוח להם את הדוח שמאי ואת חשבוניות התיקון, והם כבר יקבלו את הכסף מהחברת ביטוח שלו(כלל ביטוח) ויעבירו לי, זה מה שעשיתי.

היום אנחנו בערך 4 חודשים אחרי, ועדיין לא קורה כלום, כל פעם שאני מתקשר לחברת ביטוח הם טוענים שחסר איזה טופס אחר, ואני ישר שולח אותו.

ואתמול הם אמרו לי שאין מה לעשות, הבן אדם לא הודיע כלום לחברת ביטוח שלו(למה שהוא יודיע אם לא קרה לרכב שלו כלום???)

ועכשיו החברת ביטוח שלי(ביטוח ישיר) גם אומרים שלא מסרתי להם מספר תעודת זהות שלו, אני יודע שמסרתי, פשוט עכשיו אני כבר לא מוצא איפה רשמתי אותה, הפרטים שכן יש לי הם-

מספר רכב,סוג רכב, מספר פוליסה,כתובת של הבן אדם של העבודה ושל הבית.

וחוץ מזה עם הרכב הפוגע היה עוד בן אדם שבהתחלה התחזרה לעורך דין של הנהג, ואמר שלא חייבים למסור לי פרטים וכל מיני כאלה דברים,(ראו נער, ניסו לסבן) אחרי זה ,שכבר קראתי לאחי הגדול, "העורך דין" כבר הסביר שכמובן שחייבים והוא בכלל לא עורך דין, הוא רק המנהל חשבונות שלו, ויש לי על פתק שרשום אני מאשר את הנזק שנגרם כתוצאה מהתאונה וחתימה שלו, הכוונה של המנהל חשבונות, האדם שהיה עם הנהג, לא הנהג רשם את זה.

מה אני עושה עכשיו? החברת ביטוח שלי מסרבת לעזור לי, אומרת לי האפשרות היחידה שלך זה ללכת לבית משפט לתביעות קטנות, או פשוט להפעיל את הפוליסה שלך לשלם השתתפות עצמית 2000 שקל(בגלל שלא תיקנתי במוסך הסדר ובחרתי שמאי משל עצמי) ולקבל החזר של התיקון, עלות התיקון היא 3000 ש"ח.

מה זה השטויות האלה? למה יש לי חברת ביטוח אם לא למצבים כאלה??

למה אני צריך להפעיל את הפוליסה שלי, לשלם השתתפות עצמית, כשאני לא אשם,מישהו נכנס בי לא אני נכנסתי בו.

או ללכת לרוץ לבתי משפט לתביעות קטנות וכל זה, מאיפה יש לי זמן? אני חייל.

לא החברת ביטוח אמורה לדאוג לכל הדברים האלה?

פורסם

זה מה שמבדיל בין חברת ביטח טובה לרעה,הטיפול בלקוח בזמן תאונה,תנסה לדבר עם סמכות גבוהה בחברת הביטוח ,אם לא זה לא יעזור לך לבית משפט לתביעות קטנות ותבע את חברת הביטוח שלך!

עוד דבר,פרסם את שם חברת הביטח לטובת חברי הפורום,לא הייתי רוצה להיות לקוח של חברת ביטוח שמתייחסת למבטוחים שלה ביחס כלכך מחפיר.

פורסם

גם אני מבוטחת ב"ביטוח ישיר".

בארבעת החודשים האחרונים עשיתי שתי תאונות שלא באשמתי.

שני הנהגים הודו באשמה והודיעו לחברות הביטוח שלהם, אך מסתבר שלא תמיד זה מספיק.

התאונה הראשונה התרחשה לפני ארבעה חודשים ואת הצ'ק קיבלתי רק לפני שבועיים, הייתי בקשר רציף עם חברת הביטוח ובאמת, כל פעם התגלה שחסר להם מסמך או פרטים נוספים. מכיוון שעבדתי כפקידת קבלה במוסך וידעתי איך העניינים עובדים, לקחתי יוזמה והבאתי לאדם שפגע בי את כל המסמכים, החתמתי אותו ולאחר ששלחתי להם הכל, לקח להם עוד משהו כמו חודשיים וחצי להעביר לי את הצ'ק. האשמה היא לא של חברת הביטוח שלי (ביטוח ישיר) אלא של חברת "מנורה" (החברה שבה מבוטח האדם שפגע בי) הם עובדים לאט ובצורה מאוד לא יעילה ומשום כך התעכב הצ'ק ובסופו של דבר, לאחר שכבר הגיע הצ'ק הוא לא כיסה את ירידת הערך שקבע השמאי.

לעומת זאת, את התאונה השניה עשיתי לפני בערך חודשיים האדם שפגע בי היה מבוטח ב"הראל" - חברת ביטוח כ"כ יעילה שלא ייאמן, בתוך שלושה שבועות בערך קיבלתי את הצ'ק וכולם מרוצים.

מה אני אגיד לך, לא הכל תלוי בחברת הביטוח. מצד אחד "ביטוח ישיר" היו קצת מעצבנים בתביעה הראשונה ומצד שני בתביעה השניה היעילות הייתה מדהימה. כנראה שלא הכל תלוי בהם, זה יותר תלוי באדם שפוגע בך ובנכונות שלו לחתום על המסמכים ולהודות באשמה כמובן.

פורסם
זה מה שמבדיל בין חברת ביטח טובה לרעה,הטיפול בלקוח בזמן תאונה,תנסה לדבר עם סמכות גבוהה בחברת הביטוח ,אם לא זה לא יעזור לך לבית משפט לתביעות קטנות ותבע את חברת הביטוח שלך!

עוד דבר,פרסם את שם חברת הביטח לטובת חברי הפורום,לא הייתי רוצה להיות לקוח של חברת ביטוח שמתייחסת למבטוחים שלה ביחס כלכך מחפיר.

אתה מתכוון "זה מה שמבדין בין חברת ביטוח עצמאית לבין סוכן ביטוח שמכיר אותך."

פעם הבאה.. קח לך סוכן.

• תוכן חדש...