Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אנחנו מחפשים רכב עם 7 מקומות ישיבה.

שמענו המלצות רבות לגבי הטויוטה פריויה. לגבי האמינות הגבוהה שלה ואי הצורך להגיע למוסך. בנוסף היא זולה יחסית לחברותיה באותה הקטגוריה..

אבל - שמעתי כמה דברים שליליים, אתחיל מהקל אל הקשה:

1) צריכת דלק גבוהה בין 5-8 ק"מ לליטר. יש אפשרות לאמת או לשלול? למישהו יש מידע? האם זה נחשב זללני לעומת מכוניות מאותה קטגוריה?

2) יש רכב ספציפי, מאוד מפתה מבחינת המצב הטוב והאמינות, אבל- משנת 93. האם יש בעיה עם שנה זו? שמעתי שהמנוע מחמם את תא הנוסעים. (וב - 94 זה שופר) האם יש בעל ניסיון? זה משמעותי? יש למכונית זו מזגן מפוצל.

3) ולשאלה ה"כבדה" ביותר מבחינתי - מישהו זרק לי, בלי שהוא זוכר מקור, שהוא שמע שיש בעיית בטיחות עם הפריויה. לא הצלחתי למצוא מקור לעניין. האם למישהו איזשהוא פיסת מידע בנושא?

תודה רבה!

פורסם

לגבי אי ההגעה למוסך - אי אפשר לדעת כבר. כחדשה היא היתה אמינה למדי, היום היא בת 13 - הכל תלוי באופן הטיפול בה במהלך השנים.

לגבי הדלק - סוגיה כאובה באמת. חבר שברוך השם לא חסר לו כסף החליף אותה בוולבו סטיישן רק בגלל זה, והוולבו צורכת פחות. הפריוויה לקחה בערך 1:6 או 7 ואם אני לא טועה זה היה גם אוקטן 98.

לא זכור לי שהיה חום בתא הנוסעים, שאגב מאוד נוח ומרווח. לגבי בטיחות - אל תשכח שהיא תוכננה בעידן של טרום ה NCAP.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לחבר בעבודה יש כזאת שהושתבה שבוע שעבר ביום חמישי,

הרכב די אמין וגם שקורה משהו חלקים די זולים.

עניין הלדק,הוא לא היה ממלא 98! הרכב לא לקח 1:6 אלה קרוב ל 1:9 /1:10

עכשיו לגבי בטיחות,התאונה קרתה חזית בצד חזית של הטויוטה נכנסה בטויוטה קורלה בצד

הטויטה קורולה לא ממש נשאר רכב מהירות 80-+ הקורולוה עברה באדום,חבר שלי יצא מהרכב בלי שריטה הדבר הזה טנק(לטוב ולרע) כרית אוויר אחת סך הכל בדגם הזה.

אני יכול לספר לך גם על תאונה שאני עברתי ישבתי מאחורה עם חברה וחבר לא נתן זכות קדימה אוטובוס נכנס בנו.שכבנו יומים בבית חולים אבל תודה לאל בלי משהו רציני.אני מבטיח לך שעם זה היה עם כל פרייבט אחר לא הייתי יכול לכתוב פה כרגע.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אחד הצ'ופרים הגדולים של הפריוויה הוא תא מטען ענק ביחס לקבוצה ותא נוסעים מרווח מאד.

אם מדובר במכונית שמורה לא צריך לדאוג בגלל הדלק כי החסכון בתיקוים יפצה על זה.

• תוכן חדש...