Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל חבר,איזה רכב יותר יקר? ובכמה?

אם אפשר מחירים של שניהם בדגמים הבינוניים (לא הפשוטים ביותר ולא היקרים ביותר)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

חדשים? בדוק בסוכנויות של שני הרכבים (למרות שאם אני לא טועה הופסק היבוא של האינפיניטי)

משומשים? בדוק במחירון של יצחק לוי

פורסם
חדשים? בדוק בסוכנויות של שני הרכבים (למרות שאם אני לא טועה הופסק היבוא של האינפיניטי)

משומשים? בדוק במחירון של יצחק לוי

למה יש לי הרגשה שלא תוכל למצוא מחיר מחירון לאינפיניטי....:roll:

משומש כמובן...

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לי בכלל נראה שלמצוא אחת למכירה זאת בעיה

אם אין מחירון, אז פשוט לחפש אחת למכירה, ולראות כמה המוכר מבקש עליה

פורסם

מעולה.

אני אפנה אותו לשם,בכל מקרה יש למישהו השערה איזה רכב יותר יקר מבין השתיים? יש לי איזה וויכוח איתו בנושא הזה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

האינפינטי מעולם לא שווקה בארץ בצורה רישמית כך שקשה לערוך השוואה כזו.

אולם בדיקה קצרה בארצות הברית גילתה, האינפינטי (כיאה לייצרן יוקרה) מתומחר מעל הטוארג.

גרסת הV6 בעלת ההנעה הכפולה (יש אופ' להנעה קידמית שאין אותה בטוארג) של האינפינטי עולה 40K$ בעוד שהפולקסוואגן עולה 38K. גירסת הV8 של האינפינטי עולה 50K$ בעוד שהפולקסוואגן לא עוברת את 43K$ (מעל 16% פער).

המקום היחיד בו האינפינטי לא מתחרה הוא תחום הדיזל שם לפולקסוואגן יש נציגות בדמות הV10 העוצמתי שעולה 59K$ בעוד שלניסאן אין נציגות בתחום הזה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...