Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותה תחנה שנדרשה ע"י בית משפט לשלם פיצויים אחרי שנתגלו מים בדלק שמכרו...

לפני כחודש נכנסה ידידה שלי לתחנה. המתדלק בדק מים ואמר שחסרים לפחות 2 ליטר, ולכן המליץ לה לקנות 2 ליטר מים ירוקים.

בעוד הנהגת יושבת באוטו, והמתדלק ממלא מים, היא הבחינה בשלולית ירוקה שמתחילה להיווצר מתחת לאוטו.

היא יצאה מהאוטו מבלי שהמתדלק הרגיש, ונעמדה מאחוריו. מה שהחמור עשה בפועל, זה לשפוך את תכולת הבקבוקים ליד מיכל המים (שהיה מלא לחלוטין, מעבר לקו MAX), כך שיראה כאילו הוא ממלא מים בפועל.

אחרי שהבין שנתפס, הוא הסכים באופן מפתיע לוותר לה על התשלום על המים... באמת נחמד מצידו.

פעם רמאים, תמיד רמאים. סונול - אתך לאורך כל הדרך.

ראו הוזהרתם.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

ה"קומבינטורים" עושים זה לוקחים בקבוק מים מהפח ממלאים כמות קטנה של מים ירוקים עם השאר מים רגילים שיהיה קצת צבע למים , כך שבקבוק אחד יורד מהמלאי עשרה נמכרים בפועל = תשעה שנכנסים לכיס הפרטי של ה"קומבינטור" .

שיטות דומות גם בעירבוב שמנים , מים לוישרים ועוד. :evil:

פורסם

כבר הפחדתם אותי ועזבתי את פז גשר הירקון ועברתי לסונול גלילות.... ועכשיו גם שם יש מים ובעיות ????????????????

אני כבר לא יודע מה לעשות... למה אני צריךלמלא דלק בחשש... איזה עצבים.

ינון.

פורסם

אבל... אין שום קשר בין מעשה הונאה של מתדלק שכיר בתחנת תדלוק לעובדה שהבעלים\זכיין של התחנה או חברת הדלק שמפעילה אותה הם רמאים.

אין ממה להיזהר ואין ממה לחשוש בנוגע איכות הדלק (הוא חרא אצל כ-ו-ל-ם :? ) או חשש למהילתו בעקבות הסיפור המצער הנ"ל.

מה גם שנראה לי שאי אפשר לספור על יד אחת את מספר האנשים בפורום הזה שנותנים למתדלק לבדוק להם "שמן-מים", כך שהאזהרה הזו לא הכי רלוונטית.

אני אישית מעדיף לתדלק בתחנות שאינן בבעלות פרטית\מופעלות ע"י זכיין, לדעתי בשכאלה הסיכוי למהילת דלקים נמוך יותר.

ככל שידוע לי אצל "אלון-דור" התחנות רובן ככולן אינן בבעלות פרטית. לא יודע לגבי החברות האחרות.

פורסם
אבל... אין שום קשר בין מעשה הונאה של מתדלק שכיר בתחנת תדלוק לעובדה שהבעלים\זכיין של התחנה או חברת הדלק שמפעילה אותה הם רמאים.

אין ממה להיזהר ואין ממה לחשוש בנוגע איכות הדלק (הוא חרא אצל כ-ו-ל-ם :? ) או חשש למהילתו בעקבות הסיפור המצער הנ"ל.

מה גם שנראה לי שאי אפשר לספור על יד אחת את מספר האנשים בפורום הזה שנותנים למתדלק לבדוק להם "שמן-מים", כך שהאזהרה הזו לא הכי רלוונטית.

אני אישית מעדיף לתדלק בתחנות שאינן בבעלות פרטית\מופעלות ע"י זכיין, לדעתי בשכאלה הסיכוי למהילת דלקים נמוך יותר.

ככל שידוע לי אצל "אלון-דור" התחנות רובן ככולן אינן בבעלות פרטית. לא יודע לגבי החברות האחרות.

תזכור שלא כל באי הבפורום הם מומחים ויש אנשים שבאים לפה למידע או משהו או חדשים בעולם הרכב....אז יכול להיות שגרמתי לארנק של כמה אשנים לא לאבד משקל...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לפי הידוע לי יש לפחות תחנה אחת באזור תעשיה בנתניה של דור שהיא בזכיינות פרטית ולכן גם ההנחה על הסולר שם מוגדלת ועומדת על 106 אג'.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

האם תחנת אלון נתב"ג בבעלות פרטית?

וברצינות אני ממלא שם עד עכשיו קבוע ולא סבלתי מבעיות כאלו או אחרות

למרות ששמעתי כמה דברים לא הכי אטרקטיביים ממקורב לתחנה...

לדעתי אח9ת התחנות הוותיקות והטובות ביותר היא דור קניון איילון ( ממול)

פשוט לא יוצא לי לעבור שם וחבל..

אני בחיים לא נכנס לפז או לדלק... בפז האוטו משום מה מגמגם...

פורסם

מתדלקים קומבינטורים יש בכל תחנה בלי קשר למוניטין פשוט צריך לפתוח עיניים :shock:

כבר ראיתי מתדלקים ש"כאילו" ממלאים לך שמן מבקבוק ריק, ודברים מהסוג הזה...

פשוט אין תחליף לתשומת לב

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מתדלקים קומבינטורים יש בכל תחנה בלי קשר למוניטין פשוט צריך לפתוח עיניים :shock:

כבר ראיתי מתדלקים ש"כאילו" ממלאים לך שמן מבקבוק ריק, ודברים מהסוג הזה...

פשוט אין תחליף לתשומת לב

לא , פשוט באים למלאות דלק וזהו.

פורסם

לחברה שלי יש אוטוביאנקי שנת 87 ......ודור אלון נתבג סמוך מאוד למקום מגוריה ועבודתה .......תידלקנו שם כמה פעמים עד שיום אחד האוטו גימגם קשות...הוזמן תיקוני דרך של שגריר והוא מצא כי כל משאבת הדלק מלאה מים :mad:

לכן: לא הייתי ממליץ לתדלק שם -מנסיון

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...