Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב ניסה להתקבל למס' סיירות ויחידות מובחרות, ונכשל בגלל שבצה"ל שמו לב לשריטה העמוקה/בקע שלו (הגיע עם צמת ג'ינג'ס חאן לגיבוש צוללות לדוג'), או בעיות רפואיות שפסלו מסלולים ספיציפיים (טיס). לאור זאת, הוא החליט לוותר על התענוג, הוציא 24 נפשי לשנה, ונסע ללמוד רפואה בארה"ב.

בסוף השנה הזו, הוא חזר לארץ האריך עוד קצת את ה24, ונסע חזרה ללימודים.

בינתיים עברו כמעט 5 שנים מהביקור האחרון, תוקף הדרכון שלו פג, הוא לא יודע מה קורה עם צה"ל, ובקונסוליה לא יוציאו לו דרכון בלי אישור על שחרור מצה"ל.

הבחור יהיה בן 25 במרץ, וההורים שלו חיים בארץ.

מישהו יודע איך מגיעים למצב של שחרור מצה"ל ודרכון בלי לעבור אונס בכלא צבאי בדרך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתחילים משא ומתן עם הצבא במכתבים.

לדוד של אבא שלי יש חבר, שלפני הצבא עשה טיול לארה"ב קנדה, החליט להשאר בקנדה. בגיל 30 ומשהו החליט לחזור לבקר את המשפחה, אבל כמובן שהוא לא יכול לחזור לארץ.

יצר קשר עם הצבא והתחיל לנהל איתם משא ומתן, ולבסוף איך שהוא הגיע לסיכום שהוא עושה טירונות 02 ובזה נגמר הרומן שלו עם הצבא.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למה הוא היה צריך לעשות טירונות 02 בגיל 30 עם ילדים בני 18 ולקבל פקודות ממפקדים שיכולים להיות האחים המאוד קטנים שלו, ללא שירות סדיר?

מה לגבי מילואים?

הבנתי שלא מגייסים אחרי גיל 28, אבל כנראה שלגבי השתמטות זה שונה.

כנראה שרוצים אותו בשביל המילואים, כי אם לא אז אני באמת לא מבין למה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לדוד של אבא שלי יש חבר.

זה כמו לירשום "אחי"

או שעכשיו חזרתי מוצף בנוזל נפיץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מקווה שלא יתנו לו דרכון ושלא יחזור. לא רוצה שקרנים ומשתמטים במדינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לבחור שמעלי. אין קשר בין מה שאתה אומר למה שהיה.

הבחור ניסה להתקבל למספר מסלולים. ולא נתנו לו להתקבל. אני חושב שגם אני אחרי מספר ניסיונות הייתי מוותר!.

צודק.

לגבי איך מה ומו. אני לא יכול לעזור. אני לי נסיון. אבל בהצלחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

צודק 100%.

החוצפנים האלו, צה"ל. לא נתנו לו להיות טייס! לא פלא שהוא שיקר והתחזה לבעל בעיות נפשיות, השתמט ויצא ללמוד בחו"ל.

לא קיבל קורס טייס או סיירת מובחרת. למה לו לבזבז זמן סתם?

שיהיו לו חיים יפים בארה"ב.

פורסם

הייתי מציע לו לכתוב מכתב למפקדת קצין רפואה ראשי או כל מי שמוסמך בטיפול בבעיות נפשיות, ולבקש להמיר את ה24 ל21.

לאור ה24, אין סיבה שהצבא ימשיך להתעסק איתו. מישהו עם רקורד נפשי בעיני הצבא משול, במקרים רבים לחבית חומר נפץ, ואף אחד לא רוצה צרות על המצפון או התיק האישי שלו - כאמור, במקרה הזה יש תיעוד לבעיות קודמות.

לא הייתי רוצה במקרה כזה ליפול שוב לידי צה"ל.

בכל מקרה, בעיני, מה שהוא עשה מובן לחלוטין.

אני מאחל לו הצלחה והמשך חיים מהנים, ולפי המסלול שהוא עושה, כנראה שהוא בדרך הנכונה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבחור ניסה להתקבל למספר מסלולים. ולא נתנו לו להתקבל.

צבא זו לא תכנית כבקשתך אלא חובה אזרחית. אני גם ביקשתי להיות ג'ובניק והמטומטמים שלחו אותי לגיבוש טיס ואח"כ לתותחנים. לא עלה על דעתי שבגלל שלא קיבלתי מה שרציתי אז אלך להוריד פרופיל ולהשתמט.

פורסם
שמע, אתה יכול להאשים רק את עצמך...
שמע, הוא יכול רק לטפוח לעצמו על השכם ולא להשפיל מבט כשהוא מסתכל על המראה בבוקר, ולדעת שהוא לא ילד מפונק ובכיין, ושהוא לא חלק מכל מה שמכוער בחברה הישראלית.

כל מי שמשתמט בצורה בוטה, לעומתו - הוא צריך להאשים את עצמו בכל פעם שהוא רואה איך הכל מתפורר במדינה הזו בגלל אנשים שזורקים זין על חובותיהם וטובת הכלל בגלל שהראש שלהם תקוע עמוק בתחת של עצמם.

פורסם
שמע, הוא יכול רק לטפוח לעצמו על השכם ולא להשפיל מבט כשהוא מסתכל על המראה בבוקר, ולדעת שהוא לא ילד מפונק ובכיין, ושהוא לא חלק מכל מה שמכוער בחברה הישראלית.

כל מי שמשתמט בצורה בוטה, לעומתו - הוא צריך להאשים את עצמו בכל פעם שהוא רואה איך הכל מתפורר במדינה הזו בגלל אנשים שזורקים זין על חובותיהם וטובת הכלל בגלל שהראש שלהם תקוע עמוק בתחת של עצמם.

הרשה לי לחלוק על דעתך המלומדת. זה שהאינדיבידואליזם ורצון הפריט הרימו את ראשיהם במדינת ישראל היה רק עניין של זמן, ובכל זאת, צבא אינו דבר שנסבל על ידי כולם, רצון טוב או לא.

אלו החיים, תרצה או לא. כמובן שאפשר לשבת ולבכות על כך עד סוף הימים, או לגלות פרגמטיות ולחשוב מה הלאה.

קח את הקיבוצים כדוגמא, שעולמם חרב עליהם בגלל תופעות דומות. מי שהשכיל להתאים עצמו, הצליח, מי שלא, עמוק בזבל. הצבא במצב דומה, אם ירצו ואם לא.

בכל מקרה, אני בטוח שיש אנשים שתוכל לשכנע - ואם לא בטיעונים, אז בלהט ותשוקה פאתטיים - שקיום מדינת ישראל ושלום הפרטים שבה תלויים בשירותו או אי שירותו של פקיד כזה או אחר. לשמחתי, המצב שונה, ובכלל, בהנחה שאותו בחור יחזור לארץ, הוא יועיל הרבה יותר כרופא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אין בעייה לחדש דרכון

שיגיע עם אישור צהל על שחרור ל24

לדעתי בכלל לא יבקשו ממנו.

אני מכיר מספר אנשים כאלו. הצבא פשוט "שכח" אותם.

הדרכון יחודש בלי בעיות לדעתי.

פורסם
בכל מקרה, אני בטוח שיש אנשים שתוכל לשכנע - ואם לא בטיעונים, אז בלהט ותשוקה פאתטיים - שקיום מדינת ישראל ושלום הפרטים שבה תלויים בשירותו או אי שירותו של פקיד כזה או אחר. לשמחתי, המצב שונה, ובכלל, בהנחה שאותו בחור יחזור לארץ, הוא יועיל הרבה יותר כרופא.

לא מדובר פה על תלות קיומית או לא תלות קיומילת אלא על מילוי חובה אזרחית בסיסית והחזרת חוב לאלה שנתנו את חייהם כדי שהמשתמט יוכל להתפנק.

• תוכן חדש...