Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קטנה שאף אחד לא עונה לי עליה בבקשששששששהההההה עזרה ..

קניתי סאב אני יודע שהוא מעפן אבל לא משנה של חברת SOUND XSTREAM דגם

STX-1204

1000 וואט סליל אחד

יש לי מערכת קנוואד עם מסך כחול וכתוביות לבנות אם מישהו מכיר אני לא זוכר את הדגם ..

רמקולים מקדימה לא זוכר איזה מאחורה יש לי פיונייר 460 וואט דווקא לא רעים בכלל דגם TS-A6991S ומגבר של DOMBOOS

2200 וואט גם משו סיני לא משו אבל דופק לא רע 4 יציאות

400 RMS נקי

בקיצורררר אחרי כל הנתונים האלה הבעיה היא התיבה של הסאב איזה תיבה אני אמור לעשות אטומה או פתוחה ? ואם זה אמור להיות תיבה אטומה זה אומר שלא צריך שיהיה לה פתח אויר כזה בצד ולמלא אותה ספוגים וכאלה או שלא הבנתי כלום מכל מה שקראתי בפורום ?

ד"א אני רואה שכולם עושים פה תיבות מעץ MDF אני דווקא בחרתי לעשות מערץ סנדווי'ץ 4 ס"מ עובי .. האם זה משנה ? ועוד שאלה קטנה לאוסף אם אפשר מה בערך אמורות להיות המידות של התיבה ? אני מצטער על אי הפיסוק אני לא כך כך יודע לעשות את זה .. אז סליחה ותודה לכל מי שיכול לעזור לי ..

תודה אלמוג 8)

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

עברת על בערך 7 כללי פורום בהודעה הזאת. אתה מוזמן לקרוא את כללי הפורום ולפתוח הודעה חדשה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...