Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעתיד הלא כל כך רחוק אני עובר דירה ובא לי רעיון לראש - האם יש חברת השכרה בארץ שאפשר לשכור בה רכב מסחרי קל ליום אחד להעברת דברים שלא ייכנסו לפרייבט (רהיטים וכאלה) בדומה ל-U-HAUL האמריקאי?

כלומר אפשר לשכור בה רכב בסגנון יונדאי H1 או טרנזיט סגורה או משהו בסגנון.

במידה ויש, כמה זה יעלה? האם זה כדאי לעומת המובילים הקונבנציונליים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניתן להשכיר קאיה קרניבל ולבקש מראש להוציא את המושבים האחוריים (להשאיר רק את הקדמיים). הגיל המינימלי היה 21.

החברה נקראת אביב השכרת רכב והסניף נמצא בבני ברק. עלה לי כ-600 ש"ח ל-24 שעות.

*לא ידוע לי אישית אבל יתכן ויש. תצטרך לבדוק לבד.

לדעתי, גם אם תמצא חברה שמשכירה משהו יותר גדול הגיל המינימלי יהיה 24.

Veni Vidi Vici

פורסם

ומה עם משהו יותר מרווח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני זוכר שלאוויס בזמנו היו מגוון רכבים מסחריים סגורים בסגנון של פיאט דוקאטו , פיג'ו בוקסר וכו' בסניף הראשי בלוד. כדאי להתקשר ולברר.

אסף

פורסם

בסע-גל יש טנדרים פתוחים של מאזדה.

מבירור קצר שעשיתי עם חבר, בדרך כלל יותר זול לשכור משאית ליום אחד מאשר רכב מסחרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקל אוטו יש פורד טרנזיט,עשיתי לך בדיקה באתר -

פרטי איסוף הרכב

תחנת איסוף: נס ציונה - המזמרה

תאריך: 18/12/2006

שעה: 14:20

פרטי החזרת הרכב

תחנת החזרה: נס ציונה - המזמרה

תאריך: 19/12/2006

שעה: 14:20

מספר ימים: 1

סוג הרכב: Ford Transit

קבוצה: N

נהג נוסף: לא

כסא תינוק: לא

פרטי הביטוח

סה"כ עלויות: USD 150

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תברר בחברת "דורנט" אני יודע שיש אפשרות להשכיר משאית להובלה בקירור, יכול להיות שיש להם גם עוד סוגי משאיות.

אפשרות שניה זה גם למצוא איזה ערבי עם רכב מסחרי כמו של אלטעזכן לשלם לו כמה מזומנים ושיוביל לך את הבית

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יותר פשוט להעביר דירה עם חברת הובלות עם אתה מסתכל על עלות השכרת רכב

דלק\זמן

וכו

מהיכרות שלי העברה עולה בין 500-700 שקל.

לא עדיף?

פורסם

חברת הובלות ללא ספק משתלמת יותר, וגם לא צריך להתאמץ, מן הסתם מוציאים לך מהבית הכל ומכניסים לבית החדש, המחירים כמו שאמרו מעליי.

גם זול יותר וגם ללא מאמץ.

פורסם

במחיר כזה סביר להניח שההעמסה והפריקה עליך, ומהמוביל תקבל רק את שירותי המשאית.

או שיש לך יחסית מעט ציוד..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בזמנו אני העברתי דירה כך:

600 ש"ח - מובילים שהעבירו: ספה 3, ספה 2 , כורסא, מיטה + מזרון (זוגי), שולחן סלון, כיסא מחשב, מזנון קטן (2 מטר) וטלויזיה 34"

200 ש"ח - דלק , פיז'ו 106 שבה העברנו את השאר בבערך 3-4 נגלות

או בקיצור ... קח מוביל ... זה זול.. יש מובילים שיקחו לך פחות מ 1000 ש"ח.

• תוכן חדש...