Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

לאחרונה אני מתלבט מאוד בין שתי הרכבים הנ"ל והייתי רוצה לערוך השוואה ברשותכם בין הרכבים כדי לעזור לי להחליט איזה רכב כדאי לי לקנות?

אז ככה יש עדיפות לתיבה ידנית אבל אם ימצא רכב אוטומט שמור אז יכול להיות שאתפשר בעיניין.

מה שידוע לי-

שרייד- 84 כ"ס נפח 1300 16 שסתומים

סטארלט- לא ידוע כ"ס נפח 1300 גם כן 16 שסתומים

צריכת הדלק זהה פחות או יותר בשתיהן.

אשמח עם תעזרו לי להחליט על ידי כך שתרשמו לי כל אחד איזה רכב היה מעדיף בין שתיים ולמה???

תודה רבה לכם מראש!

בברכה,

עידן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אני בזמנו,לפני כשנה ,חיפשתי למשהו מהמשפחה שלי, סטארלט או שרייד קלאסיק .

אני יכול לומר לך, הסטארלט נוסעת יותר טוב,סוחבת יותר טוב, שתי המכוניות אמינות מאוד.

שמגיעים לתכלס המצב שונה: סטארלט בכלל אין,ממש אבל ממש קשה למצא(אני מתכוון רק לפרטית),כל נסיונותיי העלו כלום בעצם.

גם שרייד קלאסיק לא מצאתי, בסוף קניתי שרייד רגילה,בפוקס מצאתי אותה,ראיתי אותה עוד באותו יום שבעל הרכב שם את השלט, מזל.

עד היום,עברה שנה, הבחור מרוצה מאוד,הרכב מראה אמינות מעולה,אין שום תקלה עד עכשיו.

פורסם

שתי המכוניות די ספרטניות אבל מאוד אמינות, ואת שתיהן לא קל למצוא, כמו שאמר קודמי. בעיקר הסטארלט.

פשוט חפש את שתיהן, הראשונה שתמצא במצב טוב - תתחדש.

פורסם

למיטב זכרוני, זו אותה מכונית... דייהטסו שייכים לטויוטה, ולא בכדי הן דומות להדהים. סטרלט בכל מקרה נהנית מהשם של טויוטה, אבל לא יותר. אני מאמין שיהיה יותר קל למצוא שרייד (שבעצמה נהנית בארץ ממוניטין טוב) וגם הטיפולים אמורים להיות זולים יותר. מה שבטוח - לסטרלט מחירון גבוה מאוד ביחס לתמורה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כן אני יודע שהרכבים דומים אבל הבנתי ממישהו בטויוטה שאין קשר ביניהן, הן שונות בהתנהגות וכ"ו

אפשר להגיד שהן דומות באמינות ובצריכת דלק שלהן!

בכל אופן הבנתי גם לגבי הסטארלט לא יודע מה עם השרייד- שיש לה תיבה אוטומטית בעלת 3 הילוכים, זה נכון? האם גם השרייד ככה? הן לא אמורות להיות עם ארבעה הילוכים?

אגב בסטארלט נסעתי מאוד התלהבתי היא רחבה יחסית ויושבת טוב על הכביש! לגבי השרייד אין לי שום מושג חוץ ממה ששמעתי, אני צריך להרגיש גם אותה!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הסטארלט והשרייד הן לא אותה מכונית. אין ביניהם שום קשר.

רחבה? :shock: לא הייתי אומר את זה.

לסטארלט יש 75 כ"ס בדגמי 96-99.

לשרייד 83 כ"ס. לשרייד קלאסיק יש באיזור ה 100.

כמו שכבר דיברתי איתך בפרטי אני מאוד ממליץ על הסטארלט, לא בגרסה האוטומטית.

כן אפשר למצוא סטארלטים, אך הן צצות ונחטפות כמו פטריות אחרי הגשם. אם ראית מודעה - זנק עליה. קח בחשבון שרובן נמכרות במחיר מחירון ואף יותר מזה.

גם השרייד היא אופציה לא רעה בכלל למרות שלדעתי היא בנוייה פחות מוצק ויותר זול מהסטארלט (איכות פלסטיקים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אישית מעדיף לקנות גיר ידני הן בגלל הזריזות וצריכת הדלק הפחותה! השאלה שלי היא אם אתפשר לבסוף על גיר אוטומט(קשה למצוא סטארלט ידני אני מוצא רק אוטומטיות) עד כמה הצריכת דלק מרובה מאשר הגיר הידני? ואם יש עוד שיקולים שאני צריך לחשוב עליהם ???

פורסם

שוב שלום הבמשך לשרשור הזה על העדיפות בין הסטארלט לשרייד נכנסת לתמונה גם היאריס שנת 2000 גיר ידני 1.0 ליטר (אני יודע קשה למצוא אותה). בכל אופן כנראה שהעדיפות היא ליאריס בטח תסכימו איתי, אבל רציתי לדעת לגביי המנוע הקטן שלה!? הוא יעמוד בנסיעות שלי?

(הנסיעות שלי- באמצע השבוע נסיעות של 50 ק"מ כל יום ובסופ"ש נסיעה מאיזור אשקלון למרכז).

כל פרט שתוסיפו יעזור, מודה לכם מראש!

בברכה,

עידן בשור.

• תוכן חדש...