Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר בסובארו GL

ESTK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בנוסף לשרשור שפתחתי יש לי בעיה נוספת . בבקשה אני מבקש התייחסות...

כשאני מכניס לשני אז יש רעש חיכוך מהגלגלי שיניים בגיר זה קורא מראשון לשני ומשלישי לשני

שאלתי את המוסכניק אולי צריך למתוח את הקלאץ' והוא אמר שלא צריך וכנראה צריך להחליף גיר דבר שממש לא בא בחשבון. הוא בדק ואמר שהקבל קלאץ מתוח הוא רק לחץ על הדוושה של הקלאץ והרגיש לא בדק מי יודע מה , ושמן גיר הוא אמר שלא צריך להחליף או להוסיף

ניסיתי ברביעי להוריד לשני כמובן שלא שחררתי את הקלאץ אבל עדיין הרגשתי שהרכב מאט כתוצאה מהכנסת ההילוך

דבר שמחזק את דעתי אולי צריך למתוח את הקלאץ'

אני ממש מבולבל בבקשה עזרה?

סובארו 87 גיר רגיל 5הילוכים+רוורס

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב!

אם יש רעש של חיכוך גלגלי שינים, בהילוכים מסוימים בלבד, בעייתך לא קשורה לקלאץ או למתיחת הקלאץ!

אם שילוב הילוכים מסוימים בלבד בנסיעה מלווה בחריקה, הדבר מעיד קרוב לוודאי לסינכרונים שחוקים

בגלגלי השינים של ההילוכים שאתה מתקשה לשלב אותם ללא חריקה,בשלב ראשון אין לסמוך על המוסך

ולבדוק בצורה עצמאית מפלס שמן גיר במדיד הנמצא מתחת לגלגל הרזרבי בסובארו 1600 ואני מניח שגם

בדגם 1600 כמו שלך.

השאלה הנשאלת ממתי אתה מתקשה לשלב הילוכים מסוימים ללא חריקה, והאם ביצעת טיפולכלשהו בתיבת ההילוכים, או בקלאץ לאחרונה, שבעקבותיו החלקו החריקות.

אני מניח שהחלפת תיבת הילוכים לרכבך מפירוק, היא השקעה לא גדולה, בגלל כמות הסובארו שנשחטו או הושבתו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון להחליף תיבת הילוכים בגלל שיש לי 4X4 וזה לא נראה לי יהיה זול.

ואני חושב שעדיף להישאר עם סוס צולע מאשר להחליף לסוס חולה...

(לא להחליף את הגיר למי שלא הבין )

אבל שיפוץ גיר כמה יעלה? ,

ודרך אגב היום קניתי מין כיסוי כזה לגיר במקום המקורי וכשהמוכר פירק לי את הכיסוי המקורי ראיתי שבעצן יש קרע בגומי שמכסה את כל המוט הילוכים מלמטה

האם זה משנה משהו?

ולא עשיתי שום טיפול לקלאץ' ולגיר כלל וכלל מאז שקניתי את הרכב.

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה נפתרה ,

הוחלף שמן גיר והכניסו גם תוסף נגד שחיקה או משהו כזה ,זו מין שפורפרת כמו משחה כזו.

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לקבל את נוסחת הקסם:

איזו משחה זאת?

תן שם של יצרן או קישור או תמונה...

תודה.

אני מקווה מאוד שלא שמו לך ש תוסף משחה שחור כזה ...מה צבע הנוזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...