Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום היקרים!

באושר רב , כעת מתאפשר לי והתחלתי לחפש עבורי אחר מאזדה מיאטה .

לכן , עליי למכור את הרכב הנוכחי שברשותי .

מדובר בפולקסווגן גולף CL , שנת דגם 1994 .

מנוע בנזין אטמוספרי בנפח 1,800 סמ"ק , תיבת הילוכים אוטומטית .

גיר שופץ במלואו לפני כ-20,000 ק"מ , מנוע הוחלף במנוע מייבוא לפני כ-30,000 ק"מ , רפידות ובולמים קדמיים חדשים .

הרכב שמור בקנאות יתרה , אך בכל זאת נעשה בו שימוש ובחוסר מזל הרכב עבר תאונה .

במכון הבדיקה התגלה : 1. ליקוי שולי - קצה שילדה מאחור (הבוחן הראה לי את העיוות בשילדה , הסביר שמדובר בעניין שולי אך הדבר נרשם כקצה שילדה בכל זאת) , 2. קומפרסיה נמוכה (אך טובה יחסית לגיל הרכב) , 3. בולמים אחוריים חלשים במעט , 4. לחץ גבוה במערכת הקירור מנוע (צורך לבצע פלאשינג כנראה) , 5. הוחלפו - כנפיים קדמיות, מכסה מנוע, גריל קדמי .

לעניין , אני זקוק להמלצותיכם כיצד למכור את הרכב ולעשות זאת בפרק זמן קצר מאוד?

לא איכפת לי לקבל תשלום נמוך יותר ולמכור למגרש (המלצות מכל סוג יתקבלו בברכה) .

בתודה מראש ,

גלעד מנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

זה בדיוק האפשריות היחידות שיש לך, או ל מכור למגרש או לרדת לפחות 20 אחוז מהמחירון.

דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה לתקן את הבעיות הנ"ל

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
2. קומפרסיה נמוכה (אך טובה יחסית לגיל הרכב) .

קומפרסיה לא נבדקת יחסית לגיל הרכב אלא אם כבר יחסית לגיל המנוע.

אם המנוע הזה אצלך רק 30,000 ק"מ וכבר הקומפרסיה שלו לא תקינה אז מצטער להגיד לך - אבל יש מנועים הרבה יותר טובים מיבוא. או משיפוץ.

Back to the original - NC again.

פורסם
זה בדיוק האפשריות היחידות שיש לך, או ל מכור למגרש או לרדת לפחות 20 אחוז מהמחירון.

לא בהכרח, לי היה רכב עם קצה שילדה ומכרתי אותו ב3000 אלף מתחת למחירון.

אבל אתה מבקש בפרק זמן קצר מאוד(לי זה לקח חודש), אז אכן האופציות שלך הן כמו שVendomE

אמר.

ובקשר למיאטה-החלטה נכונה!

בהצלחה!

פורסם

כעת התברר לי שעניין המכירה פחות דחוף ממה שתיארתי לעצמי .

תודות לעזרתו של אבי שמוכן לעזור לי באחזקת הגולף והמיאטה במקביל עד שתמכר הגולף .

בכל זאת , אני אשמח לשמוע על דרכים מהירות יחסיות (בכמות? שבועות , לא חודשים) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
כעת התברר לי שעניין המכירה פחות דחוף ממה שתיארתי לעצמי .

ברור שהענין פחות דחוף. קודם תמצא מיאטה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סיפור אישי:

לפני כשנה הייתי מאוד לחוץ למצוא רכב קטן ואמין עד 20K ,דיי קרוב לתאריך מצאתי סוויפט

במצב טוב מאוד המוכר יידע אותי שהרכב עבר תאונה במהירות נמוכה שהתוצאה שלה הייתה החלפת כנף

ולא נקבעה כל ירידת ערך, הלכנו לבדיקה ונתגלה "קצה שלדה" ,באותו זמן לא ידעתי את ההבדל

ושהנזק לא תמיד בעל משמעות ,התייעצתי עם מוסכניק ואחרי שסיימתי להתעצבן הצעתי למוכר את

30% פחות מהמחירון הוא הסכים והרכב עבר לבעלותי.

לפני מספר חודשים הלך הרכב לעולמו בתאונה , השמאי של חברת הביטוח העריך את ירידת הערך של

רצה השלדה שהיה לרכב בפחות מ 10% מהמחירון שלו!

מסקנה: בפועל קה שלדה הוא מינורי מבחינה כלכלית, אבל עדיין זה מקשה מאוד על מכירה כי לא מעט

מהמתקשרים יסיימו את השיחה ברגע ש"קצה שלדה" ייצא לך מהפה.

לדעתי אל תמהר לרוץ למגרש ,במיוחד אם אתה מחפש רכב במקביל.

תסביר למתקשרים את משמעות הפגיעה ותוריד משהו כמו 15% בתור התחלת מיקוח,

אם תקלע למצוקת זמן תוכל למכור את הרכב למגרש ב 50% מהמחירון ושם יטושטשו עקבות

התאונה ,יורץ הק"מ קצת לאחור והרכב יימכר ב 20% פחות מהמחירון...

פורסם

אם אתה מחפש לאנטיס אז אין סיבה להתעקב על רכב עם קצה שילדה.

אם אתה מחפש רכב נדיר יחסית ומצבו של האקזמפלר הספציפי טוב מאוד חוץ מנושא קצה השלדה, אז יש מקום לדבר כאשר על קצה שלדה מקובל להוריד עד 10%.

אם יש תאונות שלדה זה כבר משהו אחר...

בקשר לגולף. האוטו יחסית נפוץ ואין לו ביקוש מיוחד. אתה צריך להבין שמי שמחפש גולף ילך בקלות גם על רנו מגאן או 306. לכן, יהיה עליך להוריד במחיר יותר מ-10%.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים .

אני מניח שכל שנותר הוא לפרסם את הרכב במחיר זול יותר , 20% פחות מתחת למחירון זה בסדר גמור .

נקווה שימכר .

שוב , תודה רבה ,

גלעד מנע .

• תוכן חדש...