Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש חשמלאי טוב אמין וזול באזור רמלה רחובות ראשון לציון

להחלפת כל החיווט מתחת לדש... (יש מושג כמה זה אמור לעלות?) מפני שהחיווט עשוי בצורה ערבית וישן + שהונטה של הרכב תפעל אוטומטית כשצריך לפי החום ולא כל הזמן כמו שעכשיו משהרכב מתניע

מחפש לקנות 4 צמיגים 165/70/13 לדייטסו שרייד ברמה רגילה לחלוטין (כל מקום רוצה 200 שקל לצמיג ) מחפש מחיר יותר נמוך 600-700 מקס' כולל איזון וכו'

ומחפש על הדרך גם לעשות טיפול 10K באוטודיפו רצו 400 שקל

162 עבודה ש"ח

260 חלקים נשמע יקר... ש"ח

לפי הפירוט טיפול 10K הוא ממש פשוט חוץ מהפירוק והרכבה של בלמים ועוד כמה בדיקות

יש לכם משו בארסנל?

פורסם

חבובצ'יק, על איכות משלמים, אין חוכמות, לגבי חשמלאי אני לא יודע.

לגבי הטיפול, זה המחירים, אתה בטח לא מצפה שמישהו ישלם לך על זה שאתה מטפל אצלו ברכב, תחשוב שטיפול לוקח שעה-שעה וחצי עבודה בהנחה וזה שמן-פילטר שמן-פילטר אוויר-פלאגים, מוסך היום לוקח סביב 180-250 ש"ח על שעת עבודה, תבין לבד.

לגבי הצמיגים: יפו, יפת 88, צמיגי אנטון, יש לו כל מיני סינים למינהם ב600 לסט, תהנה להרגיש כאילו אתה נוסע על הקרח, הכסף יותר חשוב מהחיים, יש כיסים בתכריכים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טיפול 10K זה פשוט לבצע לבד אני בלי ידע במכונאות ראיתי פעם איך מכונאי עשה לי טיפול אחרי זה עשיתי לבד בכל מקרה באשקלון אני מכיר מלא מקומות שעושים ב250 כולל חלקים עבודה ומע"מ. צמיגים תקנה טובים ביותר תחליף רביעיה ואל תתפשר בקטע של האיכות הצמיגים זה הקשר של הרכב עם הכביש וחשוב שיהיו איכותיים . הקפד על לחץ אוויר תקין בהם.

חשמלאים לצערי אני לא מכיר באיזור .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

חשמלאי טוב ואמין,ברמלה גביזון ברחבת שוק יום רביעי,או עדי מערכות ליד לשכת התעסוקה הישנה,צמיגים אל תיתפשר,או שתיסע ליפו לאנטון,שיש עליו המלצות בפורום,או אחד הפנצ'ריות בעוקף רמלה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
טיפול 10K ב250 ש"ח כולל עבודה?!

:shock::crazyeyes:bugeyed:

אני פוחד לשאול איזה שמן ופילטרים דוחפים במחיר כזה..

אני עשיתי אתמול טיפול לאיביזה 2001 ב300 שקל עם עבודה

וחלקים ברמה מצוינת כמובן שאת החלקיםאני הבאתי אבל עדין..

שמן ליקוי מולי סינטטי מלא! סגול,פילטר אויר ,פילטר שמן man,פילטר דלק ופלגים דאנסו

אם הייתי מוותר על השמן והייתי לוקח אייסידלקו לדוגמא הייתי יוצא בנזק של 250 כולל עבודה.

לא תמיד הזול עולה יקר! כמובן שהמוסך בכפר, אך יש לציין שרוב אנשי vag ומרצדס שאנימכיר שלא מטפלים במורשה מטפלים אצלו

פורסם

אולי תוכל לפרט קצת יותר על העלויות שלך.

רק השמן שאתה מתאר עולה בערך שליש מעלות הטיפול שלך. פילטר אוויר ושמן מקוריים (או תחליפיים איכותיים) לVAG יעלו לפחות עוד 80-90 ש"ח.

פלאגים ופילטר דלק יעלו עוד כמה עשרות שקלים.

כמה שילמת למוסך?

אגב, אל תשכח שמה שמוסך בכפר לוקח בשחור מוסך בעיר משלם למס הכנסה ומע"מ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...