Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בדרך כלל הכותב צריך לבוא עם הצעה, הבעיה היא שאני לא ממש מכיר פנצ'ר מכרים טובים.

אז חשבתי אולי לקראת החורף המתקרב האם משהו מכיר מקום שבוא נוכל להגיע כמה חברה על מנת לקנות צמיגים ספורטיביים במחיר טוב יותר ?

אני מאמין שהרבה אנשים ישמחו לעשות קנייה קבוצתית, הכיוון שלי היה F1 למרות שהבנתי שאין כמעט להשיג יותר

אני ישמח עם אנשים יכול לפתח את זה פה

תודה רבה וחג שמח יובל ...

פורסם

למרות שזה רק מבורך,

אני לא הייתי נכנס לקטע של לארגן קנייה קבוצתית שוב

ניב SENDA ניסה זאת בעבר וקיבל מליון ה"פ ותגובות של אנשים שרצו 15 סוגים שונים של צמיגים עם 15 מידות שונות ובסוף אחרי כל הכאבי ראש והטלפונים הרבים לא נשארו אנשים רציניים מספיק בשביל להזמין..

בקיצור, לא שווה את הטרחה

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

בנוסף למה שתום אמר, רוב הפנצ'ריות לא מתרגשות יותר מדי מהתארגנות כזאת, שבסופו של דבר, אחרי כל הדיבורים של כולם מצטמצמת להרבה פחות מכמה שנראה בהתחלה (גם לי היה ניסיון בארגון של קניה קבוצתית).

ניר

פורסם

אני באמת ניסיתי לארגן. הרצתי את הפאנצר מאכר ובסוף מתוך 15 רבעיות נשארו 2 או 3 אנשים ...

אבל אם אתה רוצה לנסות אתה מוזמן לארגן רשימה ולנסות להשיג קשרים עם פאנצרמאכרים. זה לא קשה. תודיע שאתה מפורום באינטרנט ותגיד כמה רבעיות אתה מתכוון להזמין והמחירים יהיו בהתאם.

בהצלחה!

• תוכן חדש...