Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי סוויפט מנוע 1000 עם 3 בוכנות

אני ואבא שלי עברנו ליד איזה אחד כזה במקרה ממודל 87 וסתם בכללי שאלתי אותו "מה אתה אומר...איך הרכב הזה" ישר הוא עשה פרצוף

לא הבנתי....כי תכלס יש כמו זבל את הרכבים האלה ..וניראה שאנשים די מרוצים מהם

איך נמדדת האמינות של הרכב הזה?

האם יש לרכב הנ"ל חלפים זולים? האם יש זמינות טובה לחלפים וחלקים מפירוק?

למה כולם אומרים שצריך להתרחק מהרכב הזה בגלל "שיש לו מנוע 3 בוכנות וקשה להשיג חלקים והחלקים יקרים"

אשמח לקבל תשובות

:)

בדרך הלמידה לידע מורחב יותר,

חג שמח!!

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

לא הבנתי כ"כ מה אתה רוצה, אבל יש לרכב חלפים.

מנוע 3 בוכנות (3 צילנדר) זה דבר לא נדיר כ"כ ברכבים קטנים, מה רצית מנוע 1000 עם V8?

אולי אבא שלך עשה פרצוף עקב ריח לא נעים שהיה לכם ברכב (אכלת חמין לפני?)

פורסם

תודה על התגובה...אממ

אני מאמין שהסברתי את עצמי בשפה מאוד פשוטה...תנסה לקרוא שוב אולי את מה שרשמתי

במשפט אחר:

ניסיתי להבין האם יש משהו לא טוב בסוויפטים בנפח 1000 (3 בוכנות) מבחינת חוסר בחלפים או חלקים יקרים

זה הכל

כי אבא שלי אמר לי שזה שסוויפט זה אוטו טוב...אבל אלה בנפח 1000 עם 3 בוכנות בעייתיים בגלל מחסור בחלפים או חלפים לא זולים

אני מקווה שהפעם הסברתי יותר טוב :)

אשמח לקבל מידע

חג שמייחח !!

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
לרב, אחוז גדול מאוד של הרכבים בנפח כזה מגיע עם מנוע 4 צילנדר.

כשיש מנוע עם 3 צילינדר אז מעדיפים שזה יהיה של השכנה.:-D

ירון מאיר

:)

אבל למה הכוונה? שזה באמת דגם נחות מבחינת אמינות וביצועים בגלל ה3 בוכנות לעומת 4 (שנחשב סטנדרטי)

?

הייתי רוצה לדעת גם מה ההבדל בין המנועים (3 בוכנות ו 4 בוכנות)

האם יש הבדל ממשי בינהם במידה וזה אותו הנפח?

בתודה

דביר

פורסם

זה לא דגם נחות , אין בו שום דבר מיוחד , סוויפט 1000 סמ"ק הייתה במשך כל שנות ייצורה עם מנוע 3 בוכנות, כלומר גם הדגם החדש יותר (בארץ סוויפט 1000 נמכרה עד שנת 96 לדעתי )לידיתך , גם סובארו ג'אסטי 1000 סמ"ק וגם דייהטסו שרייד 1000 סמ"ק הן בעלי מנוע 3 בוכנות. המנועים בכולם לא זהים , כמובן , אבל המבנה הבסיסי מאוד דומה .

מנועים רגילים , חלקים רגילים , לכולם היה בערך 53-55 כ"ס .

בידיוק יש לי כאן גיליון "אוטו" משנת 93 , בו עשו מבחן יד שנייה לגאסטי , סוויפו ושרייד , בעיקר עם מנועי 1000 סמ"ק . מבחן ממצה ומפורט ביותר, כמו שהם עשו פעם .

הסוופט ניצחה באותו מבחן .

סוזוקי סוויפט מהדור הישן היא אחת המכוניות ה"שרידות "ביותר , וכפי שאתה רואה , אפשר לראות עדיין הרבה כאלו על הכביש.

פורסם

תודה רבה על האינפורמציה!

אני תמיד אוהב להוסיף לידע שלי. גם אם זה לא קשור לרכב ספציפי.

נחמד לצבור ידע

חג שמח

דביר

• תוכן חדש...