Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים לא מתאימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשירשור ישן שלי, אני שוב לפני טיפול והייתי אתמול במוסך לראות כמה זה אמור לעלות לי.

האיש הנחמד אמר שהוא יבדוק במחשב בדיוק איזה פלאגים אני צריך, ולידי פתח את אוטודאטה 2.

הכניס נתונים (בדקתי והם היו נכונים), ויצא לו שאני צריך פלאגים אחרים ממה שהתקנתי בפעם האחרונה ושונים ממה שנתנו לי במוסך המרכזי בפעם שעברה.

הפלאגים שהיו לי כשקניתי את הרכב היו RFC58LS3, המוסך של החברה נתנו לי RFC58LS, ואתמול הוא הראה לי שע"פ המחשב אני צריך בכלל RFC42LS2E, כל הסוגים כמובן מקוריים של EYQUEM.

ע"פ מה אני בוחר את הנכונים???

תודה, אלעד

בריאות לכולם!

פורסם

יש לי את הרשימה הנ"ל אבל אתמול פתחתי את אוטודאטה 2 ושם נכתב הסוג השני.

התשובה שקיבלתי מהמוסך היא שהשינויים הם במתחים, זה לא משמעותי, ושאני צריך את ה RFC58LS3 או את ה RFC58LS .

מה זה לא משמעותי?! מה הכי מתאים??

בריאות לכולם!

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר, אבל עד היום וגם היום במוסך מרכזי טוענים שהפלאגים שלי הם הדגם השני שכתבתי למעלה.

בריאות לכולם!

פורסם

אחד המהנדסים בלובינסקי, הקטלוג אצל ג'אן , הקטלוג של EYQUEM והלינק הזה:

http://www.citroen-auch.com/documentation/Mecanique_Citroen/21002_BOUGIES.PDF

נוקבים ב-RFC58LZK שהם בעלי אלק' אחת למיטב ידיעתי.

RFC58LS3 הינו בעל 3 אלק'. אינו מיועד למנוע שלך.

לגבי ה-RFC42 - לדעתי יש טעות באוטודטה -צריך לזכור שגם הם מעתיקים את הנונים מהיצרן ,כך שהם למעשה יד שנייה וייתכנו טעויות.

פורסם

שלום.

בהרבה מיקרים הנתונים המפורסמים באוטו דאתה שגוים ולא נכונים.

כמו כן יש הרבה מיקרים שהנתונים לא מתאימים לאקלים בארץ וצריך לבדוק בהורואת יצרן בילבד כאשר יש ספק.

אגב יש לכבד את דעתו של שיימר כי הוא שולט היטב בנושא.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...