Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סופר רייסר אוטומטית ויש לי בעיה חמורה אודה לעזרתכם לאיתור מההבעיה

תאור התקלה עובדות לאחר נסיעה ממושכת במכונית במצב הגעה לרמזור או מצב עצירה המנוע כבה

אני מניע את המכונית שוב אני נותן גז והמכונית כאילו ממאנת לנסוע לבסוף היא זזה וברמזור הבא שוב

מתחרשת הבעיה כשהאוטו קר מתחיל לנסוע ונוסע הכל כשורה מאיץ ונוסע נהדר אתמול נתקעתי עם האוטו ברחובות והזמנתי גורר לאחר שהאוטו התקרר נסע למופת אבל במצב זה אני חושש שוב לנסוע באוטו מה דעתכם

:-o אם אין אני לי , מי לי? ואני לעצמי מה אני?

:idea: אין חכם כבעל נסיון

8) סייג לחוכמה שתיקה

פורסם

ייתכנו מיליון סיבות אפשריות.

לגשת למוסך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהמשך למה שכתבתי

הכנסתי את האוטו למוסך והמוסכניק אומר שיש בעיה של מנגון מסויים בגיר האוטומטי שנשאר משולב וגורם לכיבוי המנוע .

מומחים האם נראה לכם הגיוני עלות התיקון 1500 ש"ח ללא מע"מ הגיוני ? עפ"י הנ"ל

8) סייג לחוכמה שתיקה

פורסם

פנה לחבר הפורום ספי, שהינו בעל מעבדה לשיפוץ גירים, ושאל לדעתו. מלבד זאת, הייתי ממליץ לך לתת את הרכב לידיו באם אתה נימצא קרוב אליו(פ"ת), על פי תגובות של אנשים שהיו אצלו, יצאו מרוצים. הייתי אצלו גם כן לא מזמן(אבל המיקרה שלי לא קשור, לא הייתה לי תקלה)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הייתי ניגש לקבל הצעת מחיר ואבחון ממקום נוסף.

גש לאחד מחברי הפורום המקצועיים שזהו תחום עיסוקם, נראה לי שאני יכול להעיד על יושרם על פי התגובות שאני קורא כאן לאורך הזמן.

אף חבר פורום מבעלי המקצוע המתפרנסים ממקצוע זה, לא ישרוף את השם שלו בשביל כמה מאות שח.

אתה יכול להיות שקט.

מאיזה איזור אתה?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

160000 ק"מ והוא כבה רק במצב D כשאני מגיע לעצירה בנסיעה האוטו תקין אני גר בראשון לציון

8) סייג לחוכמה שתיקה

פורסם

משאלתך לא ברור אם בעיה הנה תקלת סבובי מנוע בסרק או משהוא אחר.

מכיון שאתה מראשל"צ, פנה אל

1. "מוסך סימל" שברח' ההגנה 16 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ ,

טל' 03-9616373 ובקש את יעקב.

2. "מוסך פרכטר לוי - גילרון" שברח' אייזיקסון 3 א.ת ישן (מזרח) ראשל"צ, טל' 03-9646711

או 050-2546438 ובקש את לוי.

הם יבדקו ויאתרו במדויק התקלה.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-)

פורסם
הגיר עם שלושה הילוכים או ארבעה?

היכן שנמצאת ידית העברת הילוכים יש P ,D,R,N,1,2,3 כך אני מסיק מסקנה הגיר הוא עם ארבעה הילוכים

8) סייג לחוכמה שתיקה

• תוכן חדש...