Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי פשוט: רשיון נהיגה תמיד בתוך הארנק ואת הארנק לוקחים לכל מקום. זה גם פוטר מהצורך לקחת ת"ז.

טיפה אוף טופיק, אבל האם אתה חייב להסתובב עם תעודת זהות עלייך? גם על זה יש קנס?

אוקי אז אם הרכב שלי נגנב והרשיון רכב נשאר עם הגנב והוא לא אצלי זה יכול לסבך איכשהו את הטיפול של המשטרה עם האוטו שלי?

ממש לא, התקנה קיימת אך אינה נאכפת ומעולם לא שמעתי על כתב אישום או בעיות בנושא.

אבל לגנב יהיה יותר קל.. לזייף כמו שאנשים כאן אמרו וגם אם במקרה הוא ייעצר לביקורת אם יש לו מסמכים הוא מסודר ואם לא, אז לא :mad: .

פורסם
הכי פשוט: רשיון נהיגה תמיד בתוך הארנק ואת הארנק לוקחים לכל מקום. זה גם פוטר מהצורך לקחת ת"ז.

טיפה אוף טופיק, אבל האם אתה חייב להסתובב עם תעודת זהות עלייך? גם על זה יש קנס?

יש חובה על נשיאת ת.ז מגיל 16 (אם אני לא טועה)

Scooby WRX

פורסם
יש חובה לנשיאת תעודת זהות. הקנס הוא מאוד גבוה (למרות שלא נאכף לעולם

לדעתי).

החובה היא על נשיאת תעודת זהות, או שאפשר תעודה מזהה אחרת? (חוגר, קצין, מפעיל מזלטי"ם, מפעיל מנוף, נהג אוטובוס, רשיון... נו, הבנתם...)

פורסם

לדעתי).

יותר מזה... שמעתי ממקור דיי מוסמך (אבל עדיין יתכן שזה לא מדוייק) שמלבד קנס העונש המירבי הוא חצי שנת מאסר בפועל... :shock2:

ינון.

פורסם

חובה לשאת רשיון נהיגה גם בנסיעה של 5 מטרים.

מעבר לקנס של 100 ש"ח שמקבלים בכל מקרה (אם מהשוטר במקום, ואם במעמד הצגת הרשיונות).

אם אין עליך רשיון נהיגה ואין לך שום תעודה שיכולה לשמש לזיהוי (תעודת כניסה לגן חובה עם תמונה לא תופסת) עלולים לעכב אותך לתחנת משטרה על מנת לזהות אותך.

פורסם

לדעתי).

יותר מזה... שמעתי ממקור דיי מוסמך (אבל עדיין יתכן שזה לא מדוייק) שמלבד קנס העונש המירבי הוא חצי שנת מאסר בפועל... :shock2:

ינון.

LOOOOOOOOL.

פורסם

יש חובה על נשיאת ת.ז מגיל 16 (אם אני לא טועה)

רגע רגע, יש פה בעיה:

מנפיקים ת.ז רק בגיל 16 :!::!::!:

אז כל אחד צריך לבוא בדיוק ביום היומולדת שלו ולהוציא ת.ז במשרד הפנים? לא הגיוני...

למישהו פתרונים :?:

ינון - על המון עבירות יש עונש מקסימום מטורף. זה לא אומר שבאמת נותנים אותו. במקרה הנ"ל סביר להניח שהמקסימום יהיה עיכוב עד לזיהוי ודאי ואיזה קנס. בקושי יש מקום בבתי הכלא לאנסים ושודדים, אתה יודע...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מנפיקים ת.ז ב15 וחצי... יענו אפשר להנפיק מ15 וחצי

יכול להיות יש חובה מגיל 18, אבל אני כמעט בטוח שראיתי על הטופס שהיה מצורף לת.ז (שאפשר לקרוע ולזרוק) שהיה רשום מ16...

Scooby WRX

• תוכן חדש...