Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בבקשה מי שמבין בטרקטורונים בבקשה שיעזור לי

ההורים שלי סוףסוף אחרי הרבה זמן הסכימו לי טרקטורון

עכשיו אבא שלי התקשר לכמה אנשים אחד מהם מוסכניק והם אמרו לו שיקנה עבודה ולא ספורט (ספורט= DVX, DS וכול אלה נכון?)

אני מנסה לשכנע אותם שיסיכמו לי ספורט

אין לי מה לעשות אם עבודה

סתם מעפן אני רוצה תכייף *** תכייף = את הכיף ***בטרקטורון ספורט

אז בבקשה תכתבו פה "שכנועים" למה עדיף ספורט מעבודה ותהבדלים *** ותהבדלים = הבל הבלים הכל הבל כה אמר קהלת ***בבטיחויות בשביל להראות להם שאין כזה הבדל שהם צריכים לפחד מהתהפכויות וזה

בבקשה זה דחוף

תודה מראש

והשכנועים זה בשביל להראות להם תהודעה *** תהודעה = את ההודעה *** הזאתי מה אנשים אחרים אומרים ושיבינו שספורט עדיף

פורסם

אם אני אכתוב שאני מכיר לפחות כלי עבודה אחד שאם נותנים בו מכת גז הוא מתהפך אחורה כמו טרקטורון ספורט ,זה טוב?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אם אני אכתוב שאני מכיר לפחות כלי עבודה אחד שאם נותנים בו מכת גז הוא מתהפך אחורה כמו טרקטורון ספורט ,זה טוב?
כן.. אני צריך להסברים האלה שעבודה וספורט זה אותו דבר ושלוהיצא תהורים *** ושלהיצא תהורים = ושל הלהוציא את ההורים ***שלי מהפחד הזה שזה מסוכן מדיי

והם יודעים שאני יודע לנסוע וזה לא פעם ראשונה שלי..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

בלי קשר

פורסם

כדאי לך לנסות ולכתוב בצורה ברורה יותר (לא לחבר מילים ולא סלנג). אפילו מי שניסה לעשות הגייה למה שכתבת לא כל כך הצליח.

בכל מקרה ,לא נראה לי שתמצא מישהו כאן שיצדיק אותך. כשיהיה לך כסף משלך אז תקנה מה שאתה רוצה. עד אז, ההורים קובעים ואם הם לא רוצים לקנות לבן שלהם כלי שיסכן את החיים שלו אז הצדק איתם.

הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה שתצדיק לקנות טרקטורון ספורט כדי היא שחיים רק פעם אחת ואם כבר להתהפך אז כמו שצריך.

אסף

פורסם

מניסיון אני יכול להגיד לך שאם אתה לא יודע לנהוג באמת על כלי ספורטיבי כמו DS אוDVX או משהו בסגנון אז חבל על החיים שלך, אלו כלים מאוד מסוכנים וצריכים לדעת לנהוג באמת לפני שעולים על כלים כאלו, חבל שתסיים את החיים שלך עם כלי כזה,אני לא יודע אם זה כלי ראשון שלך אבל אם כן אז חבל עליך וההורים שלך צודקים במאה אחוז, אתה יכול לכוון את ההורים שלך לכלים ספורטיבים אבל מתונים יותר כמו הונדה EX או ימאה וואיאר שהם כלים שגם הם די חזקים אבל הרבה פחות מפרדטור וDS וDVX, יש גם טרקטורני עבודה נחמדים מאוד כמו האקספלורר של פולריס והאקספרס והמגנום, ביג רד של הונדה וכלים כאלו.

בקיצור, אם אין לך ניסיון של ממש על כלים חזקים ואני מתכוון לנסיון אמיתי לא לעשות סיבוב פעם בכמה זמן אז חבל עליך ותתרחק מהכלים החזקים, אם אתה חושב שבכל זאת אתה יודע לנהוג כלי כזה תסביר להורים שלך שטרקורני עבודה זה לגרור דברים ובאמת לעבודה ולא לטייל איתם כמו הכלים הספורטיבים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לפני הרבה שנים היה לי Suzuki 250 4X4 ישן. כבד כזה שלא סוגר 90, בודקים דלק וממלאים שמן. רכבתי עליו כשנה עד שהוא ניגמר. אח"כ קניתי (מממ.. ההורים שלי קנו לי) Yamaha Warrior שהיה אצלי שנה וחצי עד שניגנב, וסיפק לי ריגושים שעד היום לא חזרו (וגם השאיר לי כמה סימנים על הרגליים שעד היום לא ירדו...)

המעבר מטרקטורון "עבודה" כבד ולא ספורטיבי לכלי שמרים אותך 3 מטר באויר כאילו כלום היה שווה, מלמד, ואולי עזר לי לשמור על עצמי בחיים בזכות למידה איטית (גם אם מתסכלת) כי לקבל כלי רציני ללא ניסיון עשיר הוא מסוכן. לכן אני בדעה של ההורים שלך.

אבל.. התחושה הכללית שיותר בטוח לנהג הרגוע בכלי ספורטיבי בשל היותו סלחן יותר להתהפכויות (משקל, מרכז כובד, יתרון בהטיות גוף). אלא שהוא מאפשר לנהג הרגוע גם לעשות שטויות טרם זמנן.

בשורה התחתונה, אני בכלל ממליץ לא להתקרב לכלי פתוח כמו אופנוע ו/או טרטורון בשל הסכנה שככל שלא תהיה נהג טוב - זה פשוט קורה. קצת קשה לומר מעמדה של מי שהיה לו כשהיה צעיר וטיפש. אבל זו האמת.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

תודה על התגובות

אני נהג חדש אני עושה סיבובים פה ושם

אז כדאי לי לרדת מזה ולקחת עבודה וזהו? ( למרות שאני שונא אותם, הם כאלה מרובעים מקדימה מכוערים =/)

ואני לא התכוונתי לקחת DS או DVX ,גם אין לי את הכסף בשביל זה וגם באמת זה חזק מדיי.

מה הייתם לוקחים כנהג חדש,

טרקטורון עבודה כמו מאגנום וכאלה,

או ספורט כמו שכתבו פה לא משהו חזק מדיי ווריאור או EX משהו כזה.

תודה.

*** עריכה - אם תמשיך לכתוב ללא סימני פיסוק השרשור יינעל. קרא בבקשה את כללי הפורום ***

פורסם
ההמלצה שלי היא לקנות את הEX.

ווראיאור ודומיו, ידועים כמאוד בעיתים ולא אמינים.

תודה אחי,

ומה הרמות של הסיכון? בין טרקטורון עבודה לEX, מבחינת סיכון ממשי.

בבקשה תכתוב לי למה כדאי EX על פני עבודה, שיצאו מהפחד ההורים.

תודה

פורסם

אתה רושם DS ו17 אלף שקל באותו משפט?

יש לא מעט הבדל בין טרקטורון ספורטיבי ובין טרקטורון "עבודה", לטרקטורון "עבדה" יש הרבה מקום לחבר תיקים, עוד ג'ריקן דלק, וכדומה, מה אתה רוצה לעשות עם הטרקטורון? לטייל בסבבה או לקפוץ באוויר?

אם אתה רוצה לטייל, קח טרקטורון שאפשר לטייל איתו, ויותר נוח לטייל עם "עבדה".

and just for the record

עם טרקטורון "עבודה" הכי כבד בעולם, אפשר להתהפך ב20 קמ"ש בנסיעה אחורה. אין קשר.

פורסם
אתה רושם DS ו17 אלף שקל באותו משפט?

יש לא מעט הבדל בין טרקטורון ספורטיבי ובין טרקטורון "עבודה", לטרקטורון "עבדה" יש הרבה מקום לחבר תיקים, עוד ג'ריקן דלק, וכדומה, מה אתה רוצה לעשות עם הטרקטורון? לטייל בסבבה או לקפוץ באוויר?

אם אתה רוצה לטייל, קח טרקטורון שאפשר לטייל איתו, ויותר נוח לטייל עם "עבדה".

אני רוצה בשיבל הסבבה ולא בשביל לעבוד והDS והDVX היו רק בשביל להראות תדוגמא למה אני מתכוון בטרקטורון ספורט.
פורסם

תראה... מבחינת כייף זה תלוי מה אתה אוהב...

טרקטורון עבודה ממש מהנה בקטע של טיולים ועבירות שטח בוץ דיונות וכו'...

וטרקטורון ספורט ממש ממש מהנה כי הוא ספורטיבי כי יש לו הילוכים והוא הרבה יותר קל

ואפשר להרים איתו ולזרוק ולקפוץ בלי לפחד שישבר לשתיים...

ומבחינת בטיחות להתהפך עם טרקטורון אפשר עם כל אחד חברים שלי התהפכו גם עם טרקטורון עבודה טנק!! הכל תלוי איך רוכבים ואם משתוללים סתם בשביל להתלהב בלי שיודעים לנסוע בכלל..

מבחינת בטיחות.. תלוי אך ורק בנהג!

אבל אם אתה מתכוון לקפוץ וכאלה תיסע בלי קשת כי אם באמת תתהפך חבל שהיא תפרק אותך..

205 GTI.

פורסם

אה, אז, כשלטרקטורון קוראים "טרקטורון עבודה" אין בזה שום דבר מחייב! אתה לא צריך לקום ב5 בבוקר, לנסוע לשדה כשבחוץ 10- מעלות ויורדות לך דמעות ונשברות לך האצבעות! רק כדי לקטוף כמה תפוזים ולשמוע תאילנדי אומר: יס מאסטר יס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...