Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת ויזה לארה"ב- איך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן ליסוע לארה"ב עם חבר לטיול לפני גיוס (אני מתגייס באמצע נובמבר).

אני רוצה להוציא ויזה לארה"ב- השאלה היא מה התהליך שנדרש להוצאת הויזה?

דרך אגב היה לי ויזה לארה"ב שהתוקף שלה נגמר בידיוק לפני חודשיים האם אפשר להאריך אותה או אפשר רק להוציא אחת חדשה?

פורסם

כדי להוציא ויזה אתה חייב לדבר שוטף אנגלית כתנאי בסיסי

אחרי זה יבצעו לך חקירות מי מה כמה ולמה

וכל זה כמובן אחרי שתשלם להם כמה עשרות דולרים

ורק אז אולי הם יסכימו לאשר לך ויזה

בקיצור זה לא קל כמו פעם, היום ממש קשה להוציא

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי מה שהבתי מחברים שטסו בשנה שעברה ואמא שטסה בקרוב, הפרוצדורה לוקחת זמן ועדיף לבוא 2-3-4 חודשים לפני מועד הטיסה לשגרירות האמריקאית ושהם התהליך אמור לקחת כמה שעות(לא מעט).

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

בקיצור זה לא קל כמו פעם, היום ממש קשה להוציא

אל תכתוב אם אינך יודע.

אין בעיה להוציא ויזה גם אם אינך יודע מילה באנגלית. בשגרירות יש פקידים שמדברים עברית.

מניעת ויזה יכולה להיות בגלל עבר פלילי, חשד שאתה רוצה להגר או חשד לפגיעה בבטחון ארה"ב.

כ-90% ממגישי הבקשות לויזת תייר נענים בחיוב.

יש למלא את הטופס בקישור שצירפתי לעיל, ובצע את ההוראות הכתובות (בעברית!) בטופס.

המתנה לראיון בשגרירות יכולה לארוך גם חודשיים שלושה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קישקוש.

ואני יוסיף (גוף ראשון עתיד, תחילית א' תמיד. על כן, יש לאמר אוסיף. בברכה, ההנהלה):

בלבוש.

ממש אין קשר לשפה. (יש קשר באם הינך יליד של מדינת טרור)

הסיבה היחידה שלא מאשרים ויזה זה אם הם רואים לנכון שיש יותר סיכויים שאתה תהיה מהגר בילתי חוקי ולא תיכנס לשם לתקופה קצובה

כיום לא צריך סוכן נסיעות ולשלם עמלות של מאות שקלים.

ממלאים את הפרטים באתר של השגרירות , משלמים בכרטיס אשראי 12 $

מקבלים זימון לראיון (חשוב לציין שאם כרגע ישנה ויזה בתוקף גם מליפני 10 שנים או שהיא פקעה בפחות משנה שביר להניך שלא יהיה ראיון - 90% מהמקרים)

בראיון צריך להביא "ראיות" שמטרת הכניסה לחול הינה רק לטיול קצר.

ראיות טובות: בעלות על דירה, רכב , חשבונות בנק (כמה שיש יותר כסף/רכוש בארץ יותר טוב) , בית עסק או אישור ממקום עבודה שאליו אתה חוזר לעבוד בתום החופשה

גם אם ישנם משפחה+אישה+ילדים שגרים בארץ

אחרי הראיון אם מיתקבלת הויזה היא תגיע במהלך החודש הקרוב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני ואבא שלי ניגשנו בדיוק לפני שנה לריאיון, אחרי שראיתי אנשים יוצאים מהפקיד עם דמעות בעיניים

אמרתי לעצמי שאנחנו הבאים בתור, הפקיד עם מבטא אמריקאי מצחיק לקח את כל הטפסים ולא דיבר איתנו,

הלך לחדר האחורי לברר דברים ואז חזר ואמר שניקבל תשובה בסוכנות טיולים, ואכן אישרו לנו ויזה ל-10 שנים!

לעומת זאת אימא שלי ואחותי הלכו להוציא ויזה וגם להם אישרו אך ורק לשנה :shock: !

יש לזה סיבה? כי אנחנו פשוט לא הבנו למה קיבלנו 10 שנה ואחותי ואימא קיבלו 1 שנה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תלוי במצב רוח של הפקיד.

דווקא אצל האמריקאים זה הכי לא קשור למצב רוח

הם עובדים בדיוק לפי הספר ויש סיבות מדוייקות לכל דבר.

פורסם
תלוי במצב רוח של הפקיד.
עם כל הכבוד לפקיד שם אבל האמריקאיים עם עם מרובע שהולך לפי שבלונה !

אם תהיה סטייה ימינה או שמאלה, משהו חדש יצוץ להם באמצע אז תהיה להם בעיה רצינית להסתגל ולהתמודד עם הבעיה .

לא נראה לי שהסיבה היא מצב הרוח של הפקיד עצמו אלא סיבה שאתה לא מודע לה בלבד .

אגב יש לי שני חברים שעובדים בצורן וביקשו מהם לצאת לעבוד בארצות הברית ולכן ביקשו ויזה, אמרו לי שיש איזה הליך/בקשה לביצוע מזורז (אם יש סיבה) לקח לחבר שלי חודש כדי לארגן את הפגישה אחרי איזה שאלון דבילי (כהגדרתו) שמילא , לא יודע אם קיבל כבר תשובה אבל הזמן היחיד הפנוי שאפשרו לו היה ב 11/9 ! אחרת היה מחכה עוד חודש לפגישה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אם תביא צו גיוס מהצבא, ועוד כל מיני מסמכים שמראים שכל המשפחה שלך בארץ ואין לך כוונות להתנחל בארה"ב - זה רק יקל על התהליך.

כל המשפחה הוצאנו ויזה לחו"ל בערך חצי שנה לפני שהתגייסתי..

בזכות הצו גיוס שלי אני קיבלתי את הויזה תוך פחות משבוע, בעוד לשאר המשפחה לקח באיזור השבועיים..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

(כ)שאני מקבל את התאריך לזימון לראיון, אם אני מתאים לפי הקריטריונים- אני מקבל באותו יום של הראיון את הויזה או שזה לוקח עוד זמן?

פורסם
שאני מקבל את התאריך לזימון לראיון, אם אני מתאים לפי הקריטריונים- אני מקבל באותו יום של הראיון את הויזה או שזה לוקח עוד זמן?
תשובה אתה מקבל באותו יום. הויזה מגיעה בדואר שליחים שבוע אחריי.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...