Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.. עד לפני כחודשיים רכבי מסוג אופל קורסה גיר ידני, עשה כ-1:13 ק"מ לליטר..

נסיעה משולבת. כיום.. הוא עושה עליי "פוזות".. צריכה של 1:11 עם אומדן .. הבדיקה הנ"ל נעשתה ע"י 5 תדלוקים בעלי מיכל מלא.. לכן אין פה שינוי חד פעמי אלא קבוע לחלוטין.. דבר שמטריד אותי מאוד.. כל ליטר נוסף מהווה חסכון רציני בשבילי. אני מבקש את עזרתכם במציאת פתרון ל"החזרת" הצריכה הנורמלית.. ראוי לציין שנעשה טסט לפני כחודשיים והוחלף האגזוז.. יכול להיות שמשם נובע השינוי ? הדוד הקודם היה בעל חורים.. לכן הוחלף לחדש.. כל עיצה תתקבל בברכה.. תודה מראש.

פורסם

קשה לעזור לך באופן רציני כל סמך הנתונים הדלים שאתה נותן, המלצה נכונה תיהיה לגשת למכון הזרקות ולבצע בדיקת 4 גזים ואז לקבוע האם יש בעיה ואיפה.

ברמה שלך אני רק יכול לתת כיוון של מסנן אוויר סתום, בית מצערת מלוכלך,חיישן חמצן עייף שוב הכל ספקולטיבי לגמרי בהנחה שאתה נוסע עם תערובת עשירה.

פורסם

מעיון מהודעות קודמות שלך הבנתי ששנת היצור של רכבך הוא 93, אנא ציין האם רכבך בעל מערכת הזרקת דלק,או בעל קרבורטור. למניעת נעילת השרשור המנע משימוש בסימנים אלה:ץ>?! ****צביקה - אנחנו מובטלים8) , השאר את עבודת ה'שיטור' לנו ****

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...