Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חשבתי לי לסדר את המזגן ברכ(פיאט טמפרה 94/1600).

נכון להיום המזגן לא מראה שום סימן חיים, גם לא המאוורר או כל כפתור הקשור לכך.

בקשתי אליכם(לפני שאני לכנס למוסך), מה כדאי לבדוק, לראות, להחליף כדי לראות סימן חיים כלשהו,

מהמערכת קרור/חימום הזאת, אפילו מהמאוורר.

תודה מראש..

פורסם

זה עלול (וכנראה שאכן יעלה) יותר משווי הרכב. קודם כל צריך לבדוק האם יש בעיה חשמלית שבגללה כל האוורור והמיזוג לא פועל ומערכת המיזוג עצמה תקינה, או שבנוסף גם מערכת המיזוג תקולה ואז יש להחליף את רכיביה (היקרים)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בהרבה מהמקרים יש הגנה על המדחס שמונעת ממנו להדלק במקרה של חוסר גז רציני.

ב-244 שלי, שהגיעה עם מזגן לא עובד (ולא עבד ב-8 שנים שקדמו לכן) פשוט דחפתי גז והעסק התחיל לעבוד.

הייתי מנסה לדחוף גז ולראות אם העסק עובד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איזה מזגן במכוניתך, ישראלי אוטו קור, מע' אקלים ממוחשבת מקורית או מע' אקלים ממוחשבת שהותקנה בארץ גם היא ע"י אוטו קור?. יש לי את כל שרטוטי מע' מזגן אלו.

האם מדובר בפיאט טמפרה "ליברטי" ?.

כל הפרטים האלו יסייעו במתן תשובות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
בהרבה מהמקרים יש הגנה על המדחס שמונעת ממנו להדלק במקרה של חוסר גז רציני.

ב-244 שלי, שהגיעה עם מזגן לא עובד (ולא עבד ב-8 שנים שקדמו לכן) פשוט דחפתי גז והעסק התחיל לעבוד.

הייתי מנסה לדחוף גז ולראות אם העסק עובד.

אם המפוח מאייד לא עובד אז גז לא יעזור הבעיה היא חשמלית

פורסם

אני לא מכיר את המזגן ספיציפית אבל ברוב המזגנים יש הגנות נגד דפיקה לא מכוונת של המדחס.קודם כל תבדוק פיוזים. אחר כך תאתר את הממסרים של המזגן ותבדוק אם מגיע זרם. הכי חשוב זה לבדוק בחלונית של המסנן/מיבש אם רואים גז.

השאלה היא כמה זמן המזגן לא עבד ולאיזה מצב אתה רוצה להביא אותו ?

אם המזגן לא עבד הרבה זמן אז צריך טיפול רציני

אם זה כדי למכור רכב עם מזגן אז תמלא גז ותראה מה קורה. אם עבד זכית.

אם זה לא כדי למכור אז כבר צריך לבדוק דליפות להחליף מסנן/מיבש לעשות ואקום רציני (לפחות 25 דקות) ורק אז למלא גז מחדש. אם לא תעשה את הפעולות האלה או שהגז יברח מדליפה או שתהיה לחות במערכת ואז תוך זמן לא ארוך (ימים, שבועות, חודשים) ידפק המדחס.

אגב - כדי שהמאורר השני יכנס לפעולה יכולים לקרות שני מצבים:

1. לחץ גבוה מידי במערכת המזגן כלומר חם מידי במעבה.

2. מנוע חם מידי כלומר מיים ברדיאטור עברו טמפ' מסויימת.

אפשר לבדוק גם את המתח לממסר של המאוורר ולקצר את ההדקים כדי להפעיל את המאוורר בצורה מאולצת. כה תדע שאם בעליות של סדום יתחמם לך האוטו המאוורר השני יכנס לפעולה ויקרר לך את האוטו

שלומי

פורסם

,תודה רבה לכל מי שייעץ, אני אבדוק את המערכת.

נ.ב: לאלה שלא סימו בגרות בלשון - אז תתעוררו ואולי תרחיבו את אוצר המילים שלכם .

בריאות לכולם,

ושוב תודה,

צוווווו:-D

פורסם

אם זה כדי למכור רכב עם מזגן אז תמלא גז ותראה מה קורה. אם עבד זכית.

שלומי

ואז מה שהקונה התמים ידפק האא.

ממש מדריך לנוכל המתקדם.:evil:

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...