Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרמוסטט

applause
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שאלה לי עליכם...

הייתה לי בעיה במערכת קירור לפני מספר ימים ולאחר מספר בדיקות וניקוי של הרדיאטור המוסכניק החליט לנתק לי את התרמוסטט והוא אמר לי "שזה יותר בריא לרכב" .

הבעיה בנוגע למים דווקא נפתרה אבל השאלה האם מומלץ להישאר בלי תרמוסטט? כי נכון לעכשיו המעלות תמיד נמוכות וגם המאורר תמיד עובד אפילו שאני רק פותח סוויץ ולא מתניע

אשמח אם תוכלו לייעץ לי

פורסם
חברה שאלה לי עליכם...

הייתה לי בעיה במערכת קירור לפני מספר ימים ולאחר מספר בדיקות וניקוי של הרדיאטור המוסכניק החליט לנתק לי את התרמוסטט והוא אמר לי "שזה יותר בריא לרכב" .

הבעיה בנוגע למים דווקא נפתרה אבל השאלה האם מומלץ להישאר בלי תרמוסטט? כי נכון לעכשיו המעלות תמיד נמוכות וגם המאורר תמיד עובד אפילו שאני רק פותח סוויץ ולא מתניע

אשמח אם תוכלו לייעץ לי

המאוורר תמיד עובד - כי המכונאי בטח חיבר אותו קבוע...

ובלי טרמוסטט - נו...תצרוכת דלק גבוהה יותר, בלאי גבוה למנוע, פחות כוח...

אני הייתי מחליף מכונאי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

שלום וברוך הבא.

אנא קרא את כללי הפורום , ונסח כותרות ראויות יותר להבא.

בנוגע לביטול תרמוסטט בכלל ובעיות התחממות של אפלאוז בפרט - בצע חיפוש בפורום.

על הדרך כדאי גם לחפש מכונאי חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...