Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום ויש לי התלבטות קטנה לגבי בחירת סאב.אז מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד ..

ברשותי מגבר OCTANE-R 8.0:4 phoenixgold

ועכשיו אני רוצה להישתדרג בסאב ,לכן אני זקוק להמלצות שלכם .הסאב שאני חשבתי עליו הוא הסאב הזה: OCTANE-ZR 12d2 phoenixgold

רציתי לדעת עם הסאב הזה הוא מספיק חזק וכן ,רציתי שאנשים שמחיזקים בסאב הזה יביאו את דעתם לגבי הסאב הנ'ל . וגם מי שיוכל להמליץ לי על סאב שנע בין המחירים 600 ל800 שקל אני גם יודה לו מאוד.

פורסם

puntos,

יש לי בדיוק סאב כזה מוגבר ע"י מונובלוק מגנט פאנטום ואני מרוצה מאוד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ה ZR - סאב מעולה. סאב פשוט וזול, אבל מוצלח מאוד.

יש גם את ה XENNON שהוא דומה לו אבל יותר חזק. דורש הגברה יותר רצינית. היה מותקן אצלי על מגבר טוב ונשמע מעולה (לכן אני מרשה לעצמי להשוות ולחוות דעה על שניהם).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

תודה לכול העונים עכשיו רציתי לדעת עם מישו יכול להמיליץ לי על סאב חזק.. כלומר אני אוהב את צלילים נמוכים,ורציתי המלצה לסאב חזק

פורסם
תודה לכול העונים עכשיו רציתי לדעת עם מישו יכול להמיליץ לי על סאב חזק.. כלומר אני אוהב את צלילים נמוכים,ורציתי המלצה לסאב חזק
בגלל זה צריך סאב...:-D

שמע בכל מקרה, זה מאוד פשוט: אתה עולה בעוצמת ההגברה ובעוצמת היכולת של הסאב לקבל (וואט RMS) ואז העוצמה גדלה.

מה שכן, עלייך לשקול את עניין התיבה, שכן הוא חשוב לא פחות מהסאב עצמו.

כבר הפיקו עוצמות מרעידות קירות עם אלמנטים של 100 וואט RMS בתיבות מיוחדות אימפריאליות...

אבל עזוב את מקרי הקיצון (אל תהיה "קוצוני")- אתה צריך להחליט: תיבה פתוחה או אטומה. פתוחה בד"כ תתן יותר SPL ותהיה פחות מדוייקת (הבאס יהיה פחות מהיר ומדוייק) ואטומה תהיה מדוייקת יותר ומוסיקאלית אבל תתקבל פחות עוצמה.

מנסיון, בסאב הראשון, תמיד הולכים על סאב חזק, מגבר חזק, תיבה פתוחה - רוצים SPL. ואז עושים בדיקות שמיעה, ו...איך אומרים, מגלים שצריך להרגיע.:shock: ובלי קשר, בסוף אתה מבין שהכל קישקוש: תן לשמוע את הבאס כמו שצריך! חד, מדוייק ובזמן. בלי המהומים ומריחות שמעפילים על כל המוסיקה.

(הערה קטנה - לא כל סאב בתיבה פתוחה יישמע מרוח...תלוי בתכנון התיבה ובהספקים. שם לב שרב הסאבים הבייתיים מותקנים בתיבות פתוחות. צריך לדעת להתאים לכל סאב את התיבה המתאימה לו).

אתה צריך לשמוע קצת סאבים בתיבות פתוחות ואטומות ולהחליט מה לטעמך.

לרב האנשים אני מציע תיבה אטומה.

בהצלחה

פורסם

אם אני מבין נכון ואתה מתכוון להפעיל את הסאב על המגבר שיש לך , הוא מוציא 250 W RMS בגישור.

הייתי ממליץ על מה שיש לי ברכב שזה Phase sx 12 הוא צורך רק 220 W ויש לו נצילות של 92 dB.

אין משהו שלא אהב אותו אצלי והוא מוםעל אצלי רק על 200 W RMS , חזק מאוד (אמלי הוא עוד מאוד מסורס ועדיין חזק ) ואיכותי ( זכה ב 2004 בפרס סאב השנה עד 200 יורו.).

בברכה,

קורווין.

פורסם

יקירי הכל שטויות

אם אתה רוצה להנות מסאב חזק מודגש ואמיתי המלצתי לך היא

סאב earthquake db-600 סאב שנותן 300 וואט RMS

מיוצר בארה"ב ומחירו נע באזור ה-800 ש"ח

מומלץ ביותר בתיבה אטומה של 0.9-1.0

תנסה לפני שאתה רובש לא תתאכזב באחריות!!!!!!!!!!!

earthquake sound frik

פורסם
יקירי הכל שטויות

אם אתה רוצה להנות מסאב חזק מודגש ואמיתי המלצתי לך היא

סאב earthquake db-600 סאב שנותן 300 וואט RMS

מיוצר בארה"ב ומחירו נע באזור ה-800 ש"ח

מומלץ ביותר בתיבה אטומה של 0.9-1.0

תנסה לפני שאתה רובש לא תתאכזב באחריות!!!!!!!!!!!

אם הכל בענייך שטויות -אז גם בעיני מה שאתה כותב.

פורסם

שמע אתה יכול ורשאי לחשוב ככה

שורה תחתונה היא שלי יש סאבים ברכב ואתה עדיין מתלבט

ואני סך הכל מנסה לקצר לך מסע ארוך של התלבטויות

כמו כן ולכן המלצתי לך לנסות לשמוע את הסאב אצל אחד הדילרים של EARTHQUAKE באזור מגוריך ורק אז להחליט

ואני אשמח מאוד עם תעדכן אותי מהתרשמויותיך

earthquake sound frik

פורסם

טוב ה D.C הזה נשמע ממש כמו מפיץ של חברת "רעידת אדמה" אוקיי D.C נסביר לך כמה דברים החברה עצמה מעולה מגברים מפלצתיים ורמקולים 9*6 מעולים!

אבל כל הסאבים שלהם שמתחת לסדרת המגמה שלהם פשוט לא משהו!

עוצמה יש אבל אין איכות!

בקיצור תפסיק להמליץ על הסדרות הנמוכות יותר עם אין לך ניסיון איתם!

פורסם

טוב שמע אני מדבר מתוך ניסיון

כבר ניסיתי כמעט כל סאב מהחברות המובילות כולל CERWIN,KIKCER,FOSGATE וכ"ו

אני לא יכול להגיד לך שהסאבים לא טובים אבל אני יכול להגיד לך שאף סאב לא ידע לייצר לי את מה שה-SUB ZERO של EARTHQUAKE ידע .

ובהתחשב בכך שהסאב עלה לי רק ואני מדגיש רק!! 3900.00 ש"ח

ובהתחשב בכך שאני נוהג ברכב שיש לו דיכוי באס קשה (אאודי A-4)

עכשיו שלהזכירך הבן אדם דיבר על סאב ברמות מחיר של 600-800 ש"ח בשלב הזה ה"מגמה" כבר לא ריאלי

ושוב אני אומר שברמת התקציב הזה של הבן אדם אין ואין ואין שום סאב שיתמודד עם ה-DB-600

גש תבדוק ואשמח לעזור לך אם תרצה

א

earthquake sound frik

פורסם

אוקיי לפי דעתי ואני שמעתי את הסאב זירו ואת HoLeeS שהם בהחלט סאבים של SPL טהור מושלמים לSPL אבל דיוק ואיכות זה לא הצד הכי חזק שלהם לי כרגע יש 2 מגמות והם בהחלט מפרקים לי תאמא של הרכב אבל כל הקשור לדיוק הם לא הכי מדוייקים.

וחשוב לציין שאני פשוט חולה על החברה הזאת!!

ועכשיו בקשר לסאב של הבחור ה סאב שנתת הוא 300 רמס ושמעתי אותו ב 250 רמס כבר נחנק!

כשהוא מקוון היטב !

לפי דעתי הוא יכול להביא תפוקל Focalו30A1ו יותר איכותי ובעוצמה אין הבדל כזה גדול!

• תוכן חדש...