Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני שואל את השאלה בשביל חבר.

אני אעתיק פה את מה שהוא כתב לי באי סי קיו:

"רציתי לשאול שאלה שממש דחופה לי ברגע זה.

השאלה היא:

אני קונה מגבר של Crunch אם אני לא טועה בשם W600(מגבר 4 ערוצים 600W).

עכשיו שתי שאלות:

א'. האם המגבר הזה שווה במחיר של 470 ש"ח?

ב'. האם המגבר קשור למצבר והאלטרנטור של האוטו...משום ששמעתי שהאלטרנור ברכבי לא מספיק חזק

"

נ.ב הרכב הינו סובארו DL ידנית שנת 93

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בעיקרון צריך לראות את הדגם המדוייק, אבל אני מאמין שזה שווה את זה, crunch אחלה חברה

וכן, המגבר קשור למצבר, הוא מחובר אליו אם אני לא טועה לפלוס

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

התייעצות בקשר למגבר ושאלה על מצבר, אני שואל את השאלה בשביל חבר - חשבת להיות משורר???

:-D

בכל מקרה - אפילו בשביל סובארו 93 לא נראה לי שהמגבר הזה אמור להוות כלשהיא בעיה

זה 600 וואט פיק - אני מניח שהוא איזה 40 RMS כפול 5 בתכלס וגם מתוכם סביר מאוד להניח שהוא לא ינצל את המקסימום.

מה שהחבר שלך צריך לעשות זה לדאוג שהחוט שהולך מהמצבר למגבר יהיה בעובי 8 גייג' עם פיוז בין 30 ל40 אמפר (לא יותר כי 40 אמפר זה כל מה שכבל 8 גייג' יכול להעביר)

המגבר שואב את הכוח מהאלטרנטור בזמן שהרכב מותנע - אני מאמין שלסובארו 93 ידנית אפילו בנפח מנוע 1300 צריך להיות אלטרנטור שיוכל למגבר הזה.

אני לא צופה בעיות. בכל מקרה אם יהיו תופעות של הבהובי אורות או תופעות של חוסר מתח כלשהן במקרה הכי גרוע אפשר לשדרג אלטרנטור - אבל זה ממש נראה לי רחוק מהמציאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא נראה לי שהוא הולך לשים מערכת כל כך מטורפת שהוא יצטרך שידרוג לאלטרנטור...

לא אמורה להיות כל בעיה בהתקנה נכונה..

למרות שהיה עוזר אם החבר שלך היה נותן לפחות את פרטי הרכב..

בקשר למגבר אני לא מכיר אותו כל כך.. החברה נחשב חברה לא רעה..

פורסם
וכן, המגבר קשור למצבר, הוא מחובר אליו אם אני לא טועה לפלוס

אחח פניני חוכמה.. הוא מחובר אליו לפלוס ולמינוס.. זה שהמינוס מחובר לשילדה של האוטו לא אומר שהוא לא מחובר בעקיפים למינוס של המגבר.. הוא צריך שיהיה לו פוטנציאל איכשהו.. (=

ואני גם בספק שמגבר כזה יעשה משו לאוטו.. בינתיים אמור לחברך להסיר חשש..

רותם

• תוכן חדש...