Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת סה"כ ליאונה סטיישן שעברה התעללות ...................

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תוצאה של סובארו טנדר שנכנס מאחור בג'אסטי...או יותר נכון: ל'גאסטי .. :wink:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
זו פשוט הסובארו BAJA בגרסת הליאונה שמעולם לא הייתה כי עדיין לא חשבו על זה, מישהו הקדים אותם, או איחר אותם.

יש לסובארו כשרון...לעשות מכוניות מכוערות!!

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

יופי זה בעניי המתבונן ואני מכבד את דעתך אבל...

אני לדוגמא לא הייתי מתנגד לאיזו אואוטבק או באג'ה כזו(אם הייתה בארץ), לדעתי זה מיוחד, שונה, ויפה בהחלט.

אופנוען

פורסם

מדהים מה אנשים יעשו בשביל סובארו טנדר.

הוא לקח לאונה סטיישן, חתך את הכנף האחורית, ריתך את החלק האחורי של הטנדר על הבגאז'. :|

אני רוצה לצלם את הפנים של השוטר שיראה את זה.

פורסם
אני לדוגמא לא הייתי מתנגד לאיזו אואוטבק או באג'ה כזו(אם הייתה בארץ), לדעתי זה מיוחד, שונה, ויפה בהחלט.
קודם כל, השם הוא באחה ולא באג'ה, ממש כמו ש-NAVAJO יש לבטא "נבאחו" (כן, כמו ההוא מהרצועה, וסתם לידע כללי, זה שם של שבט אינדיאני) ולא נבאג'ו.

שנית, עם כל הכשרון של סובארו לייצר דגמים כעורים ביותר, אני חושב שה-B4 הנוכחית פשוט יפהפיה, בשמחה הייתי קונה אחת לו רק הייתי יכול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מכוערות, לא מכוערות...זה עניין של טעם.

אבל מכוניות טובות, הם בהחלט יודעים לעשות.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לי הלאונה ניראת כמו תוכנית המקור תוצרת ג'נין bimb my ride

למרות שגם אני חייב לציין שאני אוהב את ה B4 הנכחית

אבל גם לא אוהב את כל השאר הם יותר מידי קופצניים איכשהו הדגים של סובארו לא מסתדרים לי בעין רובם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...