Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איחולי החלמה לגלעד(jalaad)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לכם מושג איזה אושר עולה על פני כשאני רואה שירשור כזה.

תודה רבה לכולכם!

התאונה לא אירעה עם האופנוע שלי(זה שבחתימה), התאונה אירעה כשהייתי מורכב על CBR600F4 של חבר גם מהפורום השכן, לשנינו אין מושג איך נכנסנו במכונית הזו כי כל הדרך הייתה רגועה ולידנו נסעה עם GPX250 כך שלא עברנו את סביבות המהירות המותרת פלוס קצת.

הבעיה מתחילה כשמאבדים את הזכרון. אז פשוט שנינו לא יודעים לספר מה קרה שם בוודאות אלא רק אוספים עדויות.

לפי מה שהבנתי יצאנו מהרמזור שני אופנועים מאותה קטגוריה(ה-GPX נשאר הרחק מאחור באופק) ונחסוך פרטים מפלילים פה ורק נספר שעקפנו את האופנוע השני לפי הסיפורים כאילו הוא חונה. אין לי הסבר איך כזה דבר יכול לקרות וגם לא לרוכב שנהג באופנוע אבל נכנסנו בסיטרואן קסארה באחורייה.

הרוכב עף עם ראשו לתוך המכונית ומשם לשולי הכביש, אני לעומתו (כמו שיואל אמר סופרמן) המראתי לגובה של כמטר מעל המכונית ונחתתי לא לפי חוקי ביה"ס לטיסה על האספלט הכואב.(דמיינו עכשיו גובה של כשניים וחצי מטרים או יותר מהאספלט במהירות כלל לא הגיונית=סופרמן חוזר השבוע בקולנוע ליד ביתך)

לרוכב יש בעיות זכרון ולי גוף שבור: עצם בריח שמאל שבורה ושתי אצבעות בכף ידי השמאלית. (והמון איברים כואבים)

הניתוח בתל-השומר בחמישי הקרוב, נקווה לטוב ביותר.

גלריה לאופנוע ההרוס:

וזה שבועיים לפני התאונה.

בכל אופן, שלד, קבל ח"ח ממני ותודה רבה לכולכם על הדאגה מחממת הלב הזו.

תבורכו.

הלקח הנלמד:

*לעולם אל תעלה על מושב אחורי של אופנוע ספורט שנהוג בידיים אחרות.

*ו...(לקח חשוב יותר): תמיד תרכב עם תחתונים נקיים, לך תדע? אולי זו תהיה חובשת!

*ציוד מיגון(הלקח הכי חשוב): הקסדה עשתה עבודתה נאמנה ביותר ואולי עוד יצא לי להעלות תמונה שלה, המעיל גם כן הגן עלי וגם הכפפות ופרט לחיבור בין הכפפה לשרוול ובין המעיל למכנס יצאתי עם גוף מאוד נקי לשמחתי הרבה, אחרת לא היה נשאר מה לאסוף ממני מהכביש, ציוד מיגון איכותי מציל חיים ותודה על כך שהייתי מצוייד בו ברגע הנכון.(קסדת אראי מעיל דיינז וכפפות אלפינסטארס)

אם מישהו מוצא זוג נעליים סקצ'רס שחורות בכביש 5 מתחת לכפר הירוק הן שלי, תשמרו אותם למזכרת.

אופנוען

פורסם

התאונה נראית כואבת, והתיאור שלך לא עוזר לכך...

אכן כל הכבוד לך על האחריות, שלבשת ביגוד מגן מתאים, ולא חסכת בכך.

רק בריאות, שתחלים ותחזור לעצמך כמה שיותר מהר.

פורסם

החלמה מהירה, תרגע, ובלי שטויות, חיים פעם אחת, בכל אופן בסיבוב הזה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גילעד, החלמה מהירה.

שהניתוח ייחלוף בשלום, ותחזור אלינו חזק ואיתן.

:mm_smile:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...