Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

יש לי ברכב סאב המחובר למגבר של PHASE EVOLUTION RS2 דו ערוצי בגישור, השאלה היא מה ההבדל בין מגבר 2 ערוצים למגבר מונו והאם החלפת מגבר כזה למונו תתן הבדל משמעותי?

פורסם

אם ההספק יישאר אותו ההספק שמספקים שני המגברים אז יש רק יתרון אחד של המונו על השני ערוצים..

המונו רגיל לפעול בעומס זאת אומרת הוא כמה שפחות נכנס לפרוטקשיין ..

זאת אומרת הוא עמיד בעומסים לא כמו המגבר שלרוב דווקא כן נכנס..

Guest תמיר .א.
פורסם

מגבר לא רגיל לשום דבר ולא נעליים, פרוטקשיין זה מצב שהמגבר עובד מעבר לנתונים שלו, אם זה ההספק,ההתנגדות או הטמפרטורה, אין משהו מבדיל בין מגבר מונו לרגיל,

מה שכן יכול להיות ההבדל זה הטכנולוגית הגברה, אם זה דיגיטלי או אנלוגי.

"ומגבר שלרוב כן דווקא נכנס לפרוטקשיין" זה לא אמור להיות, רק בהתקנה לקויה או בשימוש לא נכון עם המגבר, היה לי 2 מגברים לרכב, מ2003 כול הזמן הם היו אצלי ברכב וכול יום שמעתי בהספקים גבוהים הלכתי ל8 תחרויות של SPL מהראשונה בארץ ובחיים לא היה לי מצב שהמגבר נכנס לפרוטקשיין, ובחיים לא היה לי מונו... למה זה?........

אז אני מבקש לא להסיק מסקנות סתם.

תמיר

פורסם

ההבדל היחיד שיכול להיות לך הוא צריכת החשמל

המגבר הנ"ל אמור לפתוח את הסאב הזה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ההבדלים בין מונובלוק למגבר 2 ערוצים:

1. מגבר 2 ערוצים תוכנן במקור להגביר את כל תחום התדרים, לכן הוא בנוי בד"כ ב - CLASS AB דבר שיגרום לצריכת זרם גבוהה יחסית לעומת מונובלוק, שמתוכנן להגביר רק את תחום התדרים הנמוך, שאפשר לבנות אותו גם ב - CLASS D דבר שיגרום לצריכת זרם מוקטנת.

2. כאשר נחבר סאב למגבר 2 ערוצים החיבור יהיה בד"כ בגישור (BRIDGE) ולכן ההתנגדות שהוא יוכל לעבוד איתה תהיה מוגבלת בד"כ ל - 4 אוהם. לעומת זאת מגבר מונובלוק יוכל לעבוד עם מיגוון רחב יותר של התנגדויות ביציאה, מונובלוק ב - CLASS AB יוכל לעבוד בד"כ עם התנגדות של 4 - 2 אוהם במוצא, ומונובלוק ב - CLASS D יוכל לעבוד בד"כ עם התנגדות של 4 - 1 אוהם במוצא.

3. נושא חשוב מאוד שלצערי לא כל כך מייחסים לו חשיבות הוא הדמפינג פאקטור של המגבר. כאשר מחברים 2 ערוצים של מגבר בגישור (BRIDGE) הדמפינג פאקטור של 2 הערוצים ביחד יהיה חצי מהדמפינג פאקטור של כל ערוץ בודד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

SHALEV ההסבר שלך יפה להפליא אם כי בתור אודיופיל מתחיל לא ממש הבנתי ממנו הרבה, את המגבר שיש לי פירטתי (PHASE EVOLUTION RS2)והוא אכן מחובר בגישור ואם אני לא טועה הוא גם דיגיטלי, אבל לא הבנתי אם וכאשר אני יחבר במוקומו מגבר מונו זה אכן יתן שיפור בביצועי הסאב או שחבל על המאמץ והכסף?

פורסם

איזה סאב הוא מפעיל??

וההבדל הכי חשוב ביניהם! היכולת של מונו בלוק לעבוד בהתנגדויות שונות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לדעתי אני לא מאמין שתשמע שיפור רציני בין מגבר 4 ערוצים לבין מונו, כמובן שאם היו לך כמה סאבים והייתה צריך להפעיל אותם אז מונובלוק היה עדיף יותר לדעתי

במקרה של סאב אחד שמקבל מספיק כח מהמגבר, אין לך שום צורך לעבור...

אל תתווכח עם טיפש אחרת הוא יוריד אותך לרמה שלו, ועם הניסיון שלו שם ינצח!

• תוכן חדש...