Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר ארוע road rally ראשון מסוגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

מחר יום שישי 11 ביולי בשעה 16:30 יערך ארוע ה- road rally הראשון .

עדיין נותרו מקומות ל-2-3 צוותים .

הארוע מתחיל בעשה 16:30 וכל מי שמעוניין לגוון מעט את חייו המוטוריים מוזמן .

פרטים נוספים

09-8987920

067-792930

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

road rally :

מדובר בארוע שבו כמו בראלי רגיל כל צוות נוסע בפני עצמו נגד השעון .

כל צוות מקבל בזמן הזינוק ספר-דרך pace notes ובו את נתיב הנסיעה המדויק שבו עליהם לנסוע כולל נקודות הביקורת במסלול שבו עליהם לעבור .

ההבדל הגדול בין הראלי ל-road rally הוא חובת העמידה בזמן מדויק , כלומר אי אפשר להגיע לנקודת הביקורת או נקודת הסיום לפני הזמן או אחריו אלא חייבים להגיע בזמן מדויק !!

איפה מתחילה הבעיה ...כאשר הזמן המוקצב לנסיעה הוא שעה לצורך הדוגמא וקטע הנסיעה הוא של 60 ק"מ , כלומר נסיעה במהירות ממוצעת של 60 קמ"ש אמורה להביא את הצוות בזמן , אבל מה קורה אם פתאום יש רמזור אדום , רכב איטי בכביש בעל נתיב אחד , תמרור עצור ועוד כל מיני דברים שגורמים לנו להאט את נסיעתנו...פה תפקידו של הנווט נכנס לפעולה , הוא צריך מיד לחשב את הזמן שהפסיד הצוות ולהגיד לנהג בכמה להגביר את המהירות בכדי להחזיר את הזמן האבוד ,תשאלו איפה אפקט המהירות והנהיגה...בואו נגיד שהפסדתם זמן רב בפקק קטן...ואתם צריכים פתאום לתת גז , נגיד למהירות של 130 קמ"ש , כי ככה הנווט אמר ...

אליפות זו מתקיימת בבריטניה כבר שנים רבות ובהצלחה גדולה .

היתרון הגדול שלה , השימוש בכלי רכב רגילים ובכבישים רגילים ללא הוצאות מיותרות , כמו לכל אלו שאין להם כסף לקנות אבו-6 מוכנה לראלי...

זהו

דובי

פורסם

אפשר לבוא עם קורקינט ממונע?

די כבר ילדים!! רוצים להשתתף - תרימו לו טלפון (לא עכשיו, הוא בטח ישן, מחר בבוקר, טוב?). לא רוצים - למה לבלבל את השכל?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים

סליחה על האיחור בתגובה אבל יש גם משפחה...

כל הרעיון הוא מעבר לתחרות לגלות מעט בגרות אישית , בגרות מוטורית וספורטיביות .

אפשר להשתתף עם כל רכב 4 גלגלי שהוא בתנאי שהוא חוקי לנסיעה בכביש .

אני מאמין ומאד מקווה שזה יצליח .

דובי

פורסם

רק 6 מכוניות השתתפו, המירוץ כלל סטייג אחד ובעיקר היה מבחן לישום הרעיון. עם כמה שיפורים בעתיד זה "משחק/מרוץ" נחמד מאוד. לפחות זה סוג של ספורט מוטורי שהכניסה לא כוללת השקעה ברכב, ואין יתרון לרכב זה או אחר.

נהנתי מאוד ותודה לדובי על היוזמה והארגון.

RR03.jpg

RR02.jpg

RR01.jpg

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

מה שלא ברור לי זה .....

מה מונע ממני לנסוע מהר כל הדרך, כשאני יודע שאני נמצא 2 דקות מהמקום אני עוצר.

מחכה 2 דקות לפני שמגיע הזמן שבו אני צריך להגיע ונוסע לכפומט?

עוד משהו, יתכן ויהיה תור בכספומט וזה יכול לעכב את הצוותים בכמה דקות.....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...