Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עוד שבוע נגמר לי הביטוח על הרכב בAIG ואתמול אבא שלי הודיע לי שאין בכוונת חברת הביטוח לחדש את כל הביטוח על המערכת אלא רק על רדיו דיסק+צ'יינג'ר אם יש.

שנה שעברה לקחתי את הרכב לשמאי והוא העריך את השווי הכולל של המערכת ובמחיר הזה ביטחה אותי החברה.

מסתבר שעוד חברות בשוק כמו ביטוח ישיר ועוד חברות שאני כרגע לא זוכר את שמן גם הן נוקטות באותה גישה-לפחות לפי דבריו של אבא שלי.

אני אובד עצות, למישהו יש כאן ביטוח על המערכת ויכול להפנות אותי לחברת הביטוח שלו?

אני לא מוכן להשאיר מערכת בשווי של 15 אלף שקל באוטו ללא ביטוח, אני מעדיף להוציא אותה ושתשב בבית.

צריך עזרה דחוף, תודה.

פורסם

אם אתה רוצה את הטלפון של הסוכן שלי דבר איתי בפרטי הוא לוקח לי 8 אחוז מהשווי של המערכת וזה מחיר הכי טוב שאפשר להשיג שמעתי על כאלה שלוקחים 12

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הבעיה ידועה. אני בעצמי בתהליך דומה. אם אתה מצליח למצוא איזה פיתרון יצירתי ..צור איתי קשר בבקשה. אני בכלל ביטוח והם לוקחים 8% עם אני יקבל אישור לבטח.

פורסם

את המערכת שלי ביטחתי בהראל. הם דרשו הערכת שווי של המערכת ודרשו איזשהו תשלום אסטרונומי על הפרמיה (משהו כמו 1500 שקל).

אבל לפחות היא (היתה) מבוטחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם נכון, אבל המצב הוא לא כזה.

אני גם אנסה להצהיר שהמערכת שווה פחות מ15 אלף, גם היא תהיה מבוטחת ב10 אלף אני אהיה שמח.

אני יוצא מנקודת הנחה שאם יפרצו לאוטו לא יגנבו את כל המערכת ואת הELATE שלי יעזבו בשקט בדלתות הקדמיות.

למרות שאם הייתה לי מערכת ב35 אלף שקלים חדשים הייתי מבטח אותה כמו גדול.

אני תוהה גם למה שחברה שנה אחת תסכים לבטח את המערכת שלי ושנה אחרי זה תגיד לא, איפה ההגיון פה?

פורסם
ביטוח אלון/איילון מבטחים עד 4500 ש"ח. לא משהו אבל לפחות משהו... :)

עשיתי ביטוח שם, לרכב ומערכת ב 6.5 שבוע שעבר...

(ללא שמאי, לפי קבלות)

Ha :)

פורסם
גם נכון, אבל המצב הוא לא כזה.

אני גם אנסה להצהיר שהמערכת שווה פחות מ15 אלף, גם היא תהיה מבוטחת ב10 אלף אני אהיה שמח.

אני יוצא מנקודת הנחה שאם יפרצו לאוטו לא יגנבו את כל המערכת ואת הELATE שלי יעזבו בשקט בדלתות הקדמיות.

למרות שאם הייתה לי מערכת ב35 אלף שקלים חדשים הייתי מבטח אותה כמו גדול.

אני תוהה גם למה שחברה שנה אחת תסכים לבטח את המערכת שלי ושנה אחרי זה תגיד לא, איפה ההגיון פה?

הנה ההגיון פה אולי החברה ספגה הרבה תביעות בשנה האחרונה על גניבות סטראיו שזה לא משתלם להם .לפעמים צריך תהתסכל בפשטות על דברים . אפשר למצוא הגיון בכל דבר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

היום גם אם אתם מבטחים זה לא יעזור לכם ב"שיט" סליחה על המילה.

לא משנה אפילו אם ביטחתם ב100 אלף שקל..

זה לא יעזור נ-ק-ו-ד-ה.

תגידו מה שתגידו..

אני פעם מזמן ביטחתי מערכת בשווי 10 אלף שקל.

והיא נגנבה והם לא האמינו..

אין להם שום סיבה להאמין עשו חיפוש במכונית והכל לא עזר הם אמרו יכול להיות שגם אתה עשית את זה..

ותאמינו לי אם שמעתם פעם על פריד ג'ובראן הוא ידיד טוב מאוד שלי הוא ייצג את ישראל בארצות הברית במשפטים בין לאומיים ולקח מקום ראשון בעולם ושוב גם באיטליה לאחר שינה וגם הוא דיבר איתם וזה לא עזר..

אז חבל פשוט חבל לבטח אם אתה רוצה לשמור על המערכת שלך פשוט תוריד את הסאב כל לילה ואת הפאנל כל לילה ואת המגבר תבנה לו מקום שיהיה קשה להוציא אותו וזהו זה הפתרון הכי טוב..

אני פעם חשבתי על בניית פרספקס בגב של הכיסא של זה שיושב ליד הנהג ופשוט לאתום שלא יהיה מקום לראות את המגבר ולהתקין שם כמה מאווררים ותאמינו לי אני מתחיל לעשות את זה..

חבל על הזמן

הביטוחים של היום פשוט

""!זבל!""

פורסם

מוזר שזה המקרה שלך

באוטו הקודם שלי פיאט אונו. קמתי בבוקר הלכתי לאוטו פתחתי את הדלת עם מפתח

התיישבתי באתי להדליק את הרדיו וראיתי רק חוטים

(כמה ימים לפני הגנבה התקנתי את הפיוניר ב300 שקל שלי ולא פירקתי את הפנל

אגב לפני היה איווה - לא נגעו שנים -)

נוצר קצר כנראה אחרי שהחוטים של הפלוס והמינוס נגעו במשך סופש שלם והייתי צריך להוריד למוסך את האוטו

עבדו על האוטו יום וידיים של כמה אנשים היו על האוטו

הלכתי למשטרה הגשתי תלונה על גניבה

החוקר בא לאוטו ואמר שהוא צריך לקחת תביעת אצבעות, אחרי הסיפור עם המוסך הוא פשוט לא עשה את זה מסיבה ברורה

את התלונה פיקססתי לביטוח .

יומיים אחרי זה 1400 שקלים היו אצלי בחשבון (אחרי השתתפות)

גילוי נאות: פיאט אונו זה אוטו שאפשר לפתח אותו עם שיפוד למנגל או מקל ניקוי אוזניים

אבל לי עוד נעלו חזרה את האוטו!!!

עכשיו כמה זה חשוד? ובכל זאת הם לא עשו בעיות (ביטוח - שירביט)

פורסם

לנו יש באיילון ביטוח על המערכת באוטו שכוללת גם מסכים, DVD וכו' (איזור ה30K) בתוספת של קצת פחות מ2000 שקל לפרמיה השנתית..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...