Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הבעיה.. שלא שומעים את הטוויטרים כמעט בכלל.. ואם אני כן אצליח להגביר אותם והם ייתנו צלילים כמו שאמרת -מתכתיים וחדים אז גם לא נראה לי שאני יאהב את זה.. אני מעדיף סאונד נקי ורגוע ונעים לאוזן ולא איזה משהו שיצרח או ידפוק לי באוזניים.. אם למישהו כאן יש הצעה לטוויטרים בכיוון הזה אני אשמח לשמוע :")

פורסם

חבר'ה, נתקלתי בבעיה כלשהי ואני מקווה שמישהו ממכם כאן יוכל לעזור לי ואני אודה לכם מאוד אם תוכלו

כמו שכבר אמרתי בתחילת הת'רד יש לי pioneer 30mp.. עכשיו פעלתי לפי החוברת ורציתי להפעיל את האופציה של ה-front imagine enchancer.. בחוברת רשום שבשביל שהאופציה הזאת תפעל צריך לבחור לשנות ממצב של rs: s/w ולהעביר למצב של rs:fr.. בחוברת רשום שבשביל להיכנס למצב בחירה בין שתי האפשרויות האלו צריך ללחוץ על כפתור שנקרא function מספר פעמים ברציפות עד שזה מופיע על הצג.. אני עושה את זה אבל זה לא קורה.. זה מכניס אותי למצב שבו אני יכול לבחור לכתוב משהו על הצג.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

פורסם

אני אישית מאד אוהב את הסאונד שהטוויטרים של מורל נותנים הMT-22

אבל שוב זה עניין של טעם

תקשיב לסאונד שכל אחד מהם נותן ותראה מה אתה אוהב יותר

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

תנסה להרים טלפון לעוזי רדיו בקשר לתפעול של המכשיר - הם היבואן הרשמי של פיוניר כאן בארץ

לגבי הטוויטרים - תגביר - לא תאהב את התוצאה - תשדרג...

TW1 של מורל יכולים להיות רעיון טוב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אבל איך בדיוק אני מגביר את הטוויטרים? ממה שאני כן שומע מהם אני דווקא אוהב את הצליל שהם נותנים..

פורסם
כן אבל איך בדיוק אני מגביר את הטוויטרים? ממה שאני כן שומע מהם אני דווקא אוהב את הצליל שהם נותנים..

אז הכל בסדר, לא?

חוץ מזה, מה ששילמת , זה מה שקיבלת, וזה בסדר, הכל יחסי, יש כאלה שהיו מתים למה שיש לך ברכב.

אני אישית- לא מאמין במערכת סטריאו לא מוגברת, למרות ש..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני התכוונתי בכלל אם אני יכול להגביר אותם מבחינת לשחק עם הווליום שלהם... אני לא בקטע של לשים הגברה... הכוונה הייתה אם אפשר דרך ה-hu לשחק עם הווליום של הטוויטרים..אם זה אפשרי בכלל..

• תוכן חדש...