Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שיש לי בעיה דומה בפג'ו 206 שנת 2002.מרגישים החלפה מהירה משני לשלישי ואחר כך עוד החלפה, וסך הכל ארבע החלפות(כאילו הגענו להילוך חמישי שלא קיים). מה זה יכול להיות?

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

בוא ואתאר לך סיטואציה, תגיד לי אם כך העניין.

אתה מדביק את הדוושה לרצפה, הילוך ראשון מושך עד כמעט 6000 סל"ד, מעביר לשני, מושך אותו עד 4500 סל"ד, לא מתחלף הילוך, הטורים יורדים בכ 700-1000 סל"ד ואז הוא מושך שוב עד 6000 ומעביר לשלישי?

במידה וזו התופעה, ברוך הבא לגיר במיוחד של המכוניות הצרפתיות, אל חשש, הכול תקין.

פורסם

זאת לא התופעה

אני לוחץ ממש בעדינות על דוושת הגז בתחילת נסיעה, ואז ב 3000 סל"ד עובר להילוך שני, וב 1500 סל"ד להילוך שלילי, וממש מרגישים שהוא כמעט מדלג על ההילוך השני, הוא עובר נורא מהר.

וזה פוגע בתאוצה של האוטו.

פורסם

יש לי תופעה דומה במאזדה 323 שנת 1999 ,לא משנה אם אני מאיץ או מתחיל נסיעה באיטיות ההילוך השני כאילו נמשך, הסל"ד פתאום עולה בהרבה ואחרי שניה וחצי מעביר להילוך שלישי, מישהו יודע מה זה?

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

קצת סדר:

לבחור עם הלאנסר - תבדוק שמן גיר, מנוע מונע גיר בניוטראל. תבדוק שהכבל שמחבר בין הגיר לקרבוראטור לא רפוי.

לגבי ה 206 - זה נשמע כמו נעילה של ממיר-המומנט שמופיעה אחרי שילוב הילוך שני. תקין לחלוטין!

ולגבי המזדה 323 - אתה מתאר מצב של החלקה בשילוב הילוך שלישי. זו בעיה די ידועה במזדות ממודלים גימלאים. כדאי לבדוק טוב ואם צריך לשפץ, אז עדיף מוקדם ממאוחר, על מנת שלא תגיע למצב בו לא ניתן יהיה לשפץ את הגיר.

פורסם

כדאי לבדוק טוב ואם צריך לשפץ, אז עדיף מוקדם ממאוחר, על מנת שלא תגיע למצב בו לא ניתן יהיה לשפץ את הגיר.

כמה עולה לשפץ?

כמה עולה חדש?

אחרי שיפוץ זה יכול לחזור עוד פעם?

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

גיר חדש עולה יותר מהאוטו שלך, אם בכלל תשיג אחד כזה.

אם משפצים טוב, אין סיבה שהתקלה תחזור, חוץ מזה, בשביל זה יש אחריות על שיפוץ (וכדאי שהאחריות תהיה ארוכה ככל שניתן).

• תוכן חדש...