Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליו שנת 2002 שמצויידת בהגה כח חשמלי.

היום עשיתי טסט לרכב. בזמן בדיקת זיהום אוויר בוחן התיישב במקומי לרכב הכניס למצית של רכב חוט (בשביל לבדוק סל"ד) לחץ על גז וביצע בדיקה של זיהום. התוצאות היו בסדר גמור. אחרי בדיקה התיישבתי חזרה ורציתי לנסוע וכאן גיליתי שהגה כבד מאוד וללא תיגבור כלל. הגה היה כבד במשך כשתי דקות עד שחזר למצב רגיל. חשוב להדגיש שלרכב יש נורת אזהרה שמסמנת על כך שהגה כח לא עובד, נורה זאת לא נדלקה.

יש הסבר לתופעה? זה קשור בצורה כלשהי לבדיקת זיהום אוויר?

פורסם

מפלס נוזל תקין. גם נורה שמתריע על בעיה לא נדלקה.

אני חשבתי יותר בכיוון שחיבור של חיישנים למצת של רכב בזמן בדיקה גרם לירידת מתח חשמלי וזה גרם לחוסר תפקוד של הגה שהוא חשמלי. האם זה יתכן?

פורסם
אולי זה סימנים מקדימים של המשאבה החשמלית על מה שהולך לבוא(הלוואי ואני טועה).

האם מפלס הנוזל תקין?

משאבה חשמלית? נוזל?

לא אמרת שמדובר בהגה חשמלי?

פורסם
יש נוזל גם למשאבה חשמלית(אם בקליאו זה חשמלי, אז אצלי בקליאו גם 2002 יש שמן להגה כוח)
הגה בקצרה נקרא חשמלי, אבל למעשה מדובר בהגה חשמלי-הדראולי ואכן יש שמן הגה.
פורסם

זה לא הגיוני כי המשאבה מקבלת זרם דרך ממסר ישר מהמצבר/אלטרנטור, כך שלא נראה לי ששקע המצת יכול להשפיע.אולי תבדוק את מתח טעינת האלטרנטור סתם ככה לידע כללי.

• תוכן חדש...