Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגבר המפורסם jbl 75.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה שמתי לב שיש 2 דגמים למגבר הזה האחד כנראה הישן והשני מצויין בדגם jbl 75.4 (כנראה סדרה חדשה?)

מה ההבדל בין 2 הדגמים?

פורסם

יש אחד שנמכר בארה"ב ומופיע כ GTO II 75.4

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4%20II&cat=AMP&ser=GTS&language=ENG&country=US&region=USA

ואחד שנמכר בשאר העולם כפי שאנחנו מכירים

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4/230&cat=AMP&ser=GTO&language=ENG&country=IL&region=EUROPE

מבחינת נתונים לא ראיתי הבדלים משמעותיים פרט לאופן הבדיקה

פורסם

הראשון רגיל 4 ערוצים

השני הוא 2 ערוצים זה ההבדל שאני ראיתי

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם

זה לא נכון, אומנם בראשון הם רשמו למעלה 2 ערוצים (בטעות) אבל למטה רשום 104X4 וחוץ מזה זה המגבר שנמכר בדיוטי

פורסם

אני חושב שבאחד אפשר לעשות גישור ובשני אי אפשר אם אני קורא את הנתונים נכון

||GTO75.0 :

104 watts RMS x 4 channel at 4 ohms

and ≤ 1% THD + N

284 watts RMS x 2 channel at 4 ohms,

14.4V supply and ≤1% THD + N

GTO75.0:

104 Watts RMS x 4 channels at 4 ohms and ≤ 1% THD + N

142 Watts RMS x 4 channels at 4 ohms, 14.4V supply and ≤ 1% THD + N

פורסם

אני חושב שאתם יותר צריכים להסתכל לכיוון נתון הדמפינג פקטור המזעזע שהמגבר מגיע אליו כאשר מחובר מטען בערך 4 אוהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

Not accurate at all !!!

The new CEA 2006 standard sets a new way to represent the damping factor because the old damping factor way of representation was very misleading for consumers and actually didn’t really mean anything useful.

A CEA 2006 damping factor of more than 6 is good enough for everybody that isn’t a follower of the ”VOODOO”...

http://www.jbl.com/car/support/AUTOMEDIA_CEA2006.pdf

I am currently in Montana, this is way you see me response in english

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
Not accurate at all !!!

I am currently in Montana, this is way you see me response in english

במילים אחרות: משעמם לי כאן בטירוף, לפחות יש את הפורום הזה המהווה מפלט מההרצאות המשעממות :lol:

אז מה זה בעצם אומר דמפינג פקטור 6? לאיזה דמפינג פקטור "קדום" זה מקביל?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עכשיו אני עוד יותר מבולבל....

מה זה דמפינג? אל תפחיד אותי!!!

אגב, קנו לי אותו ביום חמישי בבוקר בדיוטי פרי ככה שנכון לאותו יום הוא עדיין זמין בדיוטי פרי.

יש במלאי גם את הפיוניר למי שרוצה לדעת.

פורסם

The old damping factor measurement system is a joke. A damping factor 400 is not twice as good as 200 – it’s only marginally better.

I should have brought my own music, all the stations here have Dolly Parton and Shania Twain all the time. I hate country music.

It’s an audio forum – so I have an audio review for you.

The audio system on the new Grand Cherokee SUCKS. It is very loud and has a lot of bass for an OEM system, it also has a very “bright” and “harsh” treble. A real disappointment for a car like this.

P1010068 (Medium).JPG

P1010130 (Medium).JPG

P1010132 (Medium).JPG

P1010134 (Medium).JPG

P1010135 (Medium).JPG

P1010136 (Medium).JPG

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

i can see that you are having a good time...

nice suv - hungry for gass and loud - what else could you probably ask for

now - have you seen shania twain?

if you have a lcd monitor in that car - put on one of her video clips and turn the volume down...

שנאיה פשוט יפה!!! אבל קיביני-מאט - לשמוע קאנטרי כל היום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...