Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה האופציות:

1.סט מידים וקרוס של זטק סידרת "צירקט".+טויטרים של מורל [דוטק] MT11.[עלות 650 שח יד שניה]

2.סט מידים וקרוסים של דוטק MKII וטוויטרים MT22[היבריד].[עלות של 1100 שח חדש]

אני מחפש במה קידמית המורכבת ממיד עם נוכחות וגוון הדוק[לא מרוח והמום]וטויטר מפורט רך ועוטף,לא צורם וסכין.

המוזיקה שאני בעיקר שומע מתרכזת ב:אלקטרוני/פסיכאדלי/האוס/וקצת שחורה.ההגברה תהיה כ70RMS לכל צד.

בהתחשב בנתונים הללו, מה הייתם מייעצים לי?[כמובן בעלי הניסיון בשטח מבניכם!]

בתודה מראש.

[כרגע הבאס מאחור מורכב מ2 CVR03 שאולי יוחלפו בIMAGE DYNAMICS ID10 V3 DVC4OHM ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף אני הייתי הולך על הסט אפ השני. מ 2 סיבות :

הראשונה , אני ממש לא תומך בקניה של אלמנטים יד שניה , מגברים \ HU כן , אבל לא אלמנטים.

השניה , ההבדל בין הטויטרים (MT-11 וה MT22) הוא ממש מורגש , ה 22 טויטרים הרבה יותר דומננטי

והוא בכמה רמות מעל ה 11, מול זה ההבדל בין המידים לא כזה גדול (יצא לי לשמוע את הסט הנ"ל של זטק בשלמותו

ואני חייב לציין שלא התרשמתי במיוחד)

בקיצור מה שאני אומר שהשילוב השני שווה את השקעה הנוספת של הכסף.

פורסם

במקומך הייתי קונה את המידבאס של הXETEC (שדרך אגב זהו אותו מידבאס כמו של ה-GRAVITY) , יחד עם ה-mt 22 , ועובד בבי אמפינג .

אם ב-SQ עסקינן !

זה נכון

פורסם

נאמר זאת כך:

1.מה ההבדל [הטכני] בין המיד של הזטק צירקט ,לבין הדוטק?

למי יש נוכחות גבוהה יותר?באס חם יותר אבל מצד שני הדוק וברור[לא המום]?

[לגבי הטויטרים של הסט אז אין לי פה מה לשאול היות ומדובר על MT11 לעומת MT22 שפה ההבדל ברור לטובת הMT22 יותר מפורט ]

2.שמעו ,גם אם המיד של הזטק מצד אחד איכותי יותר אבל מצד שני מתקשר פחות טוב עם האוס ,שחורה,אלקטרוני.ברור שאני ילך על המיד של הדוטק [בכל זאת אני לא מאילו ששומעים מוצארט באך ,פסנתרי כנף,כינורות,תופים ומצילתיים]?

3.לגבי הסט של הזטק [צירכט] אני יודע שזה דגם ממש לא חדש,איך הוא נחשב[שמעתי שהוא הדגם הפשוט ביותר של זטק]ומצד שני אומרים שהמיד שלו מקביל לגרביטי,מה הולך פה?

תודה מראש[ניר צפה לטלפון בימים הקרובים שיתאפשר לי לעשות זאת[צבא]..:-D

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לדעתי

תחשוב על המידים של ההייבריד בתור אופציה

באלקטרונית הם מצויינים

לעומת הדוטק שהם טיפה עדינים מידי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
3.לגבי הסט של הזטק [צירכט] אני יודע שזה דגם ממש לא חדש,איך הוא נחשב[שמעתי שהוא הדגם הפשוט ביותר של זטק]ומצד שני אומרים שהמיד שלו מקביל לגרביטי,מה הולך פה?

ההבדל הוא בקרוס ובטוויטר .

המידבאס הוא אותו מידבאס , רק עם מדבקה שונה !

זה נכון

פורסם

אפשר מידע איפה אפשר לקנות את הדוטק עם ה-MT22 ב1100 ש"ח

בכל מקום שביקשתי לשדרג את הטויטר לMT22 אמרו שהם לא עושים דברים כאלו

תודה

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם
אפשר מידע איפה אפשר לקנות את הדוטק עם ה-MT22 ב1100 ש"ח

בכל מקום שביקשתי לשדרג את הטויטר לMT22 אמרו שהם לא עושים דברים כאלו

תודה

אני רואה שעדיין לא החלטת...:lol:

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

שלום אסף

ממליץ על סט שלם בלי הכלאות מיותרות. אני אישית לא מכיר את הסט של XETEC אבל מכיר את מורל היטב.

בהתחשב בהגברה שלך - 70 וואט RMS, אין לך טעם לחבר מידים של Hybrid. הם דורשים יותר וחוץ מזה, אתה ממש לא הולך לחבר אותם על הקרוס של הdotek....

Hybrid יקר הרבה יותר, ויכול להישמע בסדר ב80 וואט אבל זה לא שווה את זה. אצלי מחוברים ב-140 וואט RMS של ECLIPSE וזה עולם אחר לעומת המצב שהם עבדו על הגברה של מגבר CLARION שמוציא 80 RMS.

אי לכך ובהתאם לזאת :-) - אני מוצא את ה DOTEK בהחלט כבחירה מעולה. רצוי כמובן על ה MT22, כי זה הבדל של שמיים וארץ. וכמובן, אם תאטום כמו שצריך ותכוון זוויות, תקבל תוצאה מעולה! אני מניח ששמעת כבר את הסט אצל ניר ואתה מבין למה אני מתכוון....

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

QUATRO (ברח לי השם שלך...),

מטעמי הגינות אני לא יכול להתערב ולתת את דעתי האישית על הזטק (למרות שאני בכלל לא מבין איפה הדילמה :twisted:... אבל בואו נישאר נייטרלים), אבל באופן כללי אין שום סיבה בעולם למה לא "לערבב" בין סטים שונים. שילוב מוצלח ביותר ונפוץ הוא ה MT22 והמידבאס של פוקאל מסדרת ה K2P.

בכלל גם במערכות HI-END רציניות שפועלות בעיקר בבי-אמפינג ניתן לראות שילוב של רכבים שונים שהיו פעם חלק מסטים אחרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב (בטוח בעצם) שהשילוב הכ"כ נפוץ הזה בין MT22 לבין המיד של פוקאל זה רק כי עבר

מפה לאוזן, שהשילוב הוא טוב.

תכל'ס, אני לא חושב שהשילוב הזה היה נשמע לי טוב ברכב שלי, כמו שהייתי שומע ברכב אחר...

לכן, גם אם מדובר בשילוב רכיבים וגם אם לא (שתי התצורות מבורכות לדעתי) התוצאה הסופית נקבעת

ברכב שלך, ולא לפי שום פרמטר אחר כגון "אמרו לי", או "שמעתי בגולף" או "קיבל ביקורות טובות".

פורסם

אסף -

אתה אומר שאתה לא רוצה שהבאס יהיה מרוח ועמום - רק בגלל הסיבה הזאת אתה צריך לקחת את המידבאסים של זטק - הם מדוייקים יותר מהמורל.

למורל יש אופי רך ועמוק (עמום בחלק מההגדרות של האנשים...) גם במידבאסים ולכן אני לא מאמין שהם יתאימו לך בייחוד בהינתן נתון של 80 RMS הגברה...

הטוויטר לעומת זאת MT22 יהיה בחירה מצויינת לדעתי - זה הטוויטר שאני הכי אוהב את הצליל שלו (אבל הייתי מוכן לקחת טוויטרים של דאימונד אודיו אם הייתי צריך לבחור בצליל חד יותר...)

ולעשות את זה ב-בי אמפינג משום שהקרוס של הזטק לא מותאם לMT22 - אני חושב שהוא סתם יחתוך אותו גבוה מידי ואתה תאבד מהיכולת המדהימה של הMT22 לנגן צליל חם.

העצה של תומקאר - פגיעה בול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...