Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ובכן הכל מתחיל בערך לפני שנה. חבר שלי השכיר אוטו, האוטו היה דפוק, להלן תזכורת:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81144

עריכה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=859339#post859339

ובכן חבר שלי תבע את ה"חברה" הנ"ל (בלו סקאי) וזכה ב- 2800 ש"ח על התשלום של השכרת הרכב שלא רצו להחזיר לו את היום הזה שהאוטו התקלקל ולא הביאו לו אוטו חלופי וכן על שאר הימים שלא רצו לתת לו את הכסף בחזרה. השופט דחה את טענות ה"חברה", סחטיין לחבר שלי כי הוא הקליט את "נציג השירות" של החברה ותמלל את הדברים וכמובן התייעץ עם עורך דין. (זו לא נראית לי חברה מסודרת אין חשבוניות מס ואין ממש חוזה, התחזוקה חאפרית, שחבר שלי שאל את "נציג השירות" למה המנורה הזו דולקת? נאמר לו ש"המחשב מאפס את עצמו" אבל חבר שלי מיסכן לא מבין במכוניות והוא לא ידע שזוהי נורית ניהול המנוע והמזל הוא שחבר שלי הוציא מנציג השירות הודאה מוקלטת שהאוטו תקין אחרי ה"תיקון" של נזילת המים כי אחרי שהוא החזיר לו את הרכב בפעם השנייה עקב נזילה והתחממות נציג השירות הטיח בו שהוא הרס את האוטו).

מה גם שחבר שלי לא גרם נזק לאוטו כי איך שהוא ראה שהאוטו התחמם הוא מיד התקשר לחברה ודיווח. החברה ניסתה לתבוע אותו על נזק ש"הוא עשה להם ראש מנוע" אך השופט דחה את הטענות מכיוון שהם לא טרחו להביא קבלה שהם שילמו על תיקון ראש מנוע לרכב הנ"ל אלא רק הצעת מחיר.

עכשיו יש בעייה. זה קרה כמעט לפני שנה ועדיין הוא לא ראה את הכסף.

למה?

כי אתמול הוא הלך להוצאה לפועל ושם אומרים לו אוקיי אתה יכול לנקוט הליכים נגדו. חבר שלי אמר להם בסדר, מה אני יכול לעשות נגדו? אמרו לו:"צו מעצר, עיכוב יציאה מהארץ, עיקול חשבון, עיקול רכוש..." הוא אמר להם אוקיי, אני רוצה לעקל לו את החשבון ומה אמרו לו?! "אוקיי, לך לעורך דין שיביא חוקר פרטי שיביא לנו את מספר החשבון שלו" מה?! חוקר פרטי זה 6000 ש"ח ל-20 שעות ועו"ד לכו תדעו עוד כמה.

מה? ההוצאה לפועל, גוף כזה חזק שכ"כ גיבור על אנשים מסכנים בארץ שלנו לא יכול על חברה קטנה כזו? ועוד שהוא לא הוציא לחבר שלי חשבונית מס? זאת הבעייה להרים שנייה טלפון למס הכנסה ולבדוק איפה החשבון של החברה הזו? הרי אין סיכוי שמס הכנסה לא יידע.

בקיצור חבר שלי השיג את מס' החשבון דרך השיקים שלו שחזרו (רשום עליהם)

אבל עכשיו מתברר לו, שכל דבר עולה כסף. ז"א כל הליך שהוא נוקט נגדו עולה כסף. צו מעצר? לא הכי יעיל, יעצרו אותו ל- 24 שעות וישחררו אותו. עיקול מטלטלין? (רכוש) יש בעייה, אותו אחד שניתבע איכשהו הצליח להונות את בית המשפט ונתן כתובת מזוייפת.

ואני שואל איך, איך זה שחברה כ"כ קטנה שאפילו הסניף שלה בנתיבות לא מופיע באינטרנט, איך היא מטלטלת ככה את משרדי הממשלה?

פשוט בושה! זה הכל! אם זה היה כסף שחייבים למדינה אוי ואבוי.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

כל הליך שקורה בהוצאה לפועל עולה כסף , אבל..... (וזה אבל גדול) מקבלים את כל הכסף חזרה מהנתבע כולל ריבית :)

תגיד לו שיעשה עיקול לרכבים + עיקול חשבון בנק + הנפקת צו מאסר.

ושיקווה שהם לא יתייחסו לזה.. ובעוד חודשיים ... חבר שלך ידהם מכמות הכסף שהם חייבים לו בגלל ריבית ותוספות אחרות ..

אבא שלי באותו מצב כרגע אבל מול בנאדם פרטי

חוב שהתחיל ב 16 אלף עומד היום על 23 אלף :) אבא שלי מקווה שהוא ימשיך לא לשלם ושבקרוב הוא יקנה אוטו חדש למשפחה :)

פורסם
אבא שלי מקווה שהוא ימשיך לא לשלם ושבקרוב הוא יקנה אוטו חדש למשפחה :)

שיטה טובה

איתמר תגיד לחבר שלך שיתייעץ עם עורך דין ועם אנשים יודעי דבר יעני בעלי מקצוע

והם ידריכו אותו ככה שהוא לא יפסיד כסף

ואל לוותרו לח** הקטן הזה!!!!

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

מה שהכי מעצבן בכל הסיפור הזה שההוצאה לפועל אדישים. אם זה היה כסף שהוא חייב למדינה היו כבר מפרקים לו חצי בית ממזמן וסתם ההוצאה לפועל משגעים את חבר שלי.

מה, הם לא יכלו לברר עם משרד הפנים איפה הוא גר? עם מס הכנסה מה מס' החשבון של החברה?

שטויות, וסחבת.

פורסם

תפנה לנציב תלונות הציבור או משהו (לא שזה יעזור)

תעשה כתבה בעיתון....משהו שיגרום למישהו למהעננים למצמץ

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אדישים? נו, מה חשבת... שאיך שחבר שלך נכנס יזרקו הכל הצידה וירוצו עם 5 רכבים לנתיבות?!

אל תהיה ילד...

כמוהו הם רואים עוד עשרות מקרים ביום - מוכר, ידוע ולא מזיז לאפחד ת'ביצה.

גם מול הבן אדם הפרטי, "המסכן", זה לוקח זמן.

זה לא שאתה חייב היום ומחר באים לקחת.

פשוט שאתה ה"מסכן" אתה לא שם לב לכל הזמן והתהליכים שהולכים עד שממש נוחתים לך בבית.

בקיצור, אין חדש תחת השמש, המערכת היא בירוקרטית, אוהבת סחבת, כככה היא מרוויחה.

למערכת יש את כלללללללללל הזמן שבעולם - לך לא.

פורסם
כי אתמול הוא הלך להוצאה לפועל ושם אומרים לו אוקיי אתה יכול לנקוט הליכים נגדו. חבר שלי אמר להם בסדר, מה אני יכול לעשות נגדו? אמרו לו:"צו מעצר, עיכוב יציאה מהארץ, עיקול חשבון, עיקול רכוש..." .

אין צורך לשכור חוקר פרטי - אפשר לעשות עבודת בילוש פרטית קטנה ולא יקרה.

א. גש למשרדי החברה, וחפש מכונית שאתה יודע ששייכת בוודאות לחברה, רשום את מס' הרישוי, ובקש להטיל על הרכב עיקול.

ב. בדוק את פחי האשפה הקרובים למשרד החברה - כמעט בטוח שתמצא ניירות שנזרקו ובהם מס' חשבון הבנק של החברה...

זה אגב בדיוק מה שעושים החוקרים הפרטיים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...