Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה,בגדול השידרוג בא לא בגלל תקלות ברכב עצמו או משהו אלא בגלל בעיות עם המערכת סטריאו אשר דורשת יותר חשמל ממה שהוא מסוגל לספק ,מה שמתבטא בשריקות מהרמקולים כאשר אני נותן גז,ועוד כל מיני חירחורי ברמקולים מידי פעם ,קול שנעלם לשניה וחוזר...קיצר...בעיה..

החיווט של המערכת סטריאו הוא ב 4 ג'יי ככה שהבעיה היא לא בחיווט , כרגע מותקן האלטרנטור המקורי של הרכב (שרייד 92 מנוע 1 ליטר ידנית!) . השאלה היא לאיזה אלטרנטור אני יכול לשדרג בכדי שיספק את כמות החשמל הדרושה למערכת כ 400W RMS. האם אלטרנטור של דיהטסו אפלאוז יתאים לי?

כמה אלטרנטור כזה יכול לעלות ואיפה אפשר לבצע את השידרוג באזור המרכז(פ"ת/ראשל"צ הוד השרון כפ"ס,נס ציונה)...

בתודה מראש על התשובות

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

האלטרנטור הכי חזק שאתה יכול לשדרג אליו זה אלטרנטור של 120A.

המקום היחידי שאני ממליץ עליו נמצא בפ"ת.

וזה מכון שיפוץ מכלולים חשמליים : "אלקטרו-טיב".

רח' בן ציון גליס 17 ,איזור תעשיה סגולה פ"ת.

טלפון: 03-9309979

תפנה שם או לראובן או לחיים, תגיד להם שניר עם הטנדר הירוק שלח אותך(אולי זה יעזור עוד במשהו).

רק אל שתכח שהם לא מרכיבים ומפרקים אצלהם, יש חשמלאי מאחוריהם שעושה זאת,בתשלום כמובן.

under construction..

פורסם

השאלה שוב אם זה הבעיה באלטרנטור או לא?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

לי זה נראה יותר כמו בעיה של הארקה לקויה, אבל באותה מידה זה יכול להיות עוד הרבה דברים, תיגש למתקין מוכר שאתה סומך עליו שייתן חוות דעת על פי העין, או שתחכה למפגש הבא.

בשיפוצים

פורסם

זה לא בעיה באלטרנטור, או לפחות לא נראה שכך.

בכל מקרה אתה כנראה כן צריך שדרוג אלטרנטור בכדי להפיק עוצמה המספיקה למערכת. כי ככל הנראה בדייטסו שרייד אתה יכול אולי להגביר מאוורר קטן ב 2 וולט בתצורה המקורית...:-)

המקום שניר המליץ - זהו אחד המכונים הרציניים בארץ לעניין הזה, אל תסתכל במראה שלו. פשוט האנשים שם בעלי נסיון של עשרות שנים. לך בעניים עצומות.

לגבי הרעשים - אין קשר לעובי הקבל שלך, כפי שציינת.

יכולים להיות הרבה גורמים.

אתה צריך לציין גם נתונים נוספים:

זה היה כך תמיד? צץ פתאום? החלפת מערכת חשמלית ברכב?

זאת בכדי שיוכלו לעזור לך כאן.

בד"כ מדובר בהשראות אלקטרומגנטיות בין קבלי מתח לבין קבלי רמקולים (קרוסאוברים בד"כ רגישים אף יותר) נכון - גם הארכה לקוייה עושה בעיות שונות. מתקינים מנוסים יודעים לאתר מקומות טובים יותר בגוף הרכב לצורך הארכה.

א) תתן קצת יותר פרטים כפי שאמרתי.

ב) תריץ חיפוש בנושא - רעשי אלטרנטור וכו' העניין עלה כאן רבות. (דבר מתסכל מאוד שכל אדם כמעט נתקל בו, אבל ישנן פתרונות)

ג) תבודד את הבעיה. בגדול אתה צריך לוודא שקבלי מתח לא עוברים קרוב לקבלי RCA בעיקר באזור המגברים וכן שהקרוסאוברים הפאסיביים לא קרובים אליהם גם כן. הארכה רופפת...וכו'

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני מסכים עם קוואטרו

לרוב רעשים וכרכושים למיניהם נגרמים מבעיות מגע או חיבורים רופפים - תפעיל את הרכב, תדליק מזגן - חם בימינו בארצנו... ותנסה לנער קלות את כבלי הRCA בזמן שהמערכת פועלת או להזיז בעדינות את המחברים שלהם בזמן שהם מחוברים למגבר - מקבל רעשים? - כבל דפוק!

מקבל רעשים רק כשנוגע במחברים? או כבל דפוק או קונקטור דפוק במגבר...

תעשה אותו דבר בצד של הHU - יתכן והבעיה בכלל בצד הזה.

תדאג שהסלילה של החוטים נכונה - חוטי RCA, אנטנה וקרוסים בכלל בצד השני של הרכב ורחוקים ככל הניתן מחוטי המתח.

נקודת הארקה צריכה להיות חיבור מסיבי לשלדת הרכב - ללא סימנים של צבע הרכב עצמו. - תנסה לחבר לברגים של חגורות הבטיחות או לברגים הגדולים של המושב האחורי.

תמתח כבל מינוס לפחות בעובי של כבל הפלוס. כבל המינוס צריך להיות קצר ככל הניתן.

ובנוסף לכל זה - תיגש לבדיקת עומס של האלטרנטור שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ככה...קודם כל זה לא היה תמיד ככה... מקודם היו לי 2 מגברים ,4 ערוצים ו2 ערוצים שחובר לסאב ולא הייתה שום בעיה. מאז שחיברתי את המפלצת של Xetec התחילה הבעיה.

הקטע זה שזה בא והולך,כאילו יכול להיות שיומיים אני אסע והכל יהיה בסדר ואז ביום השלישי כל מיני חירחורים מוזרים ורמקולים משתגעים. לפי דעתי זה קשור איכשהו לטעינה של הרכב בחשמל.

יענו כל עוד יש מלא חשמל במערכת החשמל והוא זורם למערכת סטריאו אז הכל עובד פיקס,כעבור כמה שעות/שיש פתאום חוסר בחשמל והמערכת עושה בעיות....זה הגיוני בכלל או שאני הוזה?

נ.ב rca והמתח עוברים משני צידי הרכב ולא קרובים בשיט!

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

נשמע קצת פחות הגיוני - אם זאת היתה בעיה במערכת החשמל זה היה משהו קבוע

בכל מקרה אני לא מתכוון לשלול בעייה כזאת - תלך לבדוק את הנושא הזה.

שיפרת כבר את שלושת הגדולים? - תנסה את זה קודם כל.

(תחפש בפורום "שדרוג שלושת הגדולים")

ותנסה בכל זאת להזיז את החוטים של הRCA - אל תשכח שרכב זה דבר דינמי - הוא זז, קופץ, נוסע במילים אחרות - יכול להיות שזאת בעיית מגע מזערית וקפיצה קטנה יכולה לגרום לה לבוא או ללכת - קשה לעלות על בעיות כאלה - זה דורש סבלנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שהכבל פלוס עובר ליד המחשבים של ה ABS, TEC, TSA ו ECW. בעייה רצינית.

סתם.

הייתי מחליף אלטרנטור בלי קשר (מוציא 40 אמפר ביום טוב), אבל מתחיל ביקורת יסודית על החוטים וההתקנה. מספיק מינוס אחד רופף שעושה סמטוחה. הייתי תחילה מציע לבדוק האם המגבר מבודד מפח הרכב. יכול להיות שיש "גראונד לופ".

בגלל שיש לך רכב כל-כך פשוט אני מאמין שהבעייה פשוטה גם כן. לא נראה לי שיש השראות ממחשבים או משהו כזה ברכב שלך...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני שתיגש לכול העמבה של החשמל..

המגברים מחוברים (מוברגים) ישירות על מתכת ? (אם כן תוציא אותם תשים מתחתם איזה חתיכת בד/עץ/שיפנזה שתחזיק לך את המגבר באוויר... סתם ככה רק בשביל לבדוק. אבל ששום חלק מהמגבר לא יגע במתכת .. תפעיל את המערכת ותראה אם יש שינוי

face to face with the man who sold the world

פורסם

אין שום קשר בין הגיין לרעשים. אתם באמת חושבים שלהתקין את המגבר על עץ ולא על המושב ישר ישנה משהו? כי המגברים הקודמים היו מותקנים על המושב ולא הייתה שום בעיה.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

בוודאי שזה ישנה

הגוף של המגבר נוגע במתכת של הגב של המושב האחורי שנוגע בברגים של המושב האחורי שמחוברים היטב לגוף הרכב - מה שנוצר זה מגע ישיר בין גוף המגבר לגוף הרכב ולהארכה של המגבר שיוצרת לולאת הארכה...

תתקין את המגבר על פלטה מעץ על גבי המושב האחורי ותדאג שהברגים שנפתסים לתוך הפלטה לא עוברים את פלטת העץ כי אחרת לא עשית בזה שום דבר...

שוב - תבדוק את החוטיאדה שלך.

חוץ מזה אתה חייל כרגע - תנסה קודם כל את הפתרונות הזולים יותר - בדיקת חיווט, שיפור שלושת הגדולים

החלפת אלטרנטור זאת הוצאה - תשאל את עצמך אם זה משתלם לך? אם אתה מתכוון להחליף את הרכב הזה אחרי הצבא אולי לא כדאי לך להתאמץ עד כדי כך? אם אתה אומר שבסטאפ הקודם לא היו בעיות אולי כדאי לך לחזור לבינתיים לסטאפ הקודם.

Pioneer TS-X150

פורסם

תקשיב לlanosforce ופעל עפ"י המלצותיו.

ותבדוק אם בהחלפת המגברים, לא ביצעת הצלבות של RCA על קבלי המתח של המגבר.

אני יודע שלא ניתן לגמרי למנוע הצלבות כאלו, אבל יש להימנע מכך ככל שניתן.

ויכול באמת להיות שעד כה לא היו לך בעיות כי המתח היה חלש ועכשיו המצב שונה, וטעויות ההתקנה באו לידי ביטוי.

לכן חשוב ללכת צעד צעד ולבודד את הבעיה.

לא ציינת לגבי הקרוסים הפאסיביים, תבדוק היכן הם, והאם הם קרובים לקבלי מתח כלשהם...

מעבר לזה - הרבה סבלנות.

תמשיך לברר על גורמי התופעה כאן בפורום כמו ש LANOSFORCE המליץ

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...