Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להדביק מדבקות !!

זוהי השחתת רכוש, ולמרבה האירוניה הוא עוד יתבע אותך !!

דבר, איים , בצע - בסדר הזה, אחרי הקנס הראשון לא תראה אותו יותר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לגבי מדבקות - למה זו השחתת רכוש?

המדבקות ניתנות להסרה עם מים חמים וכמה דקות מאמץ.

לא נשאר שום נזק קבוע באוטו.

אצלנו בחניון של העבודה מדביקים מדבקות למי שחונה בחניות (המסומנות והמשולטות!) של החברה בלי רשות.

בד"כ מדבקה אחת, אבל היה כבר חוצפן שחזר לאותו מקום בדיוק יום אחרי שהודבק (והסיר את המדבקה כמובן) - השקענו בו 6 מדבקות, אחת לכל חלון של הרכב. הוא לא חזר יותר.

והצעה נוספת - תביא כמה חברים, ופשוט תרימו את האוטו שלו (מהחלק האחורי) ותסובבו אותו כך שלא יפריע - רצוי להשאיר אותו בפוזיציה שיהיה לו אתגר לצאת ממנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש פה כמה סוגיות מעורבבות ביחד.

קודם כל לגבי הפיצוי - שכח מזה. כמו שכתבו אחרים, לא היית חייב לנסות לצאת בכח - התחכמת, בעיה שלך. אולי עורך דין סופר-דופר מוצלח יצליח לגרד על זה משהו, אבל הוא יעלה לך יותר :-)

דבר שני - תופעת הזלזול ברכוש פרטי. קרה גם להורים שלי. יש אנשים שפשוט עושים את החשבון הפשוט - אף אחד לא חונה שם בשגרה, אז אני אחנה שם - מקסימום יעירו לי.

ואז אתה בבעיה - כי תופעת הביריונות חמורה עוד יותר... אז תזהר. אני לא יודע מה אופיו של השכן הנ"ל, אבל יש אנשים שיכולים מהר מאוד לעבור לרמות של פגיעה ברכוש (לגרום לך נזקים לרכב כ"תגובה" - ולך תוכיח...) או אפילו לאלימות.

הבעיה יותר קשה כיוון שזה לא החניה שלך - מה שמקשה עליך "להלחם", כי מי שנשאר שם להתמודד עם התוצאת היא סבתא שלך ולא אתה.

המלצתי הראשונה - אל תעיז לעבור על החוק בעצמך - אתה צודק, ותשאיר את זה ככה. "תשתמש בדימיון הכי פרוע שלך על הרכב" היא לא המלצה כל כך טובה - בסוף הוא יתבע אותך וינצח...

אתה יכול להסביר לו "יפה" שהוא מפריע, ופעם הבאה תחסום אותו או תזמין גרר. אתה יכול יותר מזה - תמצא איזה מכר עורך דין שיעשה לך טובה קטנה, ויוציא לו מכתב רשום שמזהיר אותו שבפעם הבאה תזמינו לו גרר/ניידת והוא ישא בהוצאות... זה ירתיע את רוב האנשים. אם גם זה לא עוזר, כנראה שתצטרך לגרור אותו פעם כדי שיבין בדרך הקשה.

אפשרות נוספת היא לערב את ועד הבית. אם הועד אסרטיבי מספיק, אתה בעצם מגייס את תמיכת כל השכנים, ואז אולי מחוסר הנעימות הוא יפסיק. לא בהכרח יעבוד, אבל אולי שווה לנסות.

יש אפשרות משעשעת נוספת - תמצא מישהו אחר, אפשר שכן, רצוי מישהו מרתיע (והמבין יבין), ותבקשו ממנו לחנות בחניה כשאתם לא צריכים אותה. לכאורה היה נחמד להשכיר לו את החניה, אבל אני לא בטוח מה נדרש כדי להשכיר חניה למישהו אחר - עדיף לא להסתבך שם. ככה, רוב הזמן החניה תהיה תפוסה, וההרגל הזה של לתפוס לכם את החניה יעלם מחוסר עניין.

בהצלחה, ואל תשכח להזהר - אתה אף פעם לא יודע לאיזה רמות בריונות יכול אדם להגיע...

ניר

פורסם

טוב.. בכל מקרה... אני כנראה ייצטרך לתקן את הנזק הזה לפני שתתפתח שם קורוזיה...

יש המלצות לגבי פחח טוב באיזור פ"ת?

:evil:
פורסם

מנסיון דומה עם שכן שהיה נוהג לחסום לנו את הכניסה לבניין או פשוט להפריע לכניסה והיציאה לחניון המשותף.

אני פשוט הודעתי כל פעם למשטרה.

אז פעם אחת דו"ח על 500 ש"ח, למד?? לא!.

עוד דו"ח של 500 ש"ח, למד?? לא!.

שיחה קצרה למשטרת ישראל ,מלווה בצעקות מרובות על כך שהוא שוב מחנה שם, ניידת הגיעה, ד"וח נרשם.

שוטרת מבצעת שיחה לבעל הרכב, בעל הרכב יורד, מקבל את הדו"ח ביד+ הזהרה שזו פעם אחרונה שהוא מחנה שם, פעם הבא זה גם 500 ש"ח וגם גרירה.

אחרי 1500 ש"ח הוא הבין שהוא טועה...

דבר אל הכיס של שכן שלך, תאמין לי שזה כואב.

under construction..

פורסם

דלי צבע... בחניה שלך תירשום חניה פרטית.

במקום שמפריע לך לצאת {איפה שהוא חונה} תסמן איקס...

אני לא יודע אם זה חוקי, אבל תישאל את וועד הבית אם אפשר ותעשה....

ואם לא בא לך, תעמוד בימקומו ולא בחניה שלך אז... לו לא יהיה איפה לעמוד.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

יש פתרון יותר טוב, תשמיע לו את השיר הבא: :wink:

http://stage.co.il/Stories/234209

מגיע קרדיט לבחור ששם אותו בחתימה שלו, לא זוכר את שמו הלינק פשוט שמור לי במועדפים :-).

פורסם
מילים ולחן: אודי קל ורועי רז
דו רה מי סול סי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ואז אתה בבעיה - כי תופעת הביריונות חמורה עוד יותר... אז תזהר. אני לא יודע מה אופיו של השכן הנ"ל, אבל יש אנשים שיכולים מהר מאוד לעבור לרמות של פגיעה ברכוש (לגרום לך נזקים לרכב כ"תגובה" - ולך תוכיח...)

המלצתי הראשונה - אל תעיז לעבור על החוק בעצמך - אתה צודק, ותשאיר את זה ככה. "תשתמש בדימיון הכי פרוע שלך על הרכב" היא לא המלצה כל כך טובה - בסוף הוא יתבע אותך וינצח...

אתה לא סותר את עצמך מעט?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הציעו פה פתרון מנצח = תחנה אתה במקום הבעייתי ואז נגמרה הבעיה. לחניה של סבתא שלך הוא לא יכנס ובחנייה הבעייתית הוא לא יחנה יותר.

מה שבטוח אתה חייב לקום ולשלוף את האצבע הזאת מהתחת שלך ולהפסיק לפחד ממנו - שכנים הם כמו בעלי חיים טורפים: "מריחים את הפחד שלך"

פורסם

לצערי, אתה בעיניין הזה לבד לבד, ואם מדובר בשכן אלים אז מרבית ההצעות כאן לא ישימות. מניסיון במרבית המקרים (אצלינו בירושלים תמיד) לא המשטרה ולא העיריה עוזרים במקרה הטוב המשטרה מוכנה להכריז ברמקול שבעל הרכב יבוא לפנותו....בדיחה בריבוע. האגודה לתרבות הדיור ביכלל חסרת שיניים.

אתה צריך לצלם את ההפרעה לפנות אליו בדואר רשום ולאחר מכן להגיש תביעה קטנה או תביעה לממונה על המקרקעין על השגת גבול ו/או נזק בגין אובדן שעות עבודה ועוד כהנה וכהנה. בתקווה שהטירטור ירתיע אותו. אולי למזלך תפול בשופט שגם אכל שכנים כאלה אז הוא ינסה לעזור לך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
לגבי מדבקות - למה זו השחתת רכוש?

המדבקות ניתנות להסרה עם מים חמים וכמה דקות מאמץ.

לא נשאר שום נזק קבוע באוטו.

אצלנו בחניון של העבודה מדביקים מדבקות למי שחונה בחניות (המסומנות והמשולטות!) של החברה בלי רשות.

.

זה שחונים בחניות שמורות, עדיין לא נותן את האישור על מנת להשחית רכוש.

ניתן להגיש תלונה על כך, להמשך טיפול.

אם טרחו לסמן, ולתלות שילוט מתאים, היו יכולים לטרוח להרים טלפון למשטרה, או לעירייה, ולהתלוננן על השגת גבול, וחדירה לשטח פרטי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...