Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט audiobahn...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

עלתה לי האפשרות לקנות קומפוננט של אודיובאן מדגם ABC 600T למי שמכיר, ב900 שקל (לפי מה שהמוכר אומר מדובר בסט ששווה מעל 1500 שקל)

מי מכם שמכיר את הסט, מה אתם אומרים עליו? שווה 900 שקל? הוא יבוא כתחליף למורל פולס

תודה לעונים

MX-5 NC

פורסם

זה במקרה סט שראית בבאסטות של תחנה מרכזית ישנה?

כי שם ראיתי את הסט הזה - 1500 ש"ח הוא ממש לא שווה

על הנייר יש לו נתונים מרשימים - מתחיל מ30 הרץ ונגמר ב25 קילו הרץ

משהו כמו 70 RMS אם אני לא טועה

יש לקרוס שלו אפשרות להנמכה של הטוויטרים ב3 DB

הטוויטר עצמו עשוי ממברנה מחומר קשיח - לא זכור לי מאיזה חומר.

רציתי לשמוע את הסט ולא יצא לי - לא יודע איזה אופי צליל יש לו בסופו של דבר, הטוויטר נראה מאוד לא מבטיח ואני די בטוח שהוא לא שווה 1500 שקל בייחוד אם בEBAY ראיתי אותו בפחות מ100 דולר...

אפילו הרצתי חיפוש קטן - 140 RMS לטענתם...

http://cgi.ebay.com/Audiobahn-ABC600T-6-5-2-Way-280W-Component-System-NEW_W0QQitemZ9744439456QQihZ008QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...