Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב... לחברה שלי יש לפטופ של IBM, ולפני כשבוע כשהיא ניסתה להחליף את דף הבית, היא גילתה שזה בלתי אפשרי....

וכל פעם שהיא החליפה אותו בהגדרות של האקספלורר, הוא פשוט חזר לוואלה...

היא כבר הייתה אצל איזה 3 גיקים של מחשבים, ניסתה את כל תוכנות האנטי-ווירוס/ספיי-וור/אד-וור/ומה לא...

ושום דבר לא עוזר...

היום אני אפילו ישבתי עם אתר הדרכה ועבדתי עם איזה 5 תוכנות שונות, שאף אחת מהן לא הראתה סימני בעיה... וגם אין שום טול-בארים, או אייקונים חשודים בפינה הימנית תחתונה (טריי באר)...

אני בד"כ מצליח להסתדר דיי בקלות עם תקלות מחשב... אבל פה אני נתקלתי במבוי סתום...

האם למישהו יש רעיונות כלשהם?? מישהו נתקל?? יודע איך לטפל? או מכיר אתר טוב שמסביר על הבעיה?

ואנא מכם - תימנעו מהערות כמו (תעבור לפייר-פוקס) - זה מחשב של חברה שלי, ונוח לה לעבוד עם האקספלורר - והיא לא רוצה שום תוכנות אחרות...

בקיצור- כל רמז לפתרון הבעיה יתקבל בברכה!!

תודה מראש לעוזרים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

הייתי מנסה בתור התחלה להשתמש באופציה use blank בהגדרות ה-IE.

אחרי שזה לא עוזר, הייתי מסיר את התוכנה לגמרי, מוחק את התיקייה שלה במידה ויש (לא בטוח לגבי האקספלורר, אבל שווה לחפש) ואז מתקין מחדש.

פורסם

משהו שאולי אולי,

יש תוכנות שמגנות על דף הבית, ולא נותנות לך לשנות אותו...

נסה לצאת מכל התוכנות בכלל שמופעלות אצלך, כל האנטי וירוסים שמופעלים, כל דבר בכלל שמופעל,

יש אופציה בחלק מהאנטי וירוסים ששם אתה רושם את דף הבית וכל פעם שמשתנה דף הבית, הוא מחזיר על פי מה שרשום אצלו...

פורסם

נסה להכנס ל REGEDIT של הווינדוס, חפש בכל ספריה בתוך

MICROSOFT

WINDOWS

RUN

תבדוק מה רץ שם - לרוב לא צריך להיות יותר מידיי. כנראה שמדובר במין תוכנת ADVERTISE שהותקנה אצלך מבלי ידיעה. תוכל לראות אותה יופי בREGEDIT

אבל אתה חייב לבקר בכל תקיה הנושאת את השם RUN

(בתוך MICROSOFT ואז WINDOWS, בדר"כ CURRENT VERSION)

פורסם

אוקיי תודה!

אני אנסה את העניין של הסייפ מוד... באמת איכשהו לא חשבתי על זה...

אפשר תזכורת קטנה? לסייף מוד נכנסים דרך F8 בזמן האיתחול... נכון? (כבר הרבה זמן לא התעסקתי בזה...)

בברכה!

יונתן.

פורסם

וואלה לא משתמשת ב spywares.

האם היא משתמשת בחיבור wireless? לפעמים ה manager כולל הגדרת homepage

לכל חיבור.

אצלי בנוטבוק (IBM) תוכנת IBM access connection מאפשרת לי להגדיר דף בית שונה

לכל חיבור - למשל - ברשת הביתית - וואלה, בעבודה, פורטל האינטרנט, וכו'.

הגדרות אלו גוברת ( override ) על מה שמוגדר באקספלורר.

:turn-l:
פורסם

אוקי, אחרי בדיקת ההצעות שהציעו לי פה עלו מספר דברים:

בנוגע להצעה של יובל (yuvk) - בדקתי, אכן קיימת אופציה להגדיר דף בית דרך חיבור הWIRELESS, אבל הדף בית שם אינו מוגדר... ניסיתי להגדיר שם דף בית, והאקספלורר בכל זאת חוזר לדף בית הקודם (וואלה).

אבל אז ניסיתי משהו אחר: נכנסתי לסייף מוד, והגדרתי דף בית שונה (לצורך העניין גוגל)...

עשיתי ריסט, המחשב עלה בצורה הרגילה, וכשפתחתי את האקספלורר, אכן הגוגל עלה!!

אבל! ברגע שניסיתי לשנות אותו למשהו שונה (לצורך העניין ליאההו) - אז הוא שוב התקבע לי, רק שהפעם על הגוגל...

מסקנה: בסייף מוד, אין לי בעיה להחליף דף בית, אבל כשאני בפעילות רגילה, אז אותו דף בית שהוגדר מראש, אינו מצליח להתחלף ולא משנה איזה דף זה! כלומר הוא לא מתקבע על דף כלשהו ספציפי אלא פשוט מקבע את הקיים!

למישהו יש רעיונות נוספים??

בברכה!

יונתן.

פורסם

כרגע ידוע לי על נורטון, ואולי הפיירוול של ווינדוס...

יש גם את תוכנת Ad-aware - אבל אני לא חושב שהיא פועלת כל הזמן, אלא רק כשמפעילים אותה...

בברכה!

יונתן.

פורסם

נורטון. עוד פעם.

כבר רשמתי את זה היום למישהו, אבל ארשום שוב.

נורטון = חר*.

תחליף מהר, אני אישית משתמש בNOD32 - קליל וחזק מאוד - ולמי שחושב שיש לי מניות, אז לא (לצערי.. :D ).

בכל מקרה - כנראה משם מגיע הנעילה. תנסה לבטל את הנורטון ולנסות לשנות.

אחרי זה תמחק את הנורטון, תתפעל מכמה שהמחשב מהיר - ותוריד את NOD32.

בהצלחה, ותעדכן.

• תוכן חדש...