Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZX 16V

aa123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב כזה (מפורסם בפורום).

1. האם יש הבדל רציני בין עלויות האחזקה של וולקן לאלו של הקופה 16V?

2. האם כדאי להשקיע את הסכום הנוסף? - כלומר מה הרכב נותן מעבר?

3. אני יודע שהטיפול בוולקן לא כזה מסובך. האם הטיפול ב-16V מסובך באופן משמעותי (כי הרכב נדיר)?

אם יש עוד הערות - אשמח לשמוע.

תודה ויום טוב, אביעד.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שהרכב נדיר - עלויות החלפים (אם ישנם במלאי) גבוהות בהרבה.

מנוע זהה ל-S16 306.

אין ממש קשר בין הוולקן ל-16V. הגה שונה (קצר יותר) , מתלים שונים (קשיחים ועבים יותר).

רכב מיוחד (כשהוא לא על בלוקים) - לחיוב ולשלילה.

פורסם

ואני קיוויתי שאני מתקשר אליך מחר להגיד לך תיתחדש...

מה קרה בסוף?

ה16V שמיים וארץ מהוולקן, גם מבחינת כח, היתנהגות וכמובן עלות ההחזקה.

קצת יותר קשה למצוא חלפים גם מקוריים וגם תחליפיים ככה שהם עולים יותר.

אם יש לך את הממון והרצון, לך על זה.

אופק.

פורסם
אם כך, כנראה שאינו בשבילי.

לאופק - הרכב הספציפי שבדקתי היה אוטומטי וגם ככה לא הייתי סגור עליו.

אם עכשיו אני מוצא וולקן 96 שמורה, במחיר הוגן - אני מחר בבוקר בדואר. (ולא אכפת לי מברוך - שיתפוצץ ;-) )

פורסם

:roflmao: אני יותר נוטה להאמין שזאת הייתה עקיצה למישהו...

בכל מקרה לדעתי רכב מדהים עם הגה סופר חד התנהגות טובה מאוד מנוע לא משהו וכדאי לשלם מעל (גם ככה המחירון מצחיק מאוד השאלה כמה המחיר הנדרש?) שים לב לאחת ירוק כהה שעברה אצל סוחר אשר נוטה לשקר לגבי עבר הרכב!!! אותה אחת עליה אני מדבר עברה פחחות צבע וחסר לה פלסטיקים בכל צד שמאל מה גם שהק"מ לא אמיתי!!! זהירות!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
קצת יותר קשה למצוא חלפים גם מקוריים וגם תחליפיים ככה שהם עולים יותר.

קצת ? וואחד UNDERSTATEMENT... לא נראה לי שיש תחליפיים בכלל.

פורסם
:roflmao: אני יותר נוטה להאמין שזאת הייתה עקיצה למישהו...

בכל מקרה לדעתי רכב מדהים עם הגה סופר חד התנהגות טובה מאוד מנוע לא משהו וכדאי לשלם מעל (גם ככה המחירון מצחיק מאוד השאלה כמה המחיר הנדרש?) שים לב לאחת ירוק כהה שעברה אצל סוחר אשר נוטה לשקר לגבי עבר הרכב!!! אותה אחת עליה אני מדבר עברה פחחות צבע וחסר לה פלסטיקים בכל צד שמאל מה גם שהק"מ לא אמיתי!!! זהירות!

זו המפורסמת כאן ב-CF?

פורסם
זו המפורסמת כאן ב-CF?

זאת שמפורסמת כאן לא היתה אצל סוחר ,

הרכב בבעלות חבר קרוב שלי , והרכב במצב מושלם, מנוע חדש , בולמים חדשים ,

האוטו מטפול בקפידה , והק"מ האמיתי על ההלוח שעונים הוא אמיתי (אם אתה רוצה לדעת תתקשר ותשאל) ,

ולרכב לא חסר אך לא פלסטיק אחד!

האוטו פשוט מושלם (הייתי קונה אותו אבל אני לא צריך רכב כרגע)

והוא מחליף בגלל שהוא רוצה אופנוע...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

יוני ,

בלי ליהיות קטנוני , אבל האוטו חונה מטר מהבית של ההורים שלי.

חסרים לו הקאפות של הגלגלים , וחסר לו הספוילר המקורי של 16V (ובמקומו מותקן אחד קטן יותר)

הפלסטיקים האלו יקרים מאוד לקניה, אם הם מוסיפים או לא לרכב , זה כבר לדיון אחר לגמרי.

מה שכן ,ZX16V אכן רכב מדליק לגמרי , עם מנוע לא מאכזב (לדעתי , אבל אני משוחד , יש לי S16 כבר שנתיים + , ועדיין עד מהירויות גבוהות , הS16 לפני הGTI...) וגמיש מאוד בסלד.

מה שכן , היא טיפה בעייתית מבחינת חלקים יחודיים למנוע וחלק מהמסביב (שלרוב זהה ל306GTI , וברובו ל306 XSI)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, כתבת פעמיים "מה שכן".

אז מה "מה שלא"?

ואתה משוחד.

(אבל אני הייתי הולך על זה, אם הייתי מתרשם ממצבו של הרכב).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לפי השרשור הזה אפשר לחשוב שזה ממש סיכון אדיר להחזיק כזה רכב יחסית לתחלופות הספורטיביות האחרות. ולדעתי זה ממש לא עד כדיי כך קיצוני.

אם הרכב במצב טוב ושמור אז אין סיבה מיוחדת לפחד מלרכוש את הרכב הזה,

אז נכון שהחלקים קצת פחות זמינים מוולקן הנפוצה יותר, אבל מי שחושב בעיקר על הנאה מנהיגה אז אני מצפה שהוא יסכים לקחת את הסיכון ועוד טיפה השקעה ויהנה יותר מהאוטו.

Back to the original - NC again.

פורסם
מה שכן ,ZX16V אכן רכב מדליק לגמרי , עם מנוע לא מאכזב (לדעתי , אבל אני משוחד , יש לי S16 כבר שנתיים + , ועדיין עד מהירויות גבוהות , הS16 לפני הGTI...) וגמיש מאוד בסלד.

וואי וואי וואי, אתה לא יודע מה עשית עכשיו, לירון עצבני עליך :|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...