Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני רציתי לגוון קצת ולשנות ולא לקנות כמו כולם בארץ רק קיקרים ופיוניר ולא יודע מה ...

חשוב לדעת שכל הרכישה הייתה מחוץ לארץ(ארה"ב) במחירים זולים בהרבה מישראל...וכמובן שהם עלו לי אלפי שקלים לא סתם...

אז תיהנו :-P

רדיו דיסק- alpine 9853-עלה לי בסה"כ עם קנייה ענקית ב250 דולר.

סאב -רוקפורד סדרה פאוור -הסאב עלה לי 600 דולר

הבאת סאב חלש בעל הספק של 600WRMS ולא 1000 WRMS + כמו המונובלוק משום שאני רוצה להתנסות עם הסאב ואז לראות כל שבוע אח שלי טס כמעט לארצות הברית.אז כשאגמור תעניינים עם הסאב הזה אראה מה אקנה יותר חזק אז.. ותאמינו לי שמעתי את הקיקר L7 ואת הPUNCH הL7 כמו רמקול רגיל לידו תאמינו לי פצצת אטום אנושית.

דגם:

rockford power T112D4

מגבר מונובלוק לסאב : המונו הזה עלה לי כמעט 1000 דולר .

mtx audio TA92001 class d

עם הספק של 1000 WRMS ב4OHM

" הספק של 2000WRMS ב2OHM

" " " 3000WRMS ב1OHM.

קומפוננט רוקפורד סדרת power : קומפוננט ב350 דולר.:

דגם T152S

מגבר לקומפוננט :(מיועד גם למקרה ואמכור את המונובלוק.. מגבר תותחני..)

punch p550.2

עם הספק של 550 RMS בגישור X1

נו מה אתם אומרים על המערכת?

הכל יצא לי עם סידור הרכב והכל והתקנת הרכב מחדש הסלון והכל בערך כ3500 דולר.

עם איטום והכל.

מקווה לבוא לאיזה מפגש להרעיד לך תאוזניים..

פורסם

לא בטעם שלי..

אני אישית בתקציב הנ"ל הייתי מביא מגברים של AUDISON סאב/ים של JL AUDIO או או איזה איידמאקס:wink:

קומפוננט/ים של POLK AUDIO או FOCAL ...יש לי פשוט סריטה לצליל שלהם...

ורדיו דיסק של אלפיין או קלריון...

אבל ואבל גדול... יש הבדל ענק בין הטעמים שלנו...[= אתה כנראה חולה יותר על SPL ושואף לאיכות... ואני יותר SQL...

ולכן אני רוצה לומר רק כל הכבוד...!!! באמת רכיבים שיכולים להרעיד רחוב...ו.... לעשות זאת באיכות.. וכל הכבוד שהצלחת להביא כל כך הרבה רכיבים מארה"ב כי בארץ המחירים פשוט לא אנושיים...

גם אני הבאתי מספר רכיבים מחו"ל...ומתחיק פשוט להסתכל על המחירים שלהם בארץ...

כל הכבוד בן אדם...!!!8-)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ווווואוווו!!! :shock:

זה מה שאתה רוצה לשמוע? לא צריך להשוויץ. זה אפילו די מגעיל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש , על הנייר מערכת מאוד חזקה !

דבר אחד לא הסתדר לי במה שרשמת , אתה קונה רכיבים וכבר חושב על מה יהיה לך נוח כשתמכור אותם ?!

איתמר , מה חדש אצלך מר בחור ?

זה נכון

פורסם

דבר ראשון תתחדש אחי! סחתיין!

נשמעת מערכת מושקעת ביותר ואני בטוח שהיא מוציאה גם צליל מצוין!

אני חובב חברות אמריקאיות אז לדעתי זאת מערכת מפלצתית..

ואיתמר גם אני לא מבין מה זאת התגובה הזאת?

לפחות תגיד לבחור שיתחדש..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני באמת שלא מבין למה אתם משתפים איתו פעולה?

כל אחד יפתח פה שרשור על המערכת שלו?

יש לך מערכת? יופי. תהנה. מה השוויצריות הזאת?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א) תתחדש*3!

ב) היתי אומר שקצת שדדו אותך על הסאב: T112D4.

ג)באמת לא צריך להתלהב מערכת סבירה, SPL בעיקר.

ד)בקשר לקומפונט חבל שלא התיעצת לפני...לי היו את ה-T1682S סה"כ מאוד דומה ל T152S פשוט גרסאת ה- 6X8 (יורד נמוך יותר). הם רמקולים מעולים אבל אני לפחות התאכזבתי מהביצועים במוסיקה אלקטרונים ובעצם כל מוסיקה בעלת אופי של באסים. לא מספק את הסחורה לדעתי.

שרפתי את הסט הנ"ל לאחר שבוע.מה גם שהם לא עומדים בהצהרות שלהם. 100/200W אין מצב! אני הגברתי אותם עם ה T15004 והם מתו בכול באס (כמובן שלמתקין היתה יד נרחבה שטרמה לכך).

פורסם

א. תתחדש.

ב. לגבי החברות המובילות בעולם? אני ממש לא חושב.

... אני הייתי מביע דברים הירה יותר טובים/ איכותיים/ ברמה. מרוקפורד ו MTX. (שאני לא מזלזל בכלל בMTX)

כברים כמו שאמרו .. (JL. דימונד אודיו. אפילו קיקר, פולק אודיו, אלפיין, PPI. ועוד. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תתחדש אחי

תגיע למפגש נשמע אותה ואז נוכל לתת תגובות

על פניו באמת נראה כמו מערכת spl סבירה פלוס

רוקפורד זה לא הטעם שלי...אבל זה עניין של טעם

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...