Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם התוצאות???

אחרי כל הפירגונים והקיטורים, הרי היתה גם תחרות ומישהו מדד זמנים... :shock:

מרוב כל החגיגות של הספורט המוטורי, קצת שכחנו את הספורט עצמו, לא?.........

בקיצור - הצילו! תוצאות וזמנים בבקשה!

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה?! אף אחד לא צילם את הפורסטר טורבו השחורה שעלתה ראשונה למסלול??

הזעתי בשביל זמן טוב:) חבל שזה לא נרשם....

לעומר ולכל המאוכזבים משהו,

אל תשכחו דבר אחד קטן-שהאירוע המקורי קוצץ כבר לא היה זמן או משאבים לחזור אחורה - הושקעו בראלי הזה כמה מאות אלפי דולרים והיה עדיף להרים אותו בצורה מקוצצת מאשר לבטל.

נכון שהתארגנות בהתחלה היתה לקוייה אבל בסופו של עניין היה יופי של שואו והכי חשוב למדנו (כולנו) לקחים לפעם הבאה.

לי אישית היה יותר ממרנין לראות את כל הנהגים ביחד בפעם הראשונה

מחייכים צוחקים

פיטר סולברג? עם הנהיגה שלו בשבוע האחרון - טוב שהוא לא בא?:):):)

רוי

פורסם
נדב , אני מצטער שלא הדגשתי בביזיון את חוסר ההתחשבות ברכבי ה2X4 , כל הכבוד שהצלחתם להפגין עבירות ולא שקעתם בחול :? .

אני מבקש מקהל הרחב שהגיע והתאכזב שייתן הזדמנויות נוספות לחברה שהשתתפו, להפגין את יכולתם הגבוהה במסלול אמיתי ולא בארגז חול.

אני בטוח שתהנו ותיהיו מופתעים במיוחד אחרי אתמול!

טוב שהיה את אירוע קארספורום בשישי בשביל להשאיר טעם טוב להמשך הדרך .

לדעתי האירוע בשישי (שהיה מאורגן ע"י קארספורום)היה האירוע המוטורי הכי טוב שהיה אי פעם בישראל!

קצת תמונות מאותו משבת:

אם לא שמת לב, אז אני אזכיר, אין לי אוטו כרגע ואני נסעתי עם צבי לייט בSTI וזה בכלל בכלל לא משנה!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מסך, יופי!!! טוב שאנחנו מתעסקים בעיקר פה...

אני אישית ממש ממש אבל ממש מבסוט מהמסך!

והמיקום שלו, משהו משהו!

בוא נדבר על הדברים הרציניים, ואני בתור אחד המשתתפים רוצה לנצל במה זו על מנת להתנצל בפני הקהל והספונסרים אני מקווה שלא תתיאשו ותמשיכו לתמוך, גם הקהל שבלעדיו בטוח לא יהיו ספונסרים, וגם הספונסרים האמיצים שנותנים מה שהם יכולים על מנת שנוכל להגיע לאירועים כאלו ומתאכזבים פעם אחר פעם. מי יתן ונוכל באירועים הבאים לתת את מלא התמורה לשני אלו אשר אמורים הם לקיים את הספורט, ולא המשכורות העלובות שלנו!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ועכשיו לכל המלעיזים.

ג'י בן-ארי

מרשל ראשי

מועדון מרוצי ישראל

העמותה לספורט מוטורי בישראל

מלעיזים?

הופנתה ביקורת עניינית. אתה לא יכול לבטל את הלגיטימיות של הביקורת ולקרוא למי שכתב אותה "מלעיזים". זה לא נעים.

ההתגוננות מפני הביקורת- לא במקומה. עדיף לפעמים לא להגיב. (ואולי להפנים וליישם את הביקורת, בשביל שבפעם הבאה יהיה באמת מירוץ יותר מוצלח)

אסף.

פורסם

לכל הכותבים שלום רב!

ראשית תודה לכל אלו שנתנו ידם להקמתו של האירוע, לסובארו, לאיתוראן, לחברת CA ולאד הרהב אחרים וטובים, תודה לכל המרשלים ותודה לכוחות הביטחון, לצופים ולסיום לנהגים שאף על פי שקוצץ להם יום של ראלי לתחרות ספרינט הגיעו מתוך כבוד לנותני החסות ולמאגנים מועדון מרוצי ישראל.

ועכשיו לספור האמיתי ולא לשמועות שמתרוצצות!

ביום רביעי בשעה 14:00 ניתן אישור לקיום האירוע שכלל 30 שוטרים בשכר ועוד 110 מאבטחים חוץ ממרשלים וזאת לאחר סיור במקום.

כידוע יום רביעי בנק הדואר סגור ואני יכולתי לשלם עבור השוטרים בשכר רק ביום חמישי.

ביום רביעי בשעה 18:00 התקשר בחור מהעמק ומודיע לי "שמעתי שיש בעיות עם המשטרה תבדוק את הנושא" ניסיתי לחפש מקורבים במשטרה לבדוק את הנושא אבל אף אחד לא ידע על העיניין כלום וכך מגיע לו יום חמישי.

רמי לימון יו"ר העמותה נימצא בשטח ונוסע לתחנת המשטרה בעפולה לבדוק את הנושא, מתברר שקצין לשכת התנועה המקומי אינו מוכן שנצא לראלי והסיבה רכבים שאינם מורשים לנוע על כבישים (לצורך כך על פי החוק דרך עפר היא דרך לכל דבר ועיניין ) לכן לא יוכלו לצאת מהאזור המתוחם.

חזרתי אני למשה בן זקרי ס.מפקד תנועה ארצי בכדי לשאול אותו מה שונה ראלי זה ממה שאנו עשינו עד היום בלכיש, ביער אמצייה ועוד מקומות שבהם היה אישור משטרתי ואף נוכחות של שוטרים במקום, מתברר שסיפרנו ימשיך כך גם לראלי הבא וכל האישורים שניתנו לנו עד היום לכל הפעילויות מבוטלות ואנחנו נצא לפעילות מחודשת בכדי לאשר את פעילותנו הבאה, כלומר מפקדים בדרגות מאד בכירות קיבלו את מסקנתו של קצין התנועה באזור עפולה ופסיקתו היא סופית ואך לא אחד מוכן לקחת אחריות על הנושא.

בשעות אחה"צ ערב לאחר שהתברר שאין מה לעשות נשלחו SMS לכל המשתתפים להודיע את שקרה.

במהלך יום חמישי ושישי קיבלנו אישורים מכל הגורמים לאחר שגם גדר הבקר (אובטרלית) הוחלפה לרשת גדר ולאחר שקיבל לידיו את תיק המרוץ.

ביום שבת בבוקר בא קצין רישוי עסקים למקום לאשר את התקן אבל לרוע מזלנו חסרו מספר דברים קטנים לצורך השלמת הפרטים מה שניראה על פניו כי יש לכחולים עיניין להוריד את האירוע מסדר היום

ואז נכנס קצין האירוע לנקודת הכינוס (לפיט ) וביקש מהקהל לצאת אבל עד שאלו זזו לקח עוד מן וכך דבר גורר דבר יצאנו להכרת מסלול לאחר שמשטרת ישראל לקחה את תיק האירוע של המועדון לבדוק אם לכל הנהגים רישיון נהיגה חוקי.

בקיצור תלאות לא קטנות עברנו, מה זה אומר לגבינו? לגבי נותני חסות?

מצד אחד זו פריצת דרך ולמידה איך לפתור את הדברים, מצד שני אנחנו כמועדון לא הולכנו אף לא אחד שולל הדברים נאמרו והוסברו להנהלת סובארו קודם יציאתנו לדרך.

האם הישגנו משהוא ? לדעתי כן עוד פריצה ופעילות "יש ספורט מוטורי בישראל" , המוסדות והגופים הממלכתיים צריכים להזדרז ולכתוב את התקנות של החוק בכדי ליישם אותו.

לגבי המסלול - המסלול היה מסלול קשה, יש נהגים שהם ברמה מקצועית גבוה, ואחרים פחות , נידרשנו למסלול טכני בכדי לא להגיע למהירויות גבוהות ולכן וכמעט לא היו ישורות מצד שלישי בתחילת הדרך המסלול היה באורך 800 מ' לעומת מסלול שבסופו של דבר היה 1.5 ק"מ.

יש לזכור דבר נוסף אסור לנו להשקות במי מלח כי לאחר מכן לא ניתן יהיה לגדל שם כלום.

בסיום נישאלת השאלה האם צריך לבטל את האירוע או להשאיר אותו לאחר שהושקע בו כל כך הרבה כסף או לקדם את האירוע כאירוע מקדם של הספורט המוטורי והתשובה לדעתי הייתה במקרה זה להמשיך ולפעול ולהציג את הספורט המוטורי.

בכל מקרה אשמח אם תכנסו לאתר "העמותה לספורט מוטורי בישראל - מועדון מרוצי ישראל" לראות את התוצאות ואם יש לכם תגובות אשמח לקבל אותן באופן ישיר יש כמה עצות נחמדות שקיבלנו עד עכשיו.

http://www.motor-sport.co.il/site/d...depart_id=13298

ולכולם שאו ברכה לכל אלו שעוסקים בענף חובבים שבאים לצפות או להתנדב ולעזור מהנהלת העמותה.

דר' ברוך שליט - נשיא

העמותה לספורט מוטורי בישראל (ILMSA)

מועדון מרוצי ישראל (ILRC)

user_online.gif

נערך לאחרונה על ידי shalit : היום ב-14:53.

פורסם

ג'יי , ברוך , ורמי .

אני בטוח שעבדתם קשה כדי שהאירוע יתקיים , הפקתם אירוע המוני לקהל הרחב ,לא משהו מחתרתי .

תתיחסו למחמאות ולבקורות כמו שהם , לא נראה לי שמישהו כותב את הדברים רק כדי להלעיז ,

גם הזיקוקים לפני חודש בים היו חר... אז מה ? המפיקים יוצאים נגד הקהל ?

כתבה קצרה על האירוע -

http://www.marshals.co.il/Heb/?catid=30&Articleid=300

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

לא סתם עוד יום של חול ???ראשית כל הכבוד למארגנים, מועדון מרוצי ישראל,סובארו ,איתורן ,ולוח פוקוס

על ההשקע הכספית הפיזית והנפשית,כנראה שעדיין הדרך ארוכה ומפותלת

לאירוע ראלי אמיתי!!!

יקח זמן עד שאנשי החוק יבינו שבכול העולם יש ראלי וגם קיטעי קישור :wink:

למרוץ עצמו...

לאחר שבועות של הכנות, מרוץ נגד הזמן השקע כספית לא קטנה והרבה שעות עבודה

הבלון יתפוצץ לנו בפנים,(זה הזמן להודות לאנשים שתומכים ועוזרים,PIT-STOP יבואן omp ,

ספוילד סדנת שיפורים,גרר חיים הובלת ציוד כבד, ותודה מיוחדת לאיש יקר וחבר טוב ניצן לוי

שנתן את הנשמה שהרכב יהיה מוכן בזמן}

מאירוע שהיה אמור להיות כ-45 ק"מ הפך לנהיגה בתוך ארגז חול עמוק

שהמלחמה היחידה היתה לא לשקוע, ולדעתי טעות נוספת שינוי סדר הזינוק

בימקום שגרופ N והגיפים ינקו את השטח אז נתנו ל2X4 החלשות לעשות את העבודה

שרכבי 1.3 סמ"ק עולים ראשונים אין סיכוי לזוז במסלול כזה!!!

אכן ה-205 שלי עם נשמה כמו שאלון חלווה אמר,אבל במסלול הזה הוצאתי לה את הנשמה:grin:

עד שבסטייג האחרון ההילוך סירב להיכנס שניות ארוכות ויקרות!!!

תודה לאפרת הופמן הנווטת שלי שעשתה עבודה טובה מאוד

כל הכבוד למנצחים בקטגוריות השונות

יש ניצוץ של ספורט מוטורי אמיתי אבל עדיין הדרך ארוכה ומפותלת!!!!

בברכה

קובי כהן

פורסם
ובמסלול שהתהפכת (לא זוכר איפה זה היה) כמעט ניצחת את האימפרזות עם ה106 שלך ;)
למען האמת - ההפרשים ביני לבין האימפרזות היו יותר קטנים שם מההפרשים בינם לבין ה 2X4 במירוץ הנוכחי - וזאת, למרות שהמסלול שם היה עם קטעים מהירים מאוד בהם לאימפרזות יתרון רב.

דווקא המסלול הזה היה אמור לבטל קצת את ההבדלים הללו אם הוא היה מהודק ולא " ג'ימיקאנה בארגז חול" כפי שהיטיב לבטא זאת ממני, קובי כהן.

אלון

פורסם
למען הדיוק...

קטגוריה S

מקום ראשון: אהוד פוביצר

מקום שני : ניר בורנשטיין

מקום שלישי: עידן זהבי

אכן - אני מקבל את התיקון. בסוף המירוץ (הסטייג' השלישי) הדירוג היה שונה:

1. פוביצר

2. קובי כהן

3. ניר בורנשטיין.

אבל אז בלחץ של חלק מהמשתתפים ניתן לכולם עוד סיבוב במסלול - החלטה שגוייה לדעתי...

עובדתית בקטע זה היתה לקובי תקלה קטנה אך יקרה שעלתה לו בפודיום.

להזכירכם, בלחץ רוב הנהגים שונה בתדריך הנהגים המירוץ מחוקי ראלי לחוקי ספרינט ראלי. החלטה נכונה לדעתי אבל - הדרך בה התקבלה - ממש ממש לא נכונה.

צדק יובל מלמד כשטען בפני ברוך שיעשה מה שהחליט ולא מה שלוחצים עליו לעשות. את ההחלטות הללו היה מקום לקבל מראש. אף אחד לא אוהב שהחוקים משתנים באמצע המירוץ או שפתאום נוסף סטייג' שמשנה את הדירוג.

כדי שלא תחשבו שאני רק מבקר את האירוע - אני מוכרח לציין שהאירגון היה מעולה - ביחס לכל מה שנראה בעבר. עם זאת - יש עדיין כשלים שצריך לתקן. ה"פיטס" היה אמור להיות סגור ובפועל הסתובב עמך ישראל בין הרגליים של הנהגים והמכוניות - לא תקין.

השינוי לסיבוב אחד במקום 2 הקפות במסלול כל פעם היה מחוייב המציאות בגלל מגבלות הזמן וזה השינוי היחיד שהיה נכון לעשותו במקום. לדעתי גם בראלי לפעמים מורידים סטייג' (אבל לא מוסיפים...) - לעניין זה בטח יכולים לתת מידע בקיאים ממני.

עוד דבר - מגיע כל הכבוד לסובארו על החסות - אני לא רואה עוד יבואנים עומדים בתור לתמוך בספורט הזה - וחבל! כואב לי שהאירוע לא היה מוצלח מבחינת הקהל התקשורת והספונסר של האירוע - חבל, חבל, חבל.... המון כוונות טובות - אבל הובילו ל....

צריך לדאוג באירוע כזה רק לדבר אחד - שזה יצטלם טוב ויראה טוב לקהל. את המסלול היה צריך לסמן שבוע מראש או יותר - וגם לבחון אותו בנהיגה עם רכב ונהג ראלי שלא משתתפים/מדורגים באירוע על מנת לקבל חוות דעת ותמונת מצב אמיתית.

חבל שהספונסר/מארגן (ששמעתי שעובדים על הנושא שבועות רבים) לא עשו שיעורי בית עד הסוף!

לבסוף, למרות שלכולנו יש ביקורת (והיא אמיתית - לא בכדי לשים מקלות בגלגלים) צריך לציין את האומץ של ברוך שליט לעמוד כל פעם בחזית (ולספוג אש) ולהפיק אירועים שעוד לא נראו בארץ (בטח לא בשנים האחרונות).

מזל רק שביטלו את הסטייג' של ה 14 ק"מ - אחרת, אלוהים רק יודע איך היה נגמר היום הזה...

מילה אישית (פומבית) לברוך שליט:

שווה לקבל בפעם הבאה חוות דעת מנהג או מעמותת הנהגים על המסלול כמה ימים מראש. היה ניתן לתקן את הפרולוג - אולי... ולמרות הביקורת -

ברוך - אל תרפנה ידיך... - מהטעויות באירוע זה - גם מקטרגיך למדים. אני בטוח שעוד יהיו אירועים מוצלחים יותר בעתיד. בהצלחה לך.... כי, זו תהיה הצלחה של כולנו.

אלון

• תוכן חדש...