Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן זה כן נסלח.

זה לא רכב שהולך להתחרות על המקום הראשון למערכת SQ בארץ, והוא לא צריך להתפשר על נוחות

ברכב רק בגלל שאתה חושב שאין פשרות ב"עולם" הזה של האודיו.

רכב ייעודי ל SQ - עם מינימום התחשבות בנוחות לנוסעים? מקובל עלי שלא מתפשרים, כי בכל זאת

הרכב הולך לתחרויות - ולא לעבודה.

אבל רכב לשימוש יומיומי, עם אופי ספורטיבי (שזה אומר הרבה מגבלות מקום)... באמת.

תראה לי יותר מ 10 רכבים בארץ, שיש להם IMAGE מושלם ברכב, ללא נפילות בגובה במה.

אין אפילו 10 רכבים כאלו בארץ, והאמת, שאין רבים כאלו גם ברחבי העולם, כי אנשים שלא מתחרים

לא מתפשרים "עד הסוף".

להגיע למצב כזה צריך לבנות את הדלת ברמת "עיוות" כזו גדולה שלא רבים מוכנים להגיע אליה.

ואם מדברים על KICK PANEL, כמה אנשים יקריבו חצי מהמקום לרגלים? וזאת בהנחה ולא מדובר

ברכב עם קלאץ'... או שאולי נקצוץ את הקלאץ' כי אין פשרות בעולם האודיו? PLEASE

וגם אני עם שאיפה כזו - לא בטוח שאגיע ואקבל את מבוקשי, כי גם אני אוכל לעסוק ולעבוד לפי מגבלות

של מיקום, נפח ומרחב תזוזה בחלל הרכב... ויש גם מגבלות זוגיות לנשואים בינינו...

גל, קראת את מה שכתבתי? או ששלפת מהמותן.

מי דיבר על התפשרות בנוחות? מי דיבר על תחרות?

דיברתי על דבר אחד בלבד- אתה הולך, עושה כבר בנייה מפיבר, משקיע את הכסף,הזמן והידע לעשות זאת.

מה הבעיה המסובכת, לקחת 2 לייסטים של אלומיניום, לחבר את המידים ולשמוע אותם עד שמגיעים לתוצאה טובה מבחינת במה ותמונה???? זה קשה? זה מסובך?? זה בלתי אפשר?? לא לא ולא, ולכן אם כבר עושים עבודה אז לעשות אותה עד הסוף.

אם לא עושים עד הסוף ומחפפים אז לא נסלח.

זה מזכיר לי את התרד' ההבניה של אבי (הונדה לבנה), הוא החליט לשים את הפוקאל ולעשות להם בנייה בדלת.

במהלך הדיונים רציתי לכתוב מה אני חושב על במה ותמונה ואיך מיישמים זאת.

ואבי כתב משפט אחד שמנע ממני להתערב בכלל " אותי לא מעניינת במה וכאלה".

אמרתי טוב, פה אני לא מתערב.

תשאל את אבי מה היה במפגש ביום שבת, ולמה הוא ישנה את הבנייה של המיד באסים לתיבות פתוחות למה הוא ישנה את מיקום הטוויטרים, ולמה הוא יכוון את המערכת מחדש.

והוא יקבל את כל העזרה בעולם ממני- כי אחרי הבניה הוא השכיל להבין איפה הטעות ומה צריך לעשות על מנת לקבל את התוצאה הטובה יותר.

אין פשרות, אין סלחנות, עשית- תעשה עד הסוף.

under construction..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אסביר - כי לא הסברתי טוב:

לבניות בדלת (לא שום בנייה אחרת) ע"מ לקבל במה טובה הרמקולים צריכים להיות בזווית מאוד

רחבה, בצורה כזו שכל הבנייה תקבל נפח גדול מדיי לאנשים... כמו ה"מאותגרי מיקום".

לכן אמרתי את מה שאמרתי - שלעיתים לא ניתן.

נכון, זו לא בעיה לכוון את האלמנטים, אבל זו כן בעיה להשאיר אותם בתצורה קבועה כזו עם

בנייה גדולה מסביב.

שוב - לא מתאים לכולם, רק למיעוט.

אל תסלח...

פורסם

תשאל את אבי מה היה במפגש ביום שבת, ולמה הוא ישנה את הבנייה של המיד באסים לתיבות פתוחות למה הוא ישנה את מיקום הטוויטרים, ולמה הוא יכוון את המערכת מחדש.

והוא יקבל את כל העזרה בעולם ממני- כי אחרי הבניה הוא השכיל להבין איפה הטעות ומה צריך לעשות על מנת לקבל את התוצאה הטובה יותר.

אין פשרות, אין סלחנות, עשית- תעשה עד הסוף.

לא צריך לישאול את אבי אני אענה לכם. בקשר ל פוד בדלת!

כי אבי בנה את הפוד לרמקול שהוא פוקל שעובד בנפח של דלת, פוד של ליטר וחצי. שום רמקול לא עובד בליטר ו חצי או שניים שהוא 6.5 אינצ' ו נותן באס. ביגלל זה אבי יעשה פתח לנפח של הדלת.

פורסם

טוב אני יהיה קצר[קמצן] במילים...

סימון,סחתיין, תתחדש,מברוק!:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סימון, אני מבין שאתה מכין את הרכב לקראת יום שישי - אני מניח שאתה מתקדם בקצב מהיר בבניית וכוון המערכת... אשמח לראות עוד תמונות במהלך התקדמות העבודה... פרוייקט ממש יפה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מכירים את זה שמרוב שאתם מלפפים חוטים וחוטים ועוד חוטים, ומלחימים ומבריגים ו(הרשימה עוד ארוכה...) הידיים שלי כבר מלאות ביבלות..., העור שלי בידיים הפך לגס כמו בכף רגל...

א-ב-ל:

אני מ-ת על זה!

לצערי אין תמונות נוספות - מבטיח מחר להעלות עוד תמונות.

קשה להבין כמה מהר עובר יום (שלא לדבר על שעה) כשעובדים על האוטו. ומכעיס עוד יותר להבין שהתקדמת רק ב 10% במקום ב 25% שתכננת. (אבל כשלא מתפשרים על שום דבר - זה מה שקורה).

יש מצב שהרכב לא יהיה מוכן לתחרות, אני מאוד מקווה ועושה הכל כדי שכן - נשתמע מחר חברים!

תודה על התגובות ועל ההתעניינות, מבטיח לעדכן.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
מכירים את זה שמרוב שאתם מלפפים חוטים וחוטים ועוד חוטים, ומלחימים ומבריגים ו(הרשימה עוד ארוכה...) הידיים שלי כבר מלאות ביבלות..., העור שלי בידיים הפך לגס כמו בכף רגל...

.

בטח ,מזדהה ומכיר .

אתה ראית את הידיים שלי שאתה מדבר?

הבעיה אצלי שאני עובד ככה עם הידיים 9-10 שעות ביום כל יום !!

:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב חבר'ה - זה מוכן. הצלחתי הספקתי. מקווה שלא יהיו הפתעות (רעות) של הרגע האחרון - ואני מחר בתחרות!

שבוע שלם שאני עובד על האוטו מבוקר ועד הערב - ונקרע.

יוצא מהבית מ 9 בבוקר, חוזר ב 8 בערב. אוכל ארוחה אחת ביום. לא מתאמן. בקושי רואה את החברה (חולה עליך בובה שלי). לפני השינה - חושב על המערכת ועל מה היה היום ומה יהיה מחר.

אז הגיע לסיום 95% ממלאכת הבנייה של המערכת, ואין לכם מושג איזה סיפוק זה.

ראוי לציין שעדיין לא שמעתי את המערכת כלל וכלל, ונשאר לי לרדת ולחבר את REMOTE למגברים, להבריג את הסאבים (תודה אלייי!) ולשמוע. אה. ולכוון. הרבה לכוון.

אז מקווה לתגובה נוספת בעוד כמה שעות שתהיה בנוסח הבא:

"חבר'ה - זה היה שווה את הכל - ואפילו עולה על הציפיות" בעזרת השם.

יילה קחו תמונות.

DSC01027.JPG

DSC01028.JPG

DSC01029.JPG

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אין ספק שעל הדלת זה נראה הרבה יותר טוב,

תנסה להחליק שם את הקימוטים של העור/סקאיי בקצה כי זה בולט מאוד.

עדיין אני מחכה אבל שתעדכן איך נשמע כי זה מה שהכי מעניין.

בכל מקרה נתראה מחר בתחרות ונתרשם באמת ולא מתמונות.

תתחדש

מתן

פורסם

תתחדש

שמור לי על הסאבים.

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...