Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מגברים של בוס 600W כל אחד 2 יציאות

אני מעוניין להחליף למגבר אחד של 4 יציאות

הציעו לי מגבר של לייטינג אודיו סדרת בולט 900W

מוציא 50W ב-4 OHMS

ו75W ב-2 OHMS

המגבר הזה יחזיק לי בעתיד רמקולים של מורל דוטק וקומפוננט של מורל פולס יותר טוב ממה שהמגברים של בוס מחזיקים?

בקיצור שווה לי להחליף?

תודה :)

HU:pioneer deh4850mp

FRONT: morel pulse 6 components

BACK: morel pulse 6x9

AMP: soundstream lw 4.480

SUB: kicker cvr 10'

AMP: jbl 300.1

פורסם
עדיף שתשאיר את מה שיש לך עכשיו..

אף אחד מהמגברים שציינת פה לא ינצל לך כמו שצריך את הפולס..אז שלא נדבר על הדוטק.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

סה"כ לא הבוס ולא הלייטנינג הם מגברים מהשורה הראשונה.

אם ניכנס להשוואות קטנות, הלייטנינג הוא כביכול יותר איכותי מהבוס. אם ממש תרגיש הבדל זה אי אפשר לדעת.

תשמע, בתחום הזה אין קיצורי דרך. איכות וכוח עולים כסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ארז מה אתה מבלבל....

עם הבלו לייטנינג הוא יכול לגשר 2 ערוצים ולקבל 100RMS לפולס

זה ירים אותם בסדר גמור...

שלי מוצהר 75RMS והוא מחזיק לי את הדוטק בסדר גמור....עוד לא הגעתי למצב שרציתי לשמוע משהו חזק יותר ולא יכלתי :)

ברור שהוא לא ינצל אותם עד הסוף אבל זה עדיין משהו

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם

אם הלייטינג אודיו לא חזק מספיק אפשר שם ודגם של מגבר שיהיה חזק מספיק ויהיה גם בתוך התקציב של ה1000 ש"ח?

HU:pioneer deh4850mp

FRONT: morel pulse 6 components

BACK: morel pulse 6x9

AMP: soundstream lw 4.480

SUB: kicker cvr 10'

AMP: jbl 300.1

פורסם

שני המגברים האלה חלשים! אין קיצורי דרך!

ולהרים על המגבר של הבולט בגישור - אתה יכול רק סט קומפוננט אחד - ככה שאתה תקבל מגבר שני ערוצים שהוא אכן חזק יחסית למה שאתה רוצה להרים.

אתה יכול לקחת שני מגברי בולט ולהגביר כל סט בגישור שזה בהחלט יעשה את העבודה אבל קצת מיותר

או ללכת על מגבר "זבל סיני" אבל לפחות זבל סיני חזק שיעשה את העבודה, כמו למשל המגברים שלB52 - זבל סיני ללא ספק - אבל תאמין לי - יספקו את הסחורה.

המגברים החדשים של מק אודיו או מגר 4 יציאות חזק של לאנזר גם יעשה עבודה הרבה יותר טובה מהשניים שמדוברים פה בת'רד.

לPYLE יש מגבר 2000 וואט גם כן - 4 יציאות - מספיק שהוא נותן 150 RMS לערוץ ואני די בטוח שהוא אכן נותן את זה - יש לך כאן מגבר מפלצת.

לגבי האיכות של המגברים האלה - אל תתפלא יותר מידי - איכות רכיבים והרכבה ירודה, מכניסים רעש ויכול להיות שאם חלקם לא תוכל בכלל להפטר מרעשי אלטרנטור (כמו המגבר הישן של אבא שלי - ERA 1000 וואט - לקחתי עליי כאתגר להתקין אותו בלי רעשי אלטרנטור - עד היום זה המגבר היחידי שממש שבר אותי...)

אם יש לך תקציב אז הבעיה לא גדולה במיוחד, אם אין לך תקציב - לך על אחד מהמגברים שרשמתי לך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ב1000+- אתה יכול לנסות להביא מהדיוטי פרי את הJBL GTO 75.4...אבל הוא נתון במחלוקות פה בפורום אז תשמע אותו לפני שאתה קונה

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם

אז תקנה שני בולטים - ותגביר כל סט קומפוננט בגישור, לפחות את הדוטק...

הבעיה היחידה שלך היא מקום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ארז מה אתה מבלבל....

עם הבלו לייטנינג הוא יכול לגשר 2 ערוצים ולקבל 100RMS לפולס

זה ירים אותם בסדר גמור...

שלי מוצהר 75RMS והוא מחזיק לי את הדוטק בסדר גמור....עוד לא הגעתי למצב שרציתי לשמוע משהו חזק יותר ולא יכלתי :)

ברור שהוא לא ינצל אותם עד הסוף אבל זה עדיין משהו

אתה רוצה לגשר מגבר בשביל קומפוננט?! ממתי עושים כזה דבר?!

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

ממתי?

כאשר המגבר לא מפיק כוח באופן "סטנדרטי" ניתן לגשר אותו ולהפיק עוצמה מספקת. ברוב המקרים התועלת מהגידול בעוצמה הינה גבוהה יותר מהגידול בעיוות (גובה העיוות כתוצאה מהגישור תלוי בדגם המגבר - במגבר ממוצעים ומעלה זה זניח).

במקרה המדובר התוצאה מהגברת דוטק 2*150 תהיה טובה באופן ניכר מהגברתו ב2*50.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אתה רוצה לגשר מגבר בשביל קומפוננט?! ממתי עושים כזה דבר?!

עושים כזה דבר כשאין מספיק כסף בשביל להביא 4 ערוצים מספיק חזק בשביל להרים 2 זוגות....

או שעושים מה שאני עשיתי...פשוט לקנות עוד מגבר 2 ערוצים ב250 שקל רק בשביל להחזיק במה אחורית ולהשלים טיפה צליל ליושבים מאחורה...

206XS 1.6 16V 110HP

• תוכן חדש...