Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1400 מול 1600 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאור ייאוש משוק היאריס האכזר, החלטנו להרחיב את מעגל החיפושים למכוניות קטנות באופן כללי. ספציפית לגבי הפג'ו 206 רצינו לשאול במה מתבטא ההבדל בין ה-1400 לעומת 1600 סמ"ק. אנחנו מחפשים רכב אמין, חסכוני בדלק ובטיחותי. האם ה-1600 צורך יותר או פחות דלק? האם אחד מהם נוטה יותר לתקלות מסוימות? או בקיצור, על מה אתם הייתם ממליצים?

תודה

פורסם

תיבת הילוכים אוטומטית או ידנית?

איזה שנתונים בתקציב שלך ? בדגמים המוקדמים למנוע 1.6 היה 90 כ"ס ובמאוחרים 110 . ל1.4 תמיד היה 75 כ"ס, עם הגיר האוטומטי הוא מעט חלש, עם הידני בסדר גמור . אני הייתי הולך על 1400 ידנית, כמובן אם יש אפשרות לוותר על גיר אוטומטי .

פורסם

תודה על התשובה!

עקרונית יש עדיפות לאוטומט, שמענו על הבעייתיות בתיבות האוטומטיות אבל נראה לנו שנלך על זה למרות זאת. השנתונים האפשריים הם 2001-2002.

פורסם

במידה וזה 1600 110 כ"ס,תלכו על גיר רגיל,הרכב מרגיש לא רע בכלל ואפילו ספורטיבי למדי.

טויוטה יאריס,דוקא עכשיו זה הזמן לקנות כשבפתח מגיע אחת חדשה.

פורסם

פז'ו 206 1400 אוטומטית היא הכל חוץ מאמינה.

מפחיד לחשוב אפילו מה יקרה לה בשנה החמישית שלה (לאחר שנגמרה האחריות).

דרך אגב אם אתה קונה 2000-2001 תשים לב שזו לא הסיבה שהם מוכרים (דגש על התיבה האוטומטית שיתכן מאוד שכבר הוחלפה, ושבשונה ממנוע, זה לא סימן טוב).

פורסם

אני מכיר לא מעט אנשים שהתיבה האוטומטית ב 1400 עשתה להם בעיות, בשילוב הנ"ל הרכב ממש איטי. לעומת זאת ב1400 ידני "הביצועים" מספקים בהחלט כל נהג נורמאלי וצריכת דלק מצויינת. אם הולכים על אוטומטי עדיף ללכת על ה 1600, במידה והולכים על ידני אז הכל תלוי בכמה מוכנים להשקיע+חיסכון בדלק לעומת כח, בייחוד בדגם עם המנוע של ה 110 כ"ס.

שיהיה בהצלחה, אופק.

• תוכן חדש...