Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להשתולל ? מה שהוא עושה זאת לא השתוללות. זו מיומנות.

ד"א, הדבר היחידי בגרמנית שלא נשמע כמו סרט כחול זה כשמדובר במבחן רכב, כל תוכנית אחרת בגרמנית תשמע כמו סרט כחול.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני חושב שהיא ממש לא נראית כמומ פרארי, בכל הנוגע לפרונט ולאחור, רק באמצע הרכב - הפרונט נראה כמו TVR, וחבל...

בכל מקרה, שליטה מדהימה ברכב, במיוחד בישורת שהוא האיץ בה, ממש מדהים.

צליל שלא יתואר, עשיתם לי את היום. :)

פורסם
אני חושב שהיא ממש לא נראית כמומ פרארי, :)

פרארי אף פעם לא נראת כמו פרארי.

אין קשר בין הטסטה רוסה לשאר הדגמים,אין קשר בין ה 456 לשאר הדגמים,אין קשר בין האנזו לשאר הדגמים.

מה שמעניין אותם הוא שהמכונית תראה טוב.

נהיגה משובחת !

למה הם מראים שיש מקום בבגאג' ? את מי זה מעניין ?

מנסים להראות שאפשר להשתמש ברכב כרכב יומיומי ולא רק למסלול

אייל

פורסם
אם הבנתי משהו מכל התמליל זה את השם של הנהג - גאן סאן היפני, שהוא באמת נהג בחסד עליון.

אתה יכול לראות אותו נוהג ב-NSX Type R בסרטון הזה.

מוטי

אני בספק שאדון קורוסאווה בעצמו יספק שירותי נהיגה לגרמנים.

פורסם

מדהימה..למרות שההדים לגביי העיצוב שלה לא חיובים, אני באופן אישי מאוד מאוהב את הצללית שלה- מעיין פרארי מודרני כזה..

לגביי הנהג- פאק! פשוט מדהים..

1.8T 8)

• תוכן חדש...