Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי ברכב את בעית האורות המהבהבים ואני כמעט בטוח שזה נובע בגלל אלטרנטור חלש.

חשבתי לבצע בדיקה שבאמצעותה אני יוכל להיות בטוח שהבעיה נובעת מהאלטרנטור:

הרעיון שלי הוא לחבר ביו שני מצברים של רכבים שונים(שלי ושל חבר)כאשר שני המנועים פועלים וליראות אם עדיין התופעה של האורות נשארת.

למי שלא כל כך הבין אני רוצה לחבר את המצברים כמו כשמחברים מצבר למצבר כאשר אחד מהם נפרק על מנט להטעין אותו...

מה אתם אומרים על הבדיקה? האם יכול להיגרם נזק לרכבים או כל דבר אחר שיכול להתרחש...?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

זו לא בדיקה, זו בדיחה (וסליחה)

ואם יפתור, מה תסע אם שתי מכוניות במקביל...

יש לבדוק מתח, וזרם טעינה על המצבר עם וולטמטר, לא לפני שמחברים מד זרם השראתי , תוך הפעלת כל הצרכנים כולל המערכת.

גש לחשמלאי, תן לו כמה שקלים (לדעתי לא יותר מ50 ואולי ללא תשלום) והוא יבצע זאת עבורך.

אם אתה מאיזור חיפה או מזדמן אליה, כנס אלי ואבדוק לך בדקה, עלי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

"זו לא בדיקה, זו בדיחה (וסליחה)

ואם יפתור, מה תסע אם שתי מכוניות במקביל..."

הרגת אותי עכשיו דני.

הבעייה יכולה לנבוע גם מכבלי הארכה לא תקינים או כבלים דקים מידיי .

מומלץ ורצוי בלי שום קשר להוסיף כמה הארכות בתא המנוע,כמו כן לעבות את הכבלים שהולכים לאלטאנטור ולסטארטר על הדרך.

פורסם

את הבדיקה אני רוצה לבצע כי להיות בטוח שהאלטרנטור שלי חלש ולא ללכת ולשלם כסף על אלטרנטור חדש ואז לגלות שהבעיה היא בכלל במשהו אחר...

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

מהבדיקה הזאת אתה רק תקבל תוצאה הפוכה

האלטרנטור שלך עכשיו ינסה להטעין שני מצברים ולא מצבר אחד - אתה מכפיל את העומס על האלטרנטור... אם האלטרנטור חלש - הוספה של מצבר נוסף תחסל אותו...

יש לך הבהובי אורות כשהרכב מותנע! לא כשהוא כבוי!

בזמן שהרכב מותנע המתח בכלל לא מגיע מהמצברים - המצברים נמצאים בטעינה בזמן שהרכב מותנע - תחשוב שעכשיו אתה מפיל על האלטרנטור עומס של עוד מצבר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ולמה שלא פשוט תנסה ליישם את ההמלצות שניתנות לך פה ע"י חשמלאי רכב מוסמך ובעל מוסך...(דני)

גש לחשמלאי וזהו, בדיקה קצרה שאולי במקרה הגרוע תעלה לך 50 ש"ח.

under construction..

פורסם

בסוף אתה תעשה נזק לרכב של החבר... בדר"כ מגלים במצבים כאלה גם באמת מי חבר ומי לא - מציע לך להתרחק מנסיונות כאלה ולא לערבב חברים עם נזקים ובטח שלא עם עסקים.

תיגש ותעשה בדיקת אלטרנטור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...