Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הנתונים שלו הוא נותן 400 ארמס.

מישהו בדק באמת כמה הוא מוציא בגישור או ליציאה אחת?

כי אני בדרך לקנייה של סאב ואני רוצה להתאים לו משהו שינוצל עד הסוף.

הוא יפתח cvr כמו שצריך?

תודה רז.

פורסם

יש לי את המגבר הזה - לפי החוברת של היצרן 400 RMS ב4 אוהם - תכ'לס נראה לי שהוא מספק גג 300 RMS

הקטע הוא שאת ההספק שלו הוא נותן רק בסוף המהלך של הווליום וזה נותן תחושה מאוד מטעה שהוא חלש. הוא עושה את העבודה מבחינת העוצמה אבל משהו לפחות אצלי קצת "חסר" באיך שהסאב מתנהג - אינפיניטי קאפא 12 בקופסא אטומה - שמעתי את הסאב הזה בהרבה רכבים אחרים ואני לא מצליח להשיג את התוצאה שאני רוצה והרושם שאני מקבל הוא שזה קשור למגבר איכשהו...

לא ממליץ במילים אחרות - איכות הרכבה ירודה ביותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא ניסית לחבר אותו עם מגבר אחר לראות אם זה באמת המגבר?

וכבר יש לי אותו. אני שואל כי אני רוצה להתאים לו סאב.

פורסם

כרגע אין לי מגבר אחר מספיק חזק לחבר על הסאב הזה חוץ מהB52

לפני הסאב הנוכחי הרמתי שתי שמיניות של אינוקס בסטריאו על המגבר וגם אותם הוא הרים רק בסוף מהלך הגיין שלו - כמו שאמרתי, מטעה משום שכך המגבר הזה מתוכנן לעבוד.

בזמנו חיברתי לשמיניות מגבר הרבה יותר חלש של JBL והוא נתן תוצאה הרבה יותר טובה אך אם זאת הוא גם דחף עיוותים כבר מתחת למחצית הגיין וזה בעיקר בגלל שהוא היה חלש מידי.

סה"כ המגבר B52 הוא מגבר חזק והוא כן יעשה את העבודה - כרגע המערכת ברכב שלי לא מורכבת בגלל שאני שולח אותו לפחחות וצבע והייתי תקופה מסויימת בחו"ל - עוד מעט אני מרכיב סט-אפ חדש ברכב הHU הולך להיות אלפיין 9853 ואני מוציא את הHU הקודם ואת האקולייזר שגם אותו פתחתי מאוד נמוך ואני מאמין שאני אקבל תוצאה הרבה יותר טובה, יכול להיות שאני אגלה שהמגבר הזה בכלל לא מאכזב וזה היה העובדה שהאקולייזר (קדם מגבר בנוסף לכך) היה פתוח מאוד נמוך - עכשיו כשאני חושב על זה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...